• یکشنبه / ۱ تیر ۱۳۹۳ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 93040100023
  • خبرنگار : 71060

چطور از سرنوشت نامه به مقصد نرسیده مطلع شویم؟

چطور از سرنوشت نامه به مقصد نرسیده مطلع شویم؟

پست سفارشی سرویسی است که در قالب آن نسبت به پست‌ عادی سرعت بیشتری در ارسال‌نامه و مرسوله وجود دارد. با این حال مدت زمان ارسال مرسوله بسته به آدرس مقصد متفاوت است.

پست سفارشی سرویسی است که در قالب آن نسبت به پست‌ عادی سرعت بیشتری در ارسال‌نامه و مرسوله وجود دارد. با این حال مدت زمان ارسال مرسوله بسته به آدرس مقصد متفاوت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرویس پست سفارشی سرویسی است که در آن فرستنده موفق به اخذ رسید شده و امکان پیگیری سرنوشت مرسوله خود را دارد.

افراد برای ارسال نامه‌ها یا بسته‌های پستی از این طریق می‌توانند به باجه‌های پست دولتی، آژانس‌های پستی، دفاتر خدمات ارتباطی یا دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده و نسبت به ارسال محموله مورد نظر خود اقدام کنند.

اما مدت زمانی که برای ارسال یک بسته پستی به این شیوه در نظر گرفته شده براساس مقصد متفاوت است. در واقع برای ارسال هر محموله سفارشی در درون‌ شهر زمانی بین 24 تا 48 ساعت و برای ارسال آن به شهرستان‌ها مدت زمانی مابین 48 تا 72 ساعت صرف می‌شود.

در مرسوله‌های خارج کشور نیز براساس اعلام سایت شرکت پست، حداکثر 72 ساعت پس از رسیدن بسته به کشور مقصد، ارسال آن برای گیرنده صورت خواهد گرفت. اما برای ارسال بسته‌ها و نامه‌ها به شیوه‌ی سفارشی لازم است فرمی نیز پر شود که دراین فرم اطلاعاتی مانند نام فرستنده، شماره ملی، کدپستی، تلفن، آدرس مبدا، نام گیرنده، شماره ملی، کد پستی، تلفن و آدرس مقصد ذکر شود.

همچنین درج محتویات مرسوله و ارزش اظهار‌ شده ریالی آن هنگام تحویل مرسولات با ارزش اظهار شده الزامی است. در غیر این صورت پست هیچ‌گونه تعهدی مبنی بر ادعای فرستنده به جز پرداخت خسارت به میزان تعیین شده در بیمه عمومی نخواهد داشت.

علاوه بر این در صورت درج آدرس کامل و همچنین کد پستی گیرنده، مرسوله با توجه به امکانات و شرایط حمل‌ونقل کشوری (هوایی و زمینی) متناسب با نوع سرویس به مقصد ارسال و توزیع خواهد شد. با این حال اگر امکان توزیع مرسوله به هر دلیل میسر نشد، عین مرسوله با ذکر علت به فرستنده عودت خواهد شد.

فرصت لازم برای پیگیری مرسوله حداکثر سه ماه از تاریخ تحویل به پست محسوب می‌شود و در این ارتباط مشتری در صورت پرداخت هزینه‌های مربوطه می‌تواند از طریق نشانی الکترونیکی یا با ارائه‌ی قبض رسید از هر واحد پستی سرنوشت نامه یا بسته ارسالی خود را پیگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha