• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 93033116746

گفت‌و‌گوی اوباما با مرکل و اولاند در مورد اقدامات تنبیهی علیه روسیه

گفت‌و‌گوی اوباما با مرکل و اولاند در مورد اقدامات تنبیهی علیه روسیه

رئیس‌جمهوری آمریکا با رهبران آلمان و فرانسه در مورد اعمال تدابیر تنبیهی جدید علیه روسیه به دلیل سیاستهایش در قبال اوکراین گفت‌و‌گو کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا با رهبران آلمان و فرانسه در مورد اعمال تدابیر تنبیهی جدید علیه روسیه به دلیل سیاستهایش در قبال اوکراین گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و فرانسوآ اولاند رئیس‌جمهور فرانسه جداگانه در مورد بحران اوکراین رایزنی کرد.

کاخ سفید اعلام کرد که هر سه این مقامات از آتش‌بس یک جانبه اعلام شده از سوی رئیس جمهوری اوکراین استقبال می‌کنند.

اوباما، مرکل و اولاند همچنین اعلام کردند که روسیه باید نیروهایش را از مرزهای اوکراین خارج و شبه نظامیان جدایی‌طلب را به عقب‌نشینی متقاعد کند.

مقام‌های آمریکا گفته‌اند بخش‌های دفاعی، مالی و صنایع با تکنولوژی بالای روسیه هدف این تحریم‌هاست.

آمریکا روز جمعه نیز تحریم‌هایی را بر جدایی طلبان شرق اوکراین اعمال کرد که مسدود شدن دارایی‌های هفت نفر از رهبران جدایی طلبان از جمله این تحریم‌هاست.

در ماه مارس هم که شبه‌جزیره کریمه ضمیمه خاک روسیه شد، آمریکا و کشورهای اروپایی تحریم‌هایی علیه ده‌ها شخص و سازمان در روسیه اعمال کردند.

پترو پوروشنکو، رییس جمهور اوکراین روز جمعه آتش‎‌بسی یک جانبه‌ و هفت روزه را در شرق اوکراین اعلام کرد اما هم روسیه و هم جدایی‌طلبان اوکراینی آن را رد کردند.

وروشنکو برای حل بحران اوکراین یک طرح صلح ۱۴ ماده ای پیشنهاد کرده است.

در این طرح، ایجاد یک منطقه حائل به وسعت ده کیلومتر در نوار مرزی اوکراین و روسیه و برگزاری انتخابات زود هنگام پارلمانی پیشنهاد شده است.

اوکراین از بیش از هفت ماه اخیر دستخوش ناآرامی و بحران بوده است. تصمیم ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهوری سابق اوکراین، در ماه نوامبر سال گذشته میلادی در کنار گذاشتن توافق همکاری با اتحادیه اروپا باعث بروز اعتراضات خیابانی گسترده‌ای شد که نهایتا به سرنگونی او منجر شد.

یا ادامه اعتراض‌های خیابانی، کی‌یف، پایتخت اوکراین، در ماه فوریه شاهد بدترین خشونت‌های حدود ۷۰ سال اخیرش بود و ظرف ۴۸ ساعت دست‌کم ۸۸ نفر کشته شدند. پس از آن، ویکتور یانوکوویچ اوکراین را ترک کرد و به روسیه رفت.

در ماه مارس، با برگزاری یک همه‌پرسی در شبه‌جزیره کریمه، این منطقه از اوکراین جدا و ضمیمه خاک روسیه شد. اکنون در دیگر بخش‌های شرقی اوکراین نیز گرایش زیادی به روسیه وجود دارد و این مناطق دستخوش ناآرامی است.

در پی تحولات چند ماه اخیر اوکراین، روابط میان غرب و روسیه به شدت رو به تیرگی گذاشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha