• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 93032614460
  • خبرنگار : 71430

ورود ناو آمریکایی با 550 تفنگدار دریایی به خلیج‌فارس

ورود ناو آمریکایی با 550 تفنگدار دریایی به خلیج‌فارس

شبکه خبری سی‌.ان‌.ان از ورود یک کشتی جنگی آمریکایی به همراه بیش از 500 تفنگدار دریایی به خلیج‌فارس برای مشارکت احتمالی در درگیری‌های عراق خبر داد.

شبکه خبری سی‌.ان‌.ان از ورود یک کشتی جنگی آمریکایی به همراه بیش از 500 تفنگدار دریایی به خلیج‌فارس برای مشارکت احتمالی در درگیری‌های عراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اعزام این کشتی جنگی آمریکایی احتمالا در واکنش به تحولات اخیر در عراق و تسلط شبه‌نظامیان افراطی بر بخش‌هایی از شمال و غرب این کشور رخ داده است و قرار است این کشتی جنگی به ناو هواپیمابر "جورج هربرت واکر بوش" بپیوندد.

آمریکا پیشتر ناو هواپیمابر "جورج هربرت واکر بوش" خود را به همراه ده‌ها هواپیما راهی خلیج‌فارس کرده بود تا در صورت نیاز در عملیات علیه شبه‌نظامیان مخالف دولت عراق شرکت کند.

بنا به گزارش سی‌.ان‌.ان، کشتی "یواس‌اس مسا ورده"، حامل 550 تفنگدار دریایی آمریکا با تجهیزات و ادوات نظامی کامل است.

به دنبال ناآرامی‌های عراق،‌ پیشتر وزیر دفاع آمریکا دستور داده بود تا ناو هواپیمابر "جورج هربرت واکر بوش" به سمت خلیج‌فارس حرکت کند تا در صورت اقدام نظامی آمریکا در عراق در حالت آماده باش باشد.

ناو هواپیمابر "جورج هربرت واکر بوش"، (جورج پوش پدر) یک ناو کلاس نیمیتز است که بزرگ‌ترین کشتی‌های جنگی جهان محسوب می‌شوند. این ناو دو رآکتور هسته‌ای دارد و می‌تواند حدود 6000 خدمه را حمل کند. این ناو از سمت دریای عرب به سمت خلیج‌فارس در حرکت است و توسط یک رزم‌ناو مسلح به موشک‌های هدایت شونده و یک ناوشکن مسلح به موشک‌ همراهی می‌شود.

رزم‌ناو و ناوشکن اعزامی به سمت خلیج فارس، علاوه بر جنگنده و هلی‌کوپتر و سایر هواپیماها با موشک‌های پیچیده ضد کشتی و ضد هواپیما مجهز هستند.

باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا روز جمعه هفته گذشته اعلام کرد که چند روز زمان نیاز است تا مشخص شود که آمریکا چگونه می‌خواهد به عراق که درگیر جنگ با شبه‌نظامیان است، مقابله کند. با این‌ حال وی بعدا در سخنانش اعزام نیروهای آمریکایی را به عراق منتفی دانست و گفت که هرگونه مداخله احتمالی بستگی به تلاش رهبران عراقی برای حل اختلافات دیرینه فرقه‌ای و سیاسی دارد.

در حالی‌که آمریکا عملیات‌های شناسایی در خاک عراق را با استفاده از پهپادها به درخواست دولت نوری مالکی، نخست‌وزیر عراق افزایش داده است،‌ وزارت دفاع آمریکا یک سری گزینه برای اوباما از جمله انجام حملات هوایی پیشنهاد داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha