مدیرکل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقهی آزاد قشم از مصرف آبمیوههای غیراستاندارد و سرطانزا در جزیرهی قشم خبر داد و گفت: آبمیوهی «استار» از آبمیوههای سرطانزاست و سبب بروز بیماریهای پارکینسون، آلزایمر و مهمتر از همه پیری سلولها میشود، سرطانزایی آبمیوه «استار» با ترکیب مادهای به نام اسید اسکوربیک با ویتامین C ایجاد میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی خلیجفارس از قشم، «کاظم قربانی» گفت: جزیرهی قشم با توجه به نزدیک بودن آن به مرز آبی با کشورهای حاشیهی خلیجفارس آماج قاچاق کالاها و آبمیوههای غیراستاندارد قرار گرفته است.
وی افزود: چون ادارهکل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقهی آزاد قشم مجوز ورود کالاهای غیراستاندارد به جزیره را ممنوع کرده متأسفانه این کالاها از طریق مبانی غیرقانونی و بصورت انبوه وارد قشم میشود.
مدیرکل غذا، دارو و استاندارد سازمان منطقهی آزاد قشم درباره آبمیوهی «استار» تصریح کرد: بر روی برچسب آبمیوهی «استار» در قسمت مواد متشکله یا اسم بنزوات سدیم را نوشته و یا با E211 نشان داده شده و طریقهی شناسایی آن فقط در آزمایشگاههای کنترل کیفی امکانپذیر است.
وی با اشاره به رنگ دانههای موجود در این نوع آبمیوهها گفت: برروی برچسب کالا در قسمت مواد متشکله با اسم «سان ست یلو» و یا با E110 نشان داده شده است که متأسفانه این رنگهای مصنوعی باعث ایجاد حساسیت، کهیر، التهاب و بیشفعالی کودکان شده و خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
قربانی خاطرنشان کرد: ازخانوادهها میخواهیم به شدت از دادن این قبیل آبمیوههای غیراستاندارد به کودکان خود پرهیز کنند و با دستان خود کودکان دلبندشان را در معرض خطر قرار ندهند.
انتهای پیام
نظرات