عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به دعوتهای مکرر و بینتیجه محققان زیست فناوری کشور از مخالفان تولید محصولات تراریخته برای مناظره طی سالهای اخیر گفت: در شرایطی که حتی یک گزارش و مستند علمی در خصوص مضرات محصولات تراریخته وجود ندارد طبیعی است که مخالفان تراریختهها مستندی برای عرضه نداشته باشند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر الیاس مرتضوی که در هم اندیشی چالشهای زیست فناوری کشاورزی و تجاری سازی گیاهان تراریخته در اولین کنگره بینالمللی و سیزدهمین کنگره ژنتیک ایران سخن میگفت، خاطرنشان کرد: 15 تا 20 سال است که محصولات تراریخته در دنیا کشت شده و میلیونها دز از آنها مصرف شده با این حال کوچکترین گزارش از عوارض مصرف این محصولات حتی در حد یک دل درد ساده وجود ندارد و طبعا منتقدان کشت محصولات تراریخته در کشور هم مستندی برای ارائه ندارند.
وی گفت: سال گذشته از دوستان محیط زیست خواستیم اگر مستندی درباره عوارض محصولات تراریخته دارند، ارائه کنند که جز چند مطلب غیر علمی که از سوی مخالفان خارجی این فناوری نوشته شده چیزی نفرستادند. متاسفانه هنوز برخی فکر میکنند هر مطلبی که به زبان انگلیسی نوشته شده، علمی است!
مرتضوی تاکید کرد: در این شرایط نباید وقت را با بحث کردن با مخالفان تراریختهها هدر داد و باید با دید آیندهنگر برای توسعه کشت این محصولات در کشور برنامهریزی کرد.
انتهای پیام
نظرات