نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی ارائه تعریفی روشن از آزادی را در کشور مغفولمانده دانست.
محمدابراهیم رضایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، اظهار کرد: مهمترین آرمانهای امام راحل که در شعارهای مردم متبلور شد؛ استقلال، آزادی و جمهوریت نظام بوده است.
وی با اشاره به اینکه »در بحث استقلال، کشور حرکت رو به رشدی را از آغاز انقلاب طی کرده است» افزود: استقلال سیاسی که از اعتقادات امام(ره) بود، نقطه قوت امروز نظام اسلامی است. امروز نظامی داریم که هیچگونه وابستگی به غرب و شرق ندارد و کاملاً با مبانی نظری امام(ره) شکل گرفته است و با همه فرازونشیبها در طول این سالها همچنان ثابت و مقتدرانه پای استقلال خویش ایستاده است.
وی یکی از مباحث مدنظر امام(ره) را که تا به حال به صورت کامل محقق نشده است را بحث استقلال اقتصادی دانست و تصریح کرد: در بحث اقتصادی علیرغم اندیشههای امام خمینی(ره) و خط مشی و فرامینی که مدنظر داشتند به جایگاه درستی نرسیدهایم.
نماینده مردم خمین در مجلس علت محقق نشدن استقلال اقتصادی کشور را سوءمدیریتها عنوان کرد و گفت: عملکرد مدیران و نداشتن کفایت و دقت لازم در این بحث باعث شده است که بعد از گذشت 35 سال از پیروزی انقلاب هنوز به جایگاه اقتصادی درستی نرسیم.
وی رشد علمی کشور به عنوان یکی دیگر از اصول مد نظر امام راحل را در کشور مطلوب دانست و افزود: پیشرفتهای علمی کشور قابل توجه بوده است، ولی تا رسیدن به ایدهال و اهداف بلند نظام همچنان فاصله داریم. به هرحال حمایتهای امروزی که از سوی روحانیون، اندیشمندان و علما در زمینههای علمی صورت میگیرد، قطعاً میتواند به استقلال علمی هرچه بیشتر کشور کمک کند و ادامه این شرایط مسلماً کشور را به یکی از قطبهای علمی دنیا بدل خواهد کرد.
وی با تأکید بر اینکه «تشکیل نظام براساس اسلامیت و جمهوریت بوده است» اظهار کرد: از ابتدای انقلاب تا به امروز شکلگیری ساختار نظام براساس اراده مردم بوده است و حضور مردم و انتخابات گوناگون گواهی بر جمهوریت این نظام است.
رضایی ادامه داد: نقطه قوت این نظام جمهوریت آن است و این حضور مردم جمهوریت را به اثبات رسانده است و خواست امام(ره) در این موضوع محقق شده است.
وی یکی از آرمانهای مغفول مانده امام راحل را در بحث آزادی دانست و تأکید کرد: متأسفانه در بحث آزادی هیچگونه تعریف روشن و شفافی ارائه نشده است و وجود تعابیر متفاوت از آن باعث شده است که گاهی در قالب آزادی به حریم دین و همچنین حقوق فردی اهانت شود. کشور در این حوزه نیازمند کار جدی است؛ اقدامی که حقوق و آزادی افراد را تعیین کند، آزادی که به فرهنگ ایرانی و اسلامی خدشهای وارد نکند.
انتهای پیام
نظرات