• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93031206398
  • خبرنگار : 71511

نشست خبری «دانشجویان و خط راستین امام» برگزار شد

نشست خبری «دانشجویان و خط راستین امام» برگزار شد

نشست خبری نمایندگان بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه تهران و نماینده دفتر تحکیم وحدت با موضوع «دانشجویان و خط راستین امام» برگزار شد.

نشست خبری نمایندگان بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه تهران و نماینده دفتر تحکیم وحدت با موضوع «دانشجویان و خط راستین امام» برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مجتبی ثابتی به نمایندگی از بسیج دانشجویی گفت: آقایان مسئولان کشور آدرس خانه‌ها و دارایی‌هایشان را به مردم اعلام کنند. کاخ‌نشینی کجای اندیشه امام قرار داشت؟ اگر امام توانست امام شود و رهبر توانست رهبری کند، بخاطر خوی و منش آنها بود. ما حق داریم بدانیم فرزندان مسئولان چه می‌کنند.

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در ادامه گفت: حرف ما از حنجره مردم مستضعف است که در مناطق محروم زندگی می‌کنند. ما خواهشمان را با زبان ارادت و دوستی عرض می‌کنیم که باید از عملکرد دوگانه برخی مسئولان و افراد بازخوانی شود.

ابوالفضل شفیعی نیز به نمایندگی از جامعه اسلامی دانشجویان، در ادامه این برنامه گفت: من ضمن تسلیت سالگرد درگذشت بنیانگذار انقلاب اسلامی از همه آحاد ملت درخواست می‌کنم که در روز 14 خرداد در حرم مطهر امام خمینی(ره) حضور پیدا کنند تا تجدید میثاق ملی دوباره‌ای داشته باشیم.

وی ادامه داد: حضرت امام(ره) اراده قاطعی در اجرای احکام دینی داشت. ایشان پس از توکل بر خدا بر نیروی لایزال مردم تکیه کردند و به همین دلیل بود که امام اندیشه اسلامیت را همراه با مردم می‌خواست پس از این روش بود که بزرگ‌ترین اتفاق انقلاب اسلامی یعنی رای آری مردم به انقلاب رخ داد.

شفیعی همچنین گفت: تکیه امام بر نه شرقی نه غربی بودن جمهوری اسلامی بود. ایمان قلبی ایشان در صحبت‌ها و منش ایشان همه را به خود جذب می‌کرد. یادمان هست که گروه‌های سیاسی متفاوتی در کشور وجود داشتند اما امام همه آنان را زیر پرچم خود جمع کرد و باعث آن صدق و صفای رهبرگونه ایشان بود.

نماینده جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با بیان اینکه "نباید خط امام را مصادره کرد"، افزود: مجموعه دانشجویی به دست امام زنده شد و مهم‌ترین مطالبه امروزش این است که نباید خط امام را مصادره کرد. خط امام قابل مصادره نیست و تحریف شدنی هم نیست پس نمی‌توان با زور و تحت فشار گذاشتن عده‌ای خط امام را از مردم گرفت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در خط امام معامله برد - برد وجود ندارد. امام به ما فرموده‌اند که ما با دشمن نقطه مشترکی نداریم پس پیروزی ما به معنای شکست دشمن است. عده‌ای از فتنه 88 به بعد خواستند که خاطرات امام را تحریف یا به نفع خود آن را تعریف کنند اما خاطرات و خط امام توسط یادگار او جمع‌آوری شده و در وصیت‌نامه‌اش نیز مشخص است.

به گزارش ایسنا، نماینده انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه تهران نیز با تاکید بر ضرورت فهم درست از خط راستین امام(ره)، گفت: فهم و درک از خط راستین امام خیلی کار سختی نیست؛ چراکه با مطالعه ساده می‌شود به آنها دسترسی پیدا کرد. به نظر من لازمه درک این اندیشه، داشتن نگاه جهادی است.

روح‌الله نجابت افزود: من خدا را شکر می‌کنم که در آستانه سالگرد ارتحال امام در سال 93، بازار خط امام رونق دارد. عده‌ای که می‌خواهند نظر مردم را به خود جلب کنند، یا واقعی یا غیرواقعی، خود را ادامه‌دهنده راه امام معرفی می‌کنند. دوست و دشمن می‌دانند که راه رسیدن به میان مردم و ملت و مستضعفین دنیا دم زدن از اندیشه امام(ره) است.

وی با بیان اینکه "گاهی اوقات از نگاه امام سوءبرداشت می‌شود"، گفت: امام(ره) گفته است امروز جهان تشنه فرهنگ اسلامی است. برای ما دانشجویانی که حضور امام را درک نکرده‌ایم وجود رهبری دردمان را کاسته اما متوجه می‌شویم که گاهی اوقات از نگاه امام سوء برداشت‌هایی می‌شود.

بر اساس این گزارش، علی بیانی نیز به نمایندگی از دفتر تحکیم وحدت، در پایان این نشست گفت: نباید بگذاریم که عده‌ای خط امام(ع) را ادعا کنند. برخی افراد به ما می‌گویند تندروی افراطی. این دوستان واضح است که ادعای خط امام را دارند، ما هم ادعای خط امام را داریم اما مشکل اساسی ما با این دوستان این است که باید بیان کنند به نظر آنان امامت امت در حال حاضر جز رهبر معظم انقلاب هستند یا خیر؟

وی ادامه داد: نگاه حضرت امام به دانشگاه چه بود؟ جز این بود که می‌گفتند دانشگاه اسلامی باید از شرق و غرب روی گرداند، اما متاسفانه می‌بینیم که در علوم انسانی اندیشه‌های غربی تدریس می‌شود. این وضعیت دانشگاه مدنظر امام(ره) نبوده است.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: دانشجویانی که دور از جهت‌گیری‌های سیاسی حرف خود را می‌زنند تندرو محسوب می‌شوند پس آن دانشجویانی که در تاریخ سالگرد پیروزی حزب، بیانیه صادر می‌کنند چه هستند. برای جنبش دانشجویی بزرگ‌ترین آفت این است که وارد بحث‌های سیاسی حزبی شود.

بیانی با اشاره به بحث‌های مربوط به آزادی مردم در رابطه با انتخاب بهشت و جهنم، گفت: مساله‌ای که در چند روز اخیر ما را آزرده، بحث این بود که گفته‌اند مردم را به زور به بهشت نبرید. حضرت امام در سال 57 برای امیال شخصی خود انقلاب نکرد بلکه برای رساندن مردم به تعالی و بهشت این کار را انجام داد.

وی در پایان با بیان اینکه "اسلام امر به معروف و نهی از منکر را مطرح کرده است"، اظهار کرد: اگر نخواهیم این کار را انجام بدهیم پس نظارت افراد مسئول کجا می‌رود. آیا با این استدلال که مردم تشخیص می‌دهند باید راه را برای هر کسی که می‌خواهد با استفاده از بیت‌المال به اسلام ضربه بزند باز کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha