مدیر طرح مطالعه و طراحی سیستمهای حمل و نقل هوشمند درون شهری و برون شهری از پیشرفت هشت درصدی این طرح با تزریق بودجه یک و نیم درصدی خبر داد.
مهدی قطعی در گفتوگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این که 20 میلیارد تومان هزینه کل این طرح است، تصریح کرد: تا کنون 300 میلیون تومان برای اجرای این طرح تزریق شده است و ما توانستهایم هشت درصد پیشرفت در کار داشته باشیم.
به گفته وی تا پایان سال جاری در جاده بازرگان، اجزاء و سیستمهای این طرح اجرایی میشود و این جاده به عنوان جاده نمونه ایمن شناخته خواهد شد.
وی همچنین از تدوین برنامه جاده ایمن تا دو سال آینده خبر داد.
مدیر طرح کلان ملی مطالعه و طراحی سیستمهای حمل و نقل هوشمند درون شهری و برون شهری با بیان این که برای اجرایی شدن این طرح 36 ماه زمان در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: اما به دلیل تغییر دولت و مشکلات بودجهای به طور منفصل در دو تایم چهار ماهه و در واقع در مجموع هشت ماه این طرح فعالیت داشته است.
به گفته وی مجریان محوری این طرح دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجریان همکار نیز دانشگاه علم و صنعت است و سازمان راهداری و حمل و نقل جادهیی و همچنین سازمان شهرداری و امور دهیاریها از دستگاههای متقاضی و همکار این طرح هستند.
به گزارش خبرنگار فناوری ایسنا، طرح کلان ملی مطالعه و طراحی سیستمهای حمل و نقل هوشمند درون شهری و برون شهری با هدف اصلی ایجاد و توسعه معماری ملی ITF کشور بر آن است تا زمینهساز به کار بردن فناوریهای فعلی و آتی، دانش و تجارب جهانی به خصوص کشورهای پیشرو در راستای بهبود تجارب شخصی یا سازمانی در حوزه حمل و نقل شود و فرآیندهای دخیل در انتقال مسافر، کالا و خدمات و نیز انتقال اطلاعات در حوزه کشور را بهبود بخشد.
حمل و نقل روان، اقتصادی، راحت، ایمن و سازگار با محیط زیست با قابلیت توسعه کارا چشماندازی است که از آینده حمل و نقل ایران انتظار میرود.
این طرح کلان با رویکردی جدید بر آن است تا زمینه ساز تدوین سند هدفمندی باشد که الگو و مبنایی برای سالیان متمادی صنعت حمل و نقل ایران باشد.
انتهای پیام
نظرات