با گذشت بیش از یک سال از برگزاری آزمون استخدامی وزارت نفت هنوز نتایج نهایی این آزمون اعلام نشده و وعده تعیین تکلیف پذیرفته شدگان از ماهی به ماه دیگر می رود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در اسفند ماه سال ۱۳۹۱ بود که شرکت ملی نفت ایران با کسب مجوز 5500 نفری برای جذب نیرو اقدام به ثبت نام جهت برگزاری آزمون استخدامی کرد.
بر این اساس آزمون استخدامی وزارت نفت در روزهای پنجم و ششم اردیبهشت ماه سال 1392 با حضور بیش از 129 هزار داوطلب به عنوان بزرگترین آزمون استخدامی کشور در شهرهای اصفهان، اهواز، بندرعباس، تبریز، تهران، شیراز، کرمانشاه و مشهد برگزار شد.
این در حالی است که وعدههای مسوولان برای اعلام نتایج اولیه این آزمون در نیمه دوم اردیبهشت و خرداد ماه عملی نشد تا اینکه در اواسط تیرماه 92 اعلام و به شرکت کنندگان ابلاغ شد. در عین حال در انجام سایر فرایندهای استخدامی نیز تاخیرهایی وجود داشت تا اینکه در پاییزسال گذشته انجام مصاحبه با پذیرفته شدگان آزمون کتبی انجام شد.
با وجود اینکه قرار بود که نتایج نهایی حداکثر تا بهمن ماه سال 92 اعلام شده و متقاضیان تعیین تکلیف شوند؛ اما اکنون با گذشت بیش از چهار ماه از مهلت تعیین شده همچنین تاکید اخیر معاون توسعه منابع انسانی وزارت نفت مبنی بر انتشار نتایج نهایی در فاصلهای نزدیک، هنوز خبری از روشن شدن وضعیت داوطلبان نیست.
اما گذشت بیش از یک سال از برگزاری این آزمون، عدم اعلام نتایج نهایی آن در حالی اتفاق می افتد که نتایج اغلب آزمون های استخدامی سازمان هایی که همزمان با شرکت نفت در مورد این موضوع اقدام کرده اند مشخص شده و حتی برخی مراحل استخدام و دریافت کد استخدامی را نیز طی کرده اند. این در حالی است که در برخی موارد با وجود اینکه استخدامی هم انجام نشده است اما با اعلام نتایج آزمون ها شرکت کنندگان می دانند که آیا باید منتظر استخدام بمانند یا خیر.
با این وجود برخی از شرکت کنندگان و پذیرفته شدگان مراحل ابتدایی آزمون استخدامی شرکت نفت در تماس با خبرگزاری ایسنا از تاخیر و عدم اطلاع رسانی وزارت نفت در این زمینه همچنین بلاتکلیفی خود پس از یک سال گلایه کرده و خواهان روشن شدن وضعیت خود پس از 12 ماه انتظار هستند.
این در حالی است که می توان نسبت به تاخیر ایجاد شده و عدم اعلام نتایج آزمون استخدامی وزارت نفت به عنوان یک سازمان دولتی از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور که همواره بر نظارت دقیق بر اجرای فرایند استخدام های دولتی اعم از نشر آگهی، برگزاری آزمون،اعلام نتایج و صدور کد استخدامی تاکید می کند در خواست پاسخ کرد؛ که آیا در طول این مدت نسبت به روشن شدن وضعیت چندین هزار نفر جوان خواهان استخدام و یا تبدیل وضعیت اقدامی کرده و دلایل آن این تاخیر را از این وزارتخانه پرس وجو کرده اند؟
در عین حال به نظر می رسد با توجه به مستثنی بودن وزارت نفت از برخی قواعد ممکن است که درا ین مورد نیز از چارچوب نظارتی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور خارج باشد.
انتهای پیام
نظرات