طرح پژوهشی «بررسی پایداری سازشهای زوجین مراجعه کننده به مراکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق در شهر کرج» از سوی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز اجرا میشود.
مهشید منزوی، معاون پژوهشی این واحد در گفت وگو با خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: مروری بر آمار طلاق طی سه دهه گذشته در کشور نشانگر روند رو به افزایش این پدیده است که در این راستا، سازمان بهزیستی کشور با هدف تحکیم بنیان خانواده، شناسایی و کمک به برطرف کردن مشکلات خانوادههای متقاضی طلاق و کاهش استرس پس از طلاق و به منظور متعادل کردن جو عاطفی خانواده، مراکز مداخله کاهش طلاق را راهاندازی کرده است.
وی افزود: فراهم آوردن زمینههای مناسب تداوم ارتباط والدین با کودکان پس از طلاق، شناخت عوامل مؤثر بر طلاق با هدف برنامهریزی برای آگاهسازی جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از طلاق، از دیگر اهداف راهاندازی مراکز مداخله کاهش طلاق بوده است.
منزوی با بیان اینکه استان البرز دارای یک مرکز مداخله در خانواده است، خاطر نشان کرد: طرح «بررسی پایداری سازشهای زوجین مراجعه کننده به مراکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق در شهر کرج» با درخواست سازمان بهزیستی استان البرز توسط گروه آسیبشناسی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز به منظور سنجش تأثیرپذیری این مرکز در کاهش طلاق اجرا میشود.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز گفت: سئوال اساسی تحقیق حاضر این است که مراکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق، تا چه میزان در پایداری سازش¬های زوجین مراجعه کننده موثر بودهاند؟
منزوی افزود: تعیین میزان نمرهسازگاری زوجین مراجعه کننده به مراکز مداخله در خانواده قبل از دریافت خدمات سازمان و بعد از دریافت از اهداف اجرای این طرح است و همچنین سازمان بهزیستی استان البرز ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت این مرکز راهکارهایی را برای پیشبرد اهداف مرکز مداخله در خانواده برنامهریزی خواهد کرد.
وی یادآور شد: جامعه آماری تحقیق شامل دو گروهِ زوجین مراجعه کننده به مراکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق در سطح شهر کرج به عنوان گروه آزمایش و زوجین عادی و دارای زندگی موفق به عنوان گروه کنترل است.
انتهای پیام
نظرات