رییس سازمان صنایع دریایی با اعلام به آب اندازی شناور تحقیقاتی اقیانوس پیمای در حال ساخت در سازمان در شهریور ماه امسال و تحویل آن به پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی تا 22 بهمن امسال از آمادگی متخصصان سازمان صنایع دریایی برای ساخت زیر دریایی پژوهشی با قابلیت غوص تا اعماق دو تا سه هزار متر خبر داد.
به گزارش سرویس فناوری ایسنا، امیر دریادار رستگاری در حاشیه بازدید از شناور تحقیقاتی اقیانوس پیمای در حال ساخت اظهار داشت: امروز سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مدد عناصر نخبه، طراح و نیروهای انسانی متخصص و متعهد و با بهره گیری از مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور و وجود ظرفیت های کشتی سازی در سواحل خلیج فارس و دریای مازندران به توانمندی کامل در ساخت انواع شناورهای نظامی و غیر نظامی دست پیدا کرده است.
وی تصریح کرد که در بخش زیرسطح دریا، وزارت دفاع و سازمان صنایع دریایی به توانمندی تولید زیردریایی های صددرصد بومی رسیده است که در این راستا تعداد زیادی را ساخته و تحویل نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی ایران شده است. این عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که توانسته است با شرایط سخت تحریم به توانمندی زیر دریایی برسد که بتواند در اعماق اقیانوس ها ماموریت های نظامی خودش را انجام دهد که این افتخاری برای کشور ما خواهد بود و قدرت بازدارندگی ما را بالا خواهد برد.
رییس سازمان صنایع دریایی افزود: علاوه بر این، ما در حوزه زیر سطح دریا موفق به تولید زیردریایی های حمل غواص شده ایم؛ ساخت اتاق های فشار غواصی را داشته ایم و در اختیار مشتریان خودمان قرار داده ایم.
رستگاری با بیان این که سازمان صنایع دریایی آمادگی ساخت زیر دریایی پژوهشی تا اعماق دو یا سه هزار متر را دارد، اضافه کرد: در صورت نیاز این سازمان قادر است زیر دریایی مکمل شناور تحقیقاتی اقیانوس پیما، برای کارهای پژوهشی و تحقیقاتی را بسازد. در حوزه بالاتر از سطح دریا هم سازمان صنایع دریایی تنها سازمان و تنها تولید کننده در داخل کشور است که توانایی تولید شناورهایی دراین سطح دارا می باشد.
انتهای پیام
نظرات