• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۶:۴۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 93020906471
  • منبع : نمایندگی همدان

جانمایی نادرست برج ایرانیان همدان

ایسنا/همدان هم‌زمان با روز شوراها، رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر همدان در هشتمین ماه فعالیت شورای چهارم در حالی که 67 صحن علنی برگزار کرده و 1559 مصوبه درباره‌ی مسائل فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، ترافیک و مباحث شهرسازی در جمع خبرنگاران حاضر شدند و به پرسش آنها پاسخ دادند.

هم‌زمان با روز شوراها، رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر همدان در هشتمین ماه فعالیت شورای چهارم در حالی که 67 صحن علنی برگزار کرده و 1559 مصوبه درباره‌ی مسائل فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، ترافیک و مباحث شهرسازی در جمع خبرنگاران حاضر شدند و به پرسش آنها پاسخ دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه‌ی همدان،«رضا میرزایی»، رئیس شورای اسلامی شهر همدان گفت: بودجه‌ی شهرداری با 93 درصد افزایش از 240 میلیارد تومان در سال گذشته به 454 میلیارد تومان در سال جاری رسید که 37 میلیارد تومان آن به فعالیت‌های فرهنگی اختصاص دارد.

وی افزود: 85 درصد بودجه عمرانی در زمینه‌ی پروژه‌های عمرانی فرهنگی، فرهنگسراها و سالن‌ها هزینه می‌شود که با تکمیل این پروژه‌ها می‌توان آموزش شهروندی و مباحث فرهنگی را بیشتر مد نظر قرار داد.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان خاطرنشان کرد: در 20 سال گذشته سکونت در حاشیه‌ی شهر همدان از 5 به 32 درصد رسیده که بخش عمده‌ی آن به علت آموزش ندادن شهروندان و مدیریت صحیح بوده است.

میرزایی اظهار کرد: برای ساماندهی سکونت‌گاههای غیررسمی حاشیه‌ی شهر همدان پنج پایلوت و نقطه لحاظ شده که از بودجه‌ی ملی و استانی برای آن هزینه شده اما شاهد تحول چشمگیر و مطلوبی نبوده‌ایم.

وی تصریح کرد: سکونت‌گاه‌های غیررسمی همدان به دور شهر هلالی شکل است.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان همچنین در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره اختلاف اعضای شورای شهر گفت: این موضوع را با قاطعیت رد می‌کنم، راوی این بحث‌ها آدم مغرضی بوده، اختلافی وجود ندارد، گاهی اختلاف سلیقه دیده می‌شود اینها طبیعی است اما تشکیل جبهه‌هایی مقابل یکدیگر در شورا اصلاً حقیقت ندارد.

میرزایی درباره انتخاب پیمانکار نیز یادآور شد: در برخی موارد که کارهای پیمانکار خوب انجام نشده پیمانکار را عزل کردیم و اجازه ندادیم در پیمانهای بعدی شرکت کند اگر کسی از تخلفی خبر دارد می‌تواند اطلاع دهد.

وی درباره کلان‌شهر بودن با نبودن همدان نیز اظهار کرد: در یکی از تعاریف که جمعیت یک میلیون نفری ملاک کلان‌شهر بودن است همدان کلانشهر محسوب نمی‌شود، اما در تفسیر دیگری که وجود دانشگاه بزرگ، فرودگاه و روزنامه‌ی محلی ملاک است، همدان کلان‌شهر است.

رئیس شورای شهر همدان درباره‌ی رشوه در بدنه‌ی شهرداری نیز گفت: مبارزه با رشوه عزم جمعی با بستر فرهنگسازی می‌طلبد، وضعیت نیروی انسانی و نداشتن تخلف در بدنه‌ی شهرداری وضعیت خوبی دارد. شمار اندکی تخلف می‌کنند که چه نظارت باشد چه نباشد دنبال راهی برای تخلف هستند.

میرزایی درباره‌ی تفکیک زباله از مبدأ ادامه داد: در این بخش 10 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان نیز گفت: تاکنون اختلاف نظری که سبب تأخیر کار شود وجود نداشته، دقت نظر را فدای سرعت عمل نمی‌کنیم.

«کامران گردان» افزود: تاکنون در یکی از محله‌های همدان پارک سوار اجرا شده که اگر ایراد و اشکال خاصی نداشته باشد در دیگر محلات نیز اجرایی می‌شود.

عضو شورای شهر همدان با اشاره به ایراداتی که به برخی پروژه‌ها به لحاظ مکان‌یابی گرفته می‌شود، افزود: برج ایرانیان از لحاظ جانمایی مشکلات زیادی دارد. پنج عضو شورای شهر مخالف اجرای این طرح هستند، چون این برج از لحاظ محیط زیستی، معماری و شهرسازی به هیچ وجه سنجیده نیست. واقعیت این است که این برج‌ نمای زیبای الوند همدان را می‌گیرد. نباید بخاطر برج ایرانیان، چشمانداز زیبای همدان را به 100 میلیارد عائدی شهرداری بفروشیم.

«ابراهیم مولوی» با اشاره به پروژه برج سفید هم خاطرنشان کرد: برج سفید نیز شرایط مشابهی دارد. برجی که روبروی برج تندیس در دره مرادبیگ مکانیابی شده. بحث من این است که چنین برج‌هایی نفس شهر را می‌گیرند. برج سفید یکی از ریه‌های شهر را قفل می‌کند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شواری شهر با اشاره به پروژه‌ی تالار قرآن در بلوار ارم ادامه داد: پوشش این پروژه با شرایط آب و هوایی همدان هم‌خوانی ندارد. گنبد تالار بدون پوشش باقی می‌ماند و تنها یک نوع عرق چین به قسمت پائینی گنبد افزوده می‌شود.

وی افزود: قرار دادن هر نوع پوشش به‌علت ارتفاع بلند تالار و شرایط نامساعد جوی همدان پاسخگو نیست و محیط درونی تالار به هیچ وجه گرم نمی‌شود.

مولوی خاطرنشان کرد: متأسفانه ما معماری ایرانی - اسلامی را تنها در کاشی‌کاری و مقرنس می‌دانیم در حالی که معماری ایرانی - اسلامی حواشی و دامنه‌ی گسترده‌ای را شامل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha