یکی از بانوان حاضر در مراسم نهاد ریاست جمهوری به مناسبت میلاد فاطمه زهرا (س) که دارای تحصیلات حوزوی تا میزان سطح است، گفت: براساس آنچه در حوزه فرا گرفتهام یقین دارم، هیچ خلاف شرعی در مراسم مذکور رخ نداده است.
این بانوی شرکت کننده در مراسم که دست اندر کار نظارت بر حسن برگزاری این مراسم هم بوده است در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره این مراسم نهاد ریاست جمهوری به مناسبت میلاد فاطمه زهرا (س) که برخی آن را دستمایه تخریب دولت قرار دادهاند گفت: از سه روز قبل محل برگزاری مراسم به لحاظ فنی و تخصصی تمام دوربینها ی سالن با دقت بررسی شد و شخصا می دانم همه این دوربینها کنترل شد تا هیچ دوربینی حین برگزاری مراسم روشن نباشد تا امکان برپایی مراسم کاملا مناسب برای خانمها فراهم باشد .
وی با ابراز اطمینان از اینکه هیچ فیلم یا صوتی از مراسم مذکور تهیه نشده، بر این نکته که هیچ خلاف شرعی نیز در این مجلس که کاملا مختص بانوان بود، اتفاق نیفتاد، تاکید کرد و گفت: حتی به شرکتی که مسوولیت پشتیبانی مراسم به لحاظ فنی برای کنترل میکروفنهای سخنرانی را برعهده داشت هم تاکید شد که حتما از خانمها استفاده شود که اینچنین نیز شد.
این بانوی حاضر در مراسم نهاد ریاست جمهوری به مناسبت میلاد فاطمه (س) با تاکید بر اینکه در این مراسم همسر رییس جمهور از چند بانوی کارآفرین و پیشرو در امور خیریه تقدیر کردند، گفت: من خود دارای تحصیلات حوزوی تا میزان سطح هستند و مطابق آنچه که در حوزه فرا گرفتهام میدانم که هیچ خلاف شرعی در این مراسم اتفاق نیفتاد. مراسم یاد شده برخلاف آنچه که برخی عنوان میکنند در حد یک مراسم مولودیخوانی بانوان بود که در قم و حتی در جوار حوزه علمیه من بارها مشابه آن را مشاهده کردم.
وی بار دیگر تاکید کرد: در این مراسم هیچ آقایی حضور نداشت.تا جاییکه مراسم یاد شده که آغاز آن از ساعت 16:30 بود ترتیبی داده شد که از ساعت 12 آقایی در محدوده پیرامونی ساختمان نیز تردد نداشته باشد که اینچنین نیز شد و محل برگزاری مراسم نیز به صورتی بود که دارای اندرونی و بیرونی بود، به نحوی که حتی اندک صد ایی از داخل سالن اصلی مراسم به بیرون منعکس نمیشد.
وی با بیان اینکه در این مراسم چند دختراخردسال همزمان با پخش آهنگ اصیل ایرانی به تناسب سن خود به شادمانی میپرداختند، درباره آنچه که پیرامون برگزاری شوی لباس و حضور مانکنها در این مراسم از سوی برخی ادعا میشود، گفت: در حاشیه برگزاری این مراسم، نمایشگاهی از پوشش و حجاب زن مسلمان ایرانی برگزار شد که مشابه همان نمایشگاهی است که بعضا در ماه مبارک رمضان در مصلی تهران برگزار میشود منتها در آن مراسم آقایان نیز حق حضور دارند اما در نمایشگاهی که در حاشیه مراسم میلاد فاطمه زهرا (س) نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، هیچ آقایی حضور نداشت و فقط بانوان حضور داشتند.
انتهای پیام
نظرات