نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گسترش بیابان به محدوده روستاهای دارای سکنه، تهدیدی جدی برای استان کویری سمنان است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه سمنان، علیرضا خسروی همزمان با هفته منابع طبیعی و روز درختکاری ضمن بازدید از بیابانهای سمنان، به یاد سردار شهید علی شکراللهی یک اصله نهال غرس کرد و در جمع خبرنگاران گفت: کمبود منابع آبی در استان سمنان، امری مهم است که باید مورد توجه همه مدیران استان، در برنامهریزیهای آینده باشد.
علیرضا خسروی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت فضای سبز در زندگی امروز گفت: کاشت درختان شورپسند در استان سمنان توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری قابل تقدیر است.
وی با اشاره به کاهش شدید تراز آبی در استان سمنان اظهار کرد: استفاده صحیح از منابع آبی باید اولویت همه مردم و مسئولان باشد تا در آینده دچار مشکل نشویم.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی کاهش شدید بارشهای امسال نسبت به سال گذشته و میانگین بارشهای سالانه استان سمنان را بسیار نگرانکننده دانست و با اشاره به اینکه میزان بارش در سال جاری 67 درصد نسبت به سال قبل و 44 درصد نسبت به درازمدت کاهش داشته است، تصریح کرد: کاهش شدید میزان بارشها ضرورت استفاده بهینه از منابع آبی را بیشتر نمایان میکند.
وی با اشاره به اینکه استان سمنان کمبارشترین استان کشور در سال جاری بوده است، گفت: احتمال اینکه استان سمنان در سال آینده با بحران کمبود آب مواجه شود زیاد است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاح الگوی کشت در کشاورزی موجب صرفهجویی در مصرف آب در بخش کشاورزی میشود، خاطرنشان کرد: این مهم در کاشت نهال و درختکاریهای سطح استان سمنان نیز در نظر گرفته شود.
خسروی با بیان اینکه کاشت درخت در مناطق مرزی بیابانها برای پیشگیری از بیابانزائی در مرحله نخست و اجرای طرحهای بزرگ بیابانزدائی در مراحل بعدی بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: گسترش بیابان به محدوده روستاهای دارای سکنه، تهدیدی جدی برای استان کویری سمنان است.
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: کاشت درختان شورپسند به ویژه درخت تاغ در مناطق کمآب سمنان جای تقدیر دارد و امیدوارم تا اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان این روند را ادامه داده و ضمن در نظر گرفتن وضعیت آبی استان سمنان، به مبارزه با بیابانزایی و اجرای طرحهای بیابانزدایی ادامه دهد.
خسروی اظهار کرد: استان سمنان در مناطق شمالی خود دارای جنگلهای بکر و زیبایی است که منابع طبیعی با همکاری مردم در حفظ درختان موجود و افزایش مساحت این مناطق جنگلی زیبا موفق بوده است.
وی افزود: طرح همیاران طبیعت که در استان سمنان نیز آغاز شده است با توجه به علاقهمندی مردم طبیعت دوست استان به حفظ این نعمات خدادادی، از طرحهای ماندگار و اثرگذار در این بخش خواهد بود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توسعه جنگلها و درختکاری در افزایش فضای سبز بسیار موثر است، خاطرنشان کرد: میزان فضای سبز و درختکاری شده در استان سمنان و حوزه انتخابیه سمنان، مهدیشهر و سرخه با سالهای دورتر قابل مقایسه نبوده و افزیش چشمگیری یافته است.
خسروی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت حضور مردم در عرصه درختکاری، توزیع نهال در میان مردم را اقدامی فرهنگساز عنوان و تصریح کرد: فرهنگ درختکاری و حفظ درختان باید با انجام اینگونه فعالیتها در جامعه نهادینه شود.
انتهای پیام
نظرات