• دوشنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 92121207703
  • خبرنگار : 71467

یک اقتصاددان در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد

سقف درآمدی یارانه‌بگیران تهرانی 4 میلیون است

سقف درآمدی یارانه‌بگیران تهرانی 4 میلیون است

یک اقتصاددان تاکید کرد: امکان تعمیم مبلغ یکسان برای تعیین سقف درآمد مشمولین یارانه در کل کشور وجود ندارد.

یک اقتصاددان تاکید کرد: امکان تعمیم مبلغ یکسان برای تعیین سقف درآمد مشمولین یارانه در کل کشور وجود ندارد.

مهدی تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به چگونگی تعیین سقف درآمد برای مشمولین دریافت یارانه اظهار کرد: محل زندگی و تعداد افراد خانوار از مهمترین معیارها برای مشخص کردن یارانه‌بگیران است.

وی با اشاره به تفاوت محسوس در سطح زندگی شهری و روستایی گفت: دولت نمی‌تواند یک رقم را به عنوان سقف درآمدی در کل کشور تعمیم دهد.

عضو هیات دانشگاه علامه طباطبایی یادآور شد: شاید یارانه نقدی برای یک خانوار چند نفره روستایی تا حدودی کفاف زندگی آن‌ها را داده و نیاز چندانی به درآمد بالا نباشد اما در کلانشهری مانند تهران با وجود هزینه‌های بالای موجود در مسکن، حمل ونقل، پوشاک، خوراکی و امثال آن چنین امکانی وجود ندارد.

تقوی خاطرنشان کرد: برای یک خانوار چهار نفره در تهران که از مسکن شخصی برخوردار نیست سقف درآمدی برای حذف از دریافت یارانه حداقل چهار میلیون تومان باید در نظر گرفته شود.

این اقتصاددان همچنین با بیان این‌که هر گونه اقدام دولت در اجرای هدفمندی‌ یارانه‌ها باید کارشناسی شده و پایه‌دار باشد، گفت:‌در زمان دولت دهم و تصمیم برای شروع هدفمندی‌ یارانه‌ها بارها در مورد عواقب نحوه اجرای آن هشدار دادیم اما افاقه نکرده و نتیجه اشتباهات آن زمان تحت فشار قرار گرفتن مردم در شرایط فعلی است.

وی افزود: نباید افزایش تورم و رشد نرخ بیکاری ناشی از تعطیلی کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی که به دلیل اجرای هدفمندی‌ ایجاد شد را کتمان و دوباره همان اشتباهات گذشته را تکرار کرد.

تقوی در ادامه با اشاره به این‌که کنترل مصرف حامل‌های انرژی نمی‌تواند بهانه مناسبی برای افزایش قیمت حامل‌ها و به تبع ایجاد رکود تورمی در کشور باشد یادآور شد: فراموش نکنیم که اگر مصرف سوخت در بازه زمانی بعد از اجرای هدفمندی‌ یارانه‌ها کاهش یافت دوباره به میزان قبلی بازگشت این درحالی است که باید یادآوری کرد که اگر مصرف سوختی مثل گاز کم شده بخش قابل توجهی از آن به دلیل کم کار شدن و یا تعطیلی کارخانه‌ها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۲-۱۲ ۱۰:۳۸

بنزين وگازوئيل بعلت ارزاني قاچاق ميشودولذابايدامکانات زيادباشدتاملت ازماشين شخصي زياداستفاده نکندويارانه راطوري بايد برنامه ريزي کردکه يابه بيمه تامين اجتماعي ملت اختصاص داديااينکه بالفرض به بچه هاي زير18سال اختصاص داده شودمثلا جواني تا18سال حساب بانکي خودرانگاه کردباافزوده اي که دولت جمع کرده بتواندکاري انجام دهد

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۱۲ ۱۱:۱۶

خدا پدرتو بيامرزه بالاخره يکي پيداشد حرف از واقعيت تعيين سقف يارانه بزند