• یکشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 92101507803
  • منبع : نمایندگی سمنان

بومی‌سازی اقلام آموزشی طرح ملی نجات آب(داناب) در استان سمنان

ایسنا/سمنان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان سمنان از بومی‌سازی اقلام آموزشی طرح ملی نجات آب(داناب) در استان سمنان، خبرداد و گفت: استفاده از توان بومی در تهیه اقلام آموزشی اجرای طرح ملی نجات آب(داناب) در استان سمنان از نقاط قوت این طرح در سالجاری بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان سمنان از بومی‌سازی اقلام آموزشی طرح ملی نجات آب(داناب) در استان سمنان، خبرداد و گفت: استفاده از توان بومی در تهیه اقلام آموزشی اجرای طرح ملی نجات آب(داناب) در استان سمنان از نقاط قوت این طرح در سالجاری بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان- اتابک جعفری در نشست مشترک با مدیر شرکت مشاور اجرای طرح ملی نجات آب(داناب) در استان سمنان افزود: جهاد دانشگاهی استان سمنان به عنوان شرکت مشاور اجرای طرح داناب در استان سمنان از تمام توان و ظرفیت و پتانسیل‌های خود در اجرای این طرح استفاده کرده است.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی است و اگر نتوانیم از پتانسیل جهاد استفاده کنیم ضعف از ما است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان سمنان با اشاره به اینکه طرح ملی نجات آب(داناب) به دنبال بحث فرهنگ‌سازی در مصرف بهینه آب بین دانش آموزان است، گفت: این طرح برای دومین سال متوالی و با همکاری سازمان آب منطقه‌ای استان، اداره کل آموزش و پرورش استان و با مشارکت جهاد دانشگاهی استان سمنان اجرا می‌شود.

مدیر شرکت مشاور طرح ملی نجات آب(داناب) در استان سمنان نیز از تشکیل کمیته‌های تخصصی اجرایی برای طرح پژوهشی نجات آب(داناب) خبر داد و گفت: بر اساس نوع کار، کمیته‌های تخصصی مختلفی در جهاد دانشگاهی استان تشکیل شد و در بخش‌های مختلف، آموزشی و پژوهشی فعالیت دارند.

حسن رهایی افزود: این طرح پژوهشی به عنوان یک رسالت و ارزش برای مجموعه جهاد دانشگاهی مطرح بود و مجموعه جهاددانشگاهی برای انجام این رسالت بزرگ تمام تلاش خود را به کار گرفت.

وی اضافه کرد: در راستای اجرای مرحله دوم طرح داناب کلیه اقلام آموزشی شامل 600 پک کامل آموزشی جهت توزیع بین معلمان و دانش‎آموزان 200 مدرسه مقطع راهنمایی استان سمنان تهیه و توسط اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان توزیع شده است.

مدیر شرکت مشاور طرح ملی نجات آب(داناب) در استان سمنان خاطرنشان کرد: در هر مدرسه یک نفر از معلمان به عنوان رابط و سه نفر از دانش‎آموزان به عنوان ناجیان آب در طرح ملی نجات آب(داناب) از این اقلام آموزشی استفاده و آموزش‎های لازم را فرا می‎گیرند و سپس آموزش‌ها، راهنمایی‎ها و تذکرات لازم را به بقیه دانش‎آموزان مدرسه منتقل خواهند کرد.

گفتنی است؛ بیش از 17 هزار دانش‎آموز مقطع راهنمایی در مدارس استان سمنان در طرح ملی نجات آب(داناب) مشارکت دارند، این طرح با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان و شرکت آب منطقه‎ای سمنان، به عنوان کارفرمای طرح و جهاد دانشگاهی استان سمنان به عنوان مشاور اجرای طرح برگزار می‎‎شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha