• دوشنبه / ۹ دی ۱۳۹۲ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92100905257
  • منبع : نمایندگی همدان

میرتاج‌الدینی: محاکمه نشدن سران فتنه رأفت نظام اسلامی را نشان می‌دهد

میرتاج‌الدینی: محاکمه نشدن سران فتنه رأفت نظام اسلامی را نشان می‌دهد

معاون پارلمانی رییس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر مردم ایران قدرشناس نبودند، این انقلاب 35 سال ماندگار نبود و امروز با قدرت به راه خود ادامه نمی‌داد.

معاون پارلمانی رییس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر مردم ایران قدرشناس نبودند، این انقلاب 35 سال ماندگار نبود و امروز با قدرت به راه خود ادامه نمی‌داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین میرتاج‌الدینی در تجمع 9 دی در همدان با بیان اینکه "حضور مردم در این روز بیانگر این است که قدر انقلاب را می‌دانند"، افزود: مردم 9 دی را می‌شناسند و ارزش آن را می‌دانند؛ همین قدردانی مردم است که انقلاب را محکم و استوار نگه داشته است.

وی با اشاره به اینکه مشکلات داخلی و توطئه‌های خارجی همیشه برای نظام جمهوری اسلامی ایران وجود داشته است، تصریح کرد: اگر مردم قدرشناس نبودند این انقلاب 35 سال ماندگار نبود و امروز با قدرت به راه خود ادامه نمی‌داد. ملت ایران قدرشناس رهبری هستند. حضور آنها در 9 دی نشان دهنده بصیرت، بیداری، آگاهی، هوشیاری، موقعیت شناسی، قدردانی، دشمن‌شناسی و پیوند امت با امام خود است.

میرتاج‌الدینی با بیان اینکه 9 دی یوم‌الله محسوب می‌شود، گفت: اگر مردم و مسئولان از مسیر خدا، اسلام و ولایت خارج شوند دیگر نباید بر روی ماندگاری آن حساب کرد. حرکت 9 دی 88، حرکتی خودجوش بود. مردم در این روز موقعیت‌شناس بودند و با آگاهی کامل توانستند بساط فتنه را از کشور جمع کنند که این نشان‌دهنده ارتباط و پیوند عمیق مردم با مقام معظم رهبری است.

معاون پارلمانی رییس سازمان صداوسیما ادامه داد: فتنه‌گران شاخص‌ها و معیارهایی را که امام و انقلاب به ما داده بودند زیر پا گذاشتند. اگر فتنه‌گران درست می‌گفتند که در مسیر امام و ولایت قرار دارند، چرا شاخص‌های امام و انقلاب را زیرپا گذاشتند؟ یکی از این شاخص‌ها، استکبارستیزی و آمریکاستیزی بود که در روز 13 آبان توسط هواداران آنها نایده گرفته شد. اسرائیل‌ستیزی و حمایت از فلسطین از دیگر شاخص‌ها بود که در روز قدس سال 88 شعار «نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران» را سردادند. آنها از مسیر امام و انقلاب خارج شدند و گستاخی را به جایی رساندند که در 6 دی‌ماه 88 همزمان با عاشورای حسینی اعتقادات مردم را به بازی گرفتند و خون مردم به جوش آمد.

وی یکی دیگر از شاخص‌های انقلاب را اصل ولایت فقیه دانست و اظهار کرد: هواداران فتنه بر ضد ولایت فقیه شعار دادند اما در این بین سران فتنه چه کردند؟ مقام معظم رهبری هر چقدر برای آنها مصلحت کرد آنها گوش ندادند. چهار سال از فتنه 88 گذشته است و عده‌ای می‌خواهند آن حوادث را ساده بگیرند و از کنار آن عبور کنند. برخی می‌گویند چقدر باید از فتنه 88 صحبت کرد؟ اینها می‌خواهند فتنه 88 را به فراموشی بسپارند.

میرتاج‌الدینی با بیان این اعتقاد که فتنه 88 از 10 سال پیش طراحی و برنامه‌ریزی شده بود، اظهار کرد: کشورهای سلطه و استکبارگر با یک برنامه‌ریزی پیچیده به دنبال این بودند که انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را از بین ببرند. شعار و رمز فتنه «تقلب» بود؛ شعاری که بزرگترین توهین به مردم محسوب می‌شد. فتنه‌گران رقیب خود را به دروغگویی متهم کردند. این در حالی بود که خود آنها بزرگترین دروغ یعنی تقلب در انتخابات را به مردم گفتند، نظام در ادوار مختلف انتخابات حافظ رأی مردم بوده و هیچ جایی شبهه وجود ندارد.

وی همچنین گفت: برخی می‌گویند چرا سران فتنه محاکمه نمی‌شوند؟ این امر در ابتدا رأفت نظام اسلامی را نشان می‌دهد و در گام بعدی هم باید گفت که مردم در 9 دی آنها را محاکمه کردند. مردم در 9 دی ماه ثابت کردند همیشه در صحنه و با ولایت فقیه هستند و هیچ گاه نظام و انقلاب را تنها نمی‌گذارند به طوریکه در 9 دی ماه شاهد صدق و راستگویی مردم بودیم.

میرتاج‌الدینی در ادامه با اشاره به مساله هسته‌ای، اظهار کرد: ما در این زمینه ایستاده‌ایم تا به اینجا رسیده‌ایم. از این پس هم باید با استواری کامل بایستیم تا به حق خود برسیم، اگر ایستادگی نکنیم و خط قرمزها را نادیده بگیریم، حق خود را از دست خواهیم داد. تیم مذاکره‌کننده فرزندان انقلاب هستند و برای گرفتن حق ملت نیاز به پشتیبانی مردم در تمامی صحنه‌ها دارند.

وی افزود: در سال 82 به دستور مقام معظم رهبری فعالیت نیروگاه نطنز آغاز شد. یک سال پس از آغاز به کار نیروگاه نطنز تعداد سانتریفیوژهای کشور به هزار عدد رسید و در این زمان کشورهای غربی پیام دادند که کار را متوقف کنیم تا پای میز مذکره بنشینیم اما ما کار را ادامه دادیم و یک سال دیگر تعداد سانتریفیوژهای کشور به سه هزار عدد رسید و باز کشورهای غربی پیام مذاکره دادند. پس از یک سال دیگر نیز تعداد سانتریفیوژهای کشور به هفت هزار عدد رسید اینجا بود که کشورهای غربی به طور جدی پیام دادند بیایید پای میز مذاکره بنشینیم.

معاون پارلمانی رییس سازمان صداوسیما با بیان اینکه "هم‌اکنون 19 هزار سانتریفیوژ در کشور وجود دارد"، اظهار کرد: ایران اسلامی امروز در موضع قدرت پای میز مذاکره نشسته و این مرهون ایستادگی است. دشمن به دنبال این است که با تحریم‌ها ملت ایران را تحت فشار قرار دهد اما ملت ایران سال‌هاست که در برابر تحریم‌ها مقاومت کرده‌اند و با تجویز نسخه «اقتصاد مقاومتی» تحریم‌ها را دور زده‌اند، تا زمانیکه پیوند بین مردم و رهبری برقرار باشد می‌توان به تمامی مشکلات و مسائل فائق آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha