کنسرسیوم «شرکت تحقیقات و توسعه دهانه رود تیمز» (Testrad) از جزئیات طرحی برای ساخت یک جزیره مصنوعی در دهانه رودخانه تیمز لندن و همچنین احداث یک فرودگاه بزرگ در این مکان رونمایی کرد.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این فرودگاه قرار است جایگزین فرودگاه هیترو شود که هماکنون حجم زیادی از مسافران را جابجا میکند.
مشکلات ساخت و گسترش هیترو از سال 1944 و هنگامی آغاز شد که این فرودگاه از یک میدان هوایی کوچک به یک پایگاه نیروی هوایی سلطنتی و سپس در دهههای بعدی به ترمینال هوایی اصلی لندن تبدیل شد.
زمانی که هیترو به عنوان یکی از شلوغترین فرودگاههای جهان موررد استفاده بود، نیاز به بسط و بازسازی آن احساس شد، اما موقعیت آن در غرب لندن موجب شده که طرفداران محیط زیست، ساکنان محلی و حتی احزاب سیاسی بزرگ، مبارزه علیه تمامی طرحهای پیشنهادی ارائهشده را در دستور کار خود قرار دهند.
با این حال، ادامه افزایش سفرهای هوایی و ازدحام بیش از حد در این فرودگاه، گزینه گسترش ظرفیت هوایی لندن یا انتقال حجم مسافر به فرودگاههای رقیب در آلمان، هلند و فرانسه را مطرح کرده است.
طرح پیشنهادی جدید تا حدی بر اساس یافتههای کمیسیون Roskill در سال 1968 تا 1970 در مورد تاسیس فرودگاههایی در ناحیه دهانه رود تیمز بوده است.
این فرودگاه بخشی از استراتژیهای کلی برای توسعه این دهانه و انتقال مرکز اقتصاد لندن به سمت شرق است.
این امر شامل ارتقا دفاع در مقابل سیلاب، استفاده از نیروی باد و موج، توسعه نقاط گستردهتر در دهانه مزبور، احداث جاده و و ارتقا تجهیزات کشتیرانی و فرودگاه است.
هزینه ساخت این فرودگاه 47 میلیارد دلار اعلام شده و این فرآیند هفت سال به طول خواهد انجامید.
«بریتانیا» سالانه به 172 میلیون مسافر خدمات 24 ساعته ارائه خواهد داد.
در درون فرودگاه نیز ترمینال چندگانه با تجهیزات کنفرانس، موزه، پادهای خواب و فروشگاههایی ساخته خواهد شد.
افزون بر این، نماهایی از دهانه رود تیمز در داخل فرودگاه نیز یک محیط بیادماندنی را برای مسافران خلق میکند.
بر اساس پیشنهاد ارائهشده، فرودگاه جدید ارتباطات بهتری را با اروپا، شهرهای منطقهای بریتانیا و خود لندن فراهم خواهد کرد.
علاوه بر تغییر مرکز اقتصادی از شهر لندن به ناحیه کمتر توسعهیافته شرق، شرکت Testrad مدعی است که روند ساخت فرودگاه 200 هزار شغل جدید را ایجاد خواهد کرد.
شرکت سازنده همچنین مدعی است که این مکان دارای اثرات محیطی پایین خواهد بود و قربانی تاخیرات طراحی نخواهد شد.
این فرودگاه همچنین دارای اثرات حداقل بر روی پرندگان خواهد بود و به انتقال منازل یا اماکن صنعتی نیز نیازی نخواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات