امام جمعه موقت تهران با یادآوری اینکه دشمنان ما یک لحظه آرام نمیگیرند، تصریح کرد: اگر ما از دشمنان غافل بشویم قطعا ضربه خواهیم خورد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیتالله موحدی کرمانی در خطبه دوم نماز جمعه امروز تهران با تاکید بر لزوم شناخت دشمن گفت: خوشبختانه مردم ما دشمن را به خوبی میشناسند .
وی با اشاره به روز 13 آبان و سوابق تاریخی سه حادثه بزرگی که در این روز اتفاق افتاد، گفت: حادثه اول این بود که امام راحل (ره) در اعتراض به تصویب کاپیتلاسیون بازداشت و به ترکیه تبعید شد، زیرا قانونی که مجلس شورای ملی آن زمان تصویب کرد به آمریکاییها در ایران مصونیت قضائی میداد و زمانی که امام (ره) از چنین امری مطلع شدند فریاد زدند که شما آبروی ایران را بردید و دیگر ایرانیان در دنیا عزت و آبرو نخواهند داشت.
موحدی کرمانی با بیان این که امام خمینی (ره) به ما عزت ، آبرو، شرف و آزادی داد، خاطرنشان کرد: در روز 13 آبان 1357 به دانشجویان حمله شد که چندین نفر کشته و مجروح شدند. از همین روز باید بگویم این انقلاب به آسانی و با بهای کمی نصیب ما نشده است. ما باید خیلی مراقب باشیم.
خطیب نماز جمعه امروز تهران در ادامه گفت: واقعه دیگر که در 13 آبان رخ داد، تسخیر لانه جاسوسی در این روز بود. باید بگویم ملت ایران رشد خود را نشان داده و نشان میدهند ، آنها پیوسته مساله مرگ بر آمریکا را مطرح میکنند و باید هم همین طور باشد.
وی خاطرنشان کرد: غفلت از دشمن خطر دارد، زیرا آنها غیر از مکر وحیله کاری ندارند. دشمنان ما یک لحظه آرام نمیگیرند. اگر ما از دشمنان غافل بشویم قطعا ضربه خواهیم خورد، بنابراین باید دشمن را شناخت و باید بگویم دشمن اصلی ما آمریکا، انگلیس و کسانی هستند که این جانیان را همراهی میکنند. آمریکا شیطان بزرگ است. مردم در 13 آبان با فریادهای مرگ بر آمریکا به دنیا نشان دادند که نمیتوان سر ایران را کلاه گذاشت و نمیتوان ایران را خواب کرد.
موحدی کرمانی با اشاره به گذشت دهها سال از انقلاب اسلامی ایران، عنوان کرد: در این مدت آمریکا پیوسته در این کشور جنایت و خونریزی کرد و فراموش نمیکنم زمانی که کرمانشاه بودم به دزفول رفته و مرحوم آیتالله قاضی امام جمعه دزفول به من گفت که در زمان موشکباران فردی را از زیر خاک بیرون آوردند که خانهشان توسط موشک خراب شده بود و آن فرد در حالی که دهان و چشمهایش پر از خاک بود بلند فریاد مرگ بر آمریکا سر داد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اطمینان خاطر دادن وزیر امور خارجه آمریکا به نتانیاهو در خصوص نرسیدن به توافق با ایران گفت: وزیر خارجه آمریکا به نتانیاهو وعده داده است که با ایران توافق بدی نخواهیم کرد، یعنی توافقی که به ضرر آنها باشد با ایران صورت نخواهد گرفت که این گفته ها یعنی ما با ایران هیچ توافق خوبی نخواهیم کرد.
وی ادامه داد: همین است که مقام معظم رهبری میفرمایند من به مذاکرات خوشبین نیستم. یعنی فکر نمیکنم نتیجهبخش باشد. آنها از دشمنی دست برنمیدارند. این مطالب نشان میدهد که دلهای آنها بیش از چیزی که به نظر میرسد از دشمنی با ما پر است.
موحدی کرمانی با اشاره به صحبتهای وزیر خارجه سابق انگلیس در تلویزیون این کشور افزود: من از این اعترافات بسیار متعجب شدم، ولی از آنجایی که تمام جهان این وقایع را فهمیدهاند آنها هم به راحتی اعتراف میکنند. در همین راستا وزیر خارجه سابق انگلیس گفت که ما به ایران خیانت کردهایم و من از ایران عذرخواهی میکنم همچنین از دولت بریتانیا و وزارت خارجهاش هم میخواهم که آنها هم عذرخواهی کنند؛ چرا که ما در کودتای 28 مرداد و روی کار آوردن پسر رضاخان دست داشتیم.
وی گفت: کشورمان در گذشته این طور بود. دیگران مسئولان را میبردند و میآوردند. آنها فرهنگ وارد کشور میکردند همین طور مشاورانی در ایران از سوی آمریکا وجود داشتند که شاه جرات نداشت حتی از نظریههای آنها هم سرپیچی کند. در آن زمان نه دانشگاه و فرهنگ و اقتصادی در کشور وجود داشت و نه سیاستی.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درگذشت مرحوم حبیب الله عسگر اولادی به خانواده او تسلیت گفت و عنوان کرد، عنوان کرد: درگذشت برادر عزیز مرحوم مغفور حبیب الله عسگراولادی را داشتیم که فردی ارزنده، متدین، انقلابی بود که سیاست و دیانت را با هم داشت. او امین رهبر و وفادار به روحانیت حقه بود، همچنین ششم محرم نیز سالگرد درگذشت عالم والامقام سیدرضی (ره) است که آن را گرامی میداریم.
موحدی کرمانی همچنین ترور دادستان زابل و راننده او را ناجوانمردانه خواند و تاکید کرد: این جانیان و تروریستها دست بردار نیستند. نظام ما، مسئولین، قوه قضائیه و دستگاه اطلاعاتی احساس مسئولیت بیشتری بکنند. با وقوع چنین ترورهایی مسئولان باید برای سوزاندن ریشه این وقایع مصممتر شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته امر به معروف و نهی از منکر خاطرنشان کرد: متاسفانه در جامعه ما امر به معروف و نهی از منکر تقریبا فراموش شده است. این تقریبا را که میگویم یک احتیاط است، زیرا باید بیش از اینها کار کرد. ما نمیتوانیم با خیال راحت بخوابیم و فکر کنیم که انقلاب بدون امر به معروف و نهی از منکر باقی میماند. ما باید هوشیار باشیم زیرا مساله بسیار مهم است یک اصل در قانون اساسی به عنوان امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در پایان عنوان کرد: رسول خدا هم در این رابطه اعلام خطر کردند که در صورت نبود امر به معروف و نهی از منکر جامعه به سمت فساد خواهد رفت و در نهایت منکر جای معروف را خواهد گرفت و متاسفانه امروز در جامعه ما نیز بدحجابی کاملا عادی شده است. برای مثال من مشهد بودم و در نزدیکی صحن امام رضا (ع) زنهایی را میدیدیم که خجالت میکشیدم زیرا آنها نه از خدا خجالت میکشند و نه از امام رضا (ع) . این زیبنده جمهوری اسلامی و کشوری که مزین به ولایت فقیه است نیست. مسئولین باید فکری بکنند و ببینند چه تدبیری باید بیاندیشند. خداوند ما را و مسئولانی که در این رابطه وظیفه دارند را از خواب غفلت بیدار کنند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبه اول نماز جمعه نیز با اشاره به درسهایی که از نهضت عاشورا میتوان گرفت، گفت: بخشهایی از این درسها مربوط به فضائل و عبادات امام حسین (ع) میشود و بخشهایی دیگری هم به نحوه برخورد امام با دشمن باز میگردد.
وی افزود: در واقعه عاشورا امام (ع) با دشمنی خائن و جنایتکار مواجه بود که لشکری بالغ بر 30 هزار نفر به همراه داشت و افراد زیادی امام را دوره کرده و به ایشان میگفتند از مبارزه با چنین دشمن قوی و مجهز بپرهیزند؛ چرا که قطعا شکست خواهد خورد، ولی امام حسین (ع) به قصد پیروزی وارد میدان شد و به سرعت هم موفقت شد دشمن را شکست دهد؛ چرا که همواره در جناح دین، خدا حضور داشته و به همین دلیل هم جناح دشمن همیشه محکوم به شکست است.
موحدی کرمانی با تاکید بر این که مومنین باید در مقابل دشمن مطمئن و آرام باشند، عنوان کرد: مومنان باید یقین داشته باشند که همواره پیروز خواهند شد. امام راحل (ره) نیز در زمان جنگ همین طور بودند و با اطمینان و آرامشی که در زمان جنگ داشتند به مبارزان نیز روحیه میدادند و یقینا ریشه این آرامش در توکل به خدا بود.
وی ادامه داد: از دیگر درسهایی که میتوان از عاشورا و قیام امام حسین (ع) آموخت یکی استقامت در هنگام سختیها، ایستادگی در جریان مبارزه و دیگری پرهیز از ضعف و ذلت در مقابل دشمنان است.
انتهای پیام
نظرات