• یکشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۲ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 92081207018

مستخدمین حسینی تاکید کرد

شناسایی دهک‌های بالا از طریق حساب بانکی به اقتصاد لطمه می‌زند

شناسایی دهک‌های بالا از طریق حساب بانکی به اقتصاد لطمه می‌زند

یک کارشناس مسائل بانکی تاکید کرد: شناسایی اقشار پر درآمد جامعه از طریق سپرده‌های بانکی باعث خروج سرمایه مردم از بانک‌ها می شود و به روند اقتصاد کشور لطمه می‌زند.

یک کارشناس مسائل بانکی تاکید کرد: شناسایی اقشار پر درآمد جامعه از طریق سپرده‌های بانکی باعث خروج سرمایه مردم از بانک‌ها می شود و به روند اقتصاد کشور لطمه می‌زند.

حیدر مستخدمین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار بانک خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اظهارات مطرح شده مبنی بر شناسایی سه دهک بالای جامعه از طریق حساب‌های بانکی، اظهار کرد: قاعده‌ای که این روزها از سوی برخی دولتمردان و نمایندگان مجلس برای حذف یارانه سه دهک بالای جامعه مطرح می‌شود نه تنها مفید نیست بلکه برای اقتصاد مضر خواهد بود.

وی در ادامه با بیان این‌که پرداخت یارانه‌ نقدی در قالب اجرای قانون هدفمندی‌ یارانه‌ها به همه مردم از ابتدا یک اشتباه بزرگ تاریخی بود، تصریح کرد: جلوی این اشتباه را هر زمانی می‌توان گرفت اما اکنون به دلیل این که درآمدهای دولت کاهش یافته است چنین تصمیمی اتخاذ شده است.

این کارشناس مسائل بانکی با بیان این‌که اجرای قانون هدفمندی‌ یارانه‌ها باید براساس منطق اجتماعی و اقتصادی صورت بگیرد تاکید کرد:‌پرداخت یارانه نقدی باید توجیه پذیر بوده و به اقشار با درآمد کم و متوسط جامعه پرداخت شود.

مستخدمین حسینی با بیان این‌که شناسایی دهک‌های کم درآمد بسیار ساده‌تر از شناسایی دهک‌های بالای جامعه است گفت: این امکان از طریق نهادهای دولتی و خصوصی، بهزیستی، کمیته امداد، کانون خانواده‌های بی سرپرست امکان پذیر است و اطلاعات آن‌ها موجود است.

وی با بیان این‌که هفته گذشته نام 25 دستگاه مانند سازمان امور مالیاتی، نظام بانکی، نظام بیمه‌ای، تامین اجتماعی، نیروی انتظامی و ... برای شناسایی اقشار کم درآمد عنوان شد، تصریح کرد: استفاده از این سازمان‌ها به ویژه نظام بانکی خطرناک است چرا که باعث خروج سرمایه‌ها و سپرده‌ها از نظام بانکی می‌شود آن هم در شرایطی که نظام بانکی به شدت به آرامش نیاز دارد.

این کارشناس مسائل بانکی افزود: دولت زمانی می تواند وعده و وعیدها و برنامه‌ها را اجرا کند که نظام بانکی در تجهیز منابع و جذب پس انداز مردم موفق باشد و مردم نسبت به سپرده گذاری در بانک‌ها احساس امنیت کنند در غیر این صورت سپرده‌های خود را وارد بخش‌های غیر مولد مانند بازارهای دلار و سکه می کنند بنابراین در شرایط فعلی نظام بانکی باید اقدام به جذب پس اندازهای مردم و پرداخت سود متناسب با نرخ تورم کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۸-۱۲ ۱۰:۲۴

با سلام. از نظر قانون، يارانه حق همه مردم ايران است. در اين خصوص دولت نبايد عجولانه تصميم بگيرد. قطع کردن يارانه چند دهک به مراتب صدمات جبران‌ناپذيري در جامعه دارد و منشاء اختلاف شديد در بين مردم خواهد شد و حتي در بين خواهر و برادرها اثرات جبران‌ناپذيري خواهد داشت و آنهايي که درآمدهاي بالا دارند و هيچ نشانه‌اي از درآمد آنها در جايي ثبت نيست چگونه مشخص مي‌شوند و آيا هزينه زندگي مردم با هم برابر است؟ تعداد فرزند، هزينه درمان، هزينه آموزش ... در کل اينها همه ميشود يک معادله چند صد مجهولي و اين ميشود مشکلي بر مشکلات و دولت تدبير اينجا بايد تدبير کند و راههاي ديگري را بررسي کند و بايد از آنهايي که بيشتر از منابع ملي استفاده ميکنند بيشتر ماليات کسر کنند و راه‌هاي قابل بررسي زيادي در اين مورد وجود دارد. با تشکر