• دوشنبه / ۱ مهر ۱۳۹۲ / ۱۸:۱۲
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 92070100783

اشتون دیدار با وزیر خارجه ایران را مثبت و سازنده خواند

اشتون دیدار با وزیر خارجه ایران را مثبت و سازنده خواند

کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دیدار با محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران با مثبت و سازنده خواندن این دیدار گفت ظریف این هفته با اعضای دایم شواری امنیت و آلمان دیدار خواهد کرد.

کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دیدار با محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران با مثبت و سازنده خواندن این دیدار گفت ظریف این هفته با اعضای دایم شواری امنیت و آلمان دیدار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اشتون پس از دیدار با وزیر خارجه ایران در جمع خبرنگاران مستقر در مقر سازمان ملل در نیویورک، این مذاکره را سازنده و مثبت توصیف کرد.

سی ان ان به نقل از اشتون نوشت: پنجشنبه وزیر خارجه ایران برای بحث درباره موضوع هسته یی با اعضای شورای امنیت و آلمان جلسه برگزار خواهد کرد.

وی گفت که پیش از این با ظریف گفت‌وگوهایی داشته است اما این اولین دیدار حضوری‌اش با وی بوده است. ما در این دیدار درباره شماری از موضوعات صحبت کردیم اما به طور خاص بر موضوع هسته‌یی تمرکز داشتیم؛ در این‌باره گفت‌وگوهای سازنده و خوبی انجام شد.

همچنین گاردین در این باره نوشت: اشتون گفته است آنچه که در دیدار با ظریف دیدم عزم و اداره و انرژی برای پیشبرد گفت وگو ها بوده است.

او هم‌چنین خاطرنشان کرد: کارشناسان و دیپلمات‌های گروه مذاکره کننده با ایران با تیم ایرانی در ژنو دیدار خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha