• شنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 92063018904

رییس پژوهشکده بیمه عنوان کرد

نوسانات نرخ ارز بیمه‌پذیر نیست

نوسانات نرخ ارز بیمه‌پذیر نیست

رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به تحقیقات لازم در طرح‌های جدید بیمه‌ای تاکید کرد: بر روی بیمه نوسانات نرخ ارز که مطرح شده بود باید بررسی‌های لازم صورت می گرفت، زیرا این نوسان بیمه پذیر نیست.

رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به تحقیقات لازم در طرح‌های جدید بیمه‌ای تاکید کرد: بر روی بیمه نوسانات نرخ ارز که مطرح شده بود باید بررسی‌های لازم صورت می گرفت، زیرا این نوسان بیمه پذیر نیست.

به گزارش خبرنگار بانک و بیمه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، غدیر مهدوی رییس پژوهشکده بیمه در مراسم معارفه خود اظهار کرد: از رییس کل بیمه مرکزی می خواهیم که حمایت جدی از پژوهشکده بیمه داشته باشد چرا که بودجه فعلی ما فقط حقوق پرسنل را تامین می‌کند و چیزی برای پژوهش باقی نمی‌ماند.

وی با بیان این‌که پژوهشکده وی برای درآمدزایی نیست و باید کارهای پژوهشی انجام دهد گفت: ما نمی توانیم برای پژوهش‌هایی که انجام می دهیم از شرکت‌های بیمه پول بگیریم لذا لازم است بیمه مرکزی از این نگاه پژوهشی حمایت‌های کافی را انجام دهد تا پژوهش‌ها شکوفا شوند.

رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به فعالیت‌هایش در دوره قبل به ادامه روند آن در دوره جدید مسوولیتش اشاره کرد و گفت: پژوهشکده بیمه رکن مهمی در صنعت بیمه است و فعالیت‌هایی را در سال های گذشته انجام داده و قرار است دراین دوره پژوهش‌های بنیادی و کاربردی صورت دهیم.

مهدوی با بیان این‌که به چاپ کتاب در این صنعت اعتقاد دارم گفت: پژوهشکده بیمه باید با جدیت به امر چاپ کتاب توجه کند و 30 تا 50 کتاب در سال چاپ کنیم و همچنین موضوعات بیمه‌ای را کاربردی‌تر مورد بررسی قرار دهیم.

وی با بیان این‌که مجوز نشریه به زبان خارجی را گرفته‌ایم گفت: بخشی از ادبیات بیمه به زبان انگلیسی و ترجمه و چاپ خواهد شد در زمینه آموزش نمایندگان و کارگزاران نیز برای کاهش هزینه‌ها کلاس‌ها را به صورت مجازی برگزار خواهیم کرد تا از سراسر کشور بتوانند از این آموزش‌ها برخوردار شوند.

رییس پژوهشکده بیمه به تلاش جدی جهت گسترش دانش بیمه در طح دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: بنا داریم تا فوق لیسانس و دکترای اقتصاد بیمه را در دانشگاه‌های معتبر برگزار کنیم و سرفصل‌های آن را هم تنظیم کردیم. همچنین دکترای اکچوئری بیمه را در دانشگاه‌ها برگزار خواهیم کرد در دانشگاه علامه نیز دکترای بیمه را قرارداد بسته‌ایم و مجوزهای لازم صادر شده و در مرحله صدور مجوز از وزارت علوم است همچنین دوره پژوهش محور در پژوهشکده را از سوی وزارت علوم پیگیری خواهیم کرد تا بتوانیم دانشجوی دکترای پژوهش محور بگیریم.

وی همچنین به جذب هیات علمی در پژوهشکده اشاره کرد و گفت: طبق برنامه‌ای که از قبل داشتیم قرار بود 20 نفر را به عنوان هیات علمی جذب کنیم که تاکنون با هشت نفر مصاحبه انجام داده‌ایم و یک نفر نیز جذب شده است.

رییس پژوهشکده بیمه با بیان این‌که برخی از طرح‌های بیمه‌ای غیر علمی مطرح شده است گفت: به عنوان مثال بیمه نوسانات نرخ ارز که مطرح شده بود باید مورد بررسی قرار می گرفت که آیا این نوسانات نرخ ارز بیمه پذیر خواهد بود یا خیر. چرا که نوسانات نرخ ارز بیمه پذیر نیست. لذا باید در مورد طرح‌های جدید در بیمه تحقیقات لازم انجام شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، در این مراسم احمد قاسمی رییس سابق پژوهشکده نیز به گزارش کوتاهی از عملکرد خود در مدت مسوولیتش پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha