• سه‌شنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92062616610
  • خبرنگار : 71470

معاون فنی سازمان کشتی‌رانی تشریح کرد

چگونگی خروج کشتی‌رانی ایران از فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا

‌معاون فنی سازمان کشتی‌رانی جمهوری اسلامی ایران گفت: تحریم‌های اعمال‌شده بر این سازمان که روز گذشته لغو شد یک تحریم ناحق بود و با ارائه‌ی مدارک در دادگاه اتحادیه اروپا عدم وجود مسائل هسته‌ای در این سازمان تایید شد.

‌معاون فنی سازمان کشتی‌رانی جمهوری اسلامی ایران گفت: تحریم‌های اعمال‌شده بر این سازمان که روز گذشته لغو شد یک تحریم ناحق بود و با ارائه‌ی مدارک در دادگاه اتحادیه اروپا عدم وجود مسائل هسته‌ای در این سازمان تایید شد.

قاسم نبی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: با پیگیری‌هایی که از سه سال گذشته در اتحادیه اروپا شکل گرفت روز گذشته دادگاه این اتحادیه رای به خروج سازمان کشتی‌رانی از تحریم‌ها داد.

وی تصریح کرد: با این رای مبادلات کشتی‌رانی و اعتبار‌نامه‌های حمل‌ونقل بانکی مورد قبول کشور‌های اتحادیه اروپا قرار خواهد گرفت.

‌معاون فنی کشتی‌رانی یادآور شد: این تحریم از سال 1388 آغاز شد که فشار اولیه‌ی آن از سال 2008 میلادی شروع شده بود.

نبی‌پور ادامه داد: اگر تمام موسسات، افراد حقوقی و حقیقی که مورد تحریم قرار گرفته‌اند فعالیت سیاسی نداشته می‌توانند با ارائه‌ی مستندات به دادگاه‌های قضایی اتحادیه اروپا از لیست تحریم‌ها خارج شوند.

وی یادآور شد: تا دو ماه آینده مقدمات انجام مبادلات حمل‌ونقل کشتی‌رانی صورت خواهد گرفت و بعد از این مدت اگر اعتراضی به حکم وارد نشود، سازمان کشتیرانی فعالیت خود را با اتحادیه اروپا آغاز خواهد کرد.

‌معاون فنی کشتی‌رانی تاکید کرد: اعلام این رای به نفع سازمان کشتیرانی ایران بار روانی مثبتی در ایران و اروپا ایجاد کرده است.

نبی‌پور در پایان خاطر نشان کرد: گام بعدی سازمان کشتی‌رانی رشد و ارتقای صنعت و همکاری‌های بین‌المللی سازمان کشتی‌رانی خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۶-۲۶ ۱۲:۴۱

راستي چرا يک کشور آزاد بايد از اروپا اجازه بگيره؟ بايد در جهت عوض کردن قانونها ساز و کار جديدي بيابيم