• شنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92061609329
  • خبرنگار : 71434

روزنامه الرای العام مدعی شد؛

افشای برنامه فرماندهان اتاق عملیات بشار اسد برای مقابله با حمله

افشای برنامه فرماندهان اتاق عملیات بشار اسد برای مقابله با حمله

روزنامه الرای کویت با اعلام اینکه فرماندهان اتاق عملیات بشار اسد در حال تنظیم طرح‌هایی برای رویارویی با حمله احتمالی هستند از بخشی از برنامه‌ها و اقدامات فرماندهان سوری در هر گونه جنگ احتمالی علیه این کشور پرده برداشت.

روزنامه الرای کویت با اعلام اینکه فرماندهان اتاق عملیات بشار اسد در حال تنظیم طرح‌هایی برای رویارویی با حمله احتمالی هستند از بخشی از برنامه‌ها و اقدامات فرماندهان سوری در هر گونه جنگ احتمالی علیه این کشور پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته این روزنامه، فرماندهان اتاق عملیات بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه که شامل نظام سوریه و هم‌پیمانان منطقه‌ایش است، اعلام کردند که برای تنظیم طرح‌هایی جهت رویارویی با هر گونه حمله نظامی فعالیت مشترک‌شان را آغاز کرده‌اند.

فرماندهان اتاق عملیات مشترک همچنین به این روزنامه اعلام کردند که اقدامات عملی برای رویارویی با موشک‌های آمریکایی و در راس آن دو موشک کروز و تام هاوک در آستانه اجرایی شدن است و این اقدامات در چارچوب طرح‌هایی است که برای این منظور تدوین شده است.

همچنین فرماندهان مذکور تاکید کردند: ماهواره‌های آنها به طور روزانه بر فراز سوریه به منظور دستیابی به اطلاعات جدید از اهداف احتمالی حمله آمریکا فعالیت می‌کنند.

فرماندهان اتاق عملیات مشترک در ادامه فاش کردند: برخی از اقداماتی که رهبران سوریه برای رویارویی با هرگونه حمله احتمالی آمریکا به سوریه اتخاذ خواهند کرد به ترتیب زیر خواهد بود:

- هدف اول به احتمال زیاد از بین بردن بیش از 100 فروند هواپیمای نظام سوریه است لذا فرماندهان نظامی سوریه تلاش می‌کنند تا با پنهان کردن این هواپیماها به عنوان عناصر اصلی دفاع از نظام سوریه مانع از این اقدام شوند.

- هدف دوم احتمالا حمله به رادارهای نظامی و از کار انداختن آنهاست لذا فرماندهان سوریه تیم حفاظت سریع تشکیل داده‌اند که این تیم قادر است رادارها را بار دیگر به کار اندازد. علاوه بر این اتاق عملیاتی برای حفظ رادارها در فرودگاه‌های سوریه و حفظ قدرت آنها تشکیل خواهد شد.

- هدف سوم بدون شک حمله به مراکز سوختی و انبارهای سوخت سوریه است لذا صدها مرکز شهری ایجاد خواهد شد که هدف گرفتن آنها بسیار دشوار است و این مراکز مسئولیت تامین امنیت رفت و آمد خودروهای نظامی و هواپیماهای سوری را دارند.

- هدف چهارم حمله به نیروی دریایی، بندرها و موشک‌های سطح به سطح است که رهبران سوریه آنها را برای استفاده در حملات موشکی شدید در نظر گرفته‌اند، به نحوی که گفته می‌شود به رغم فعالیت 800 فروند هواپیمای اسرائیلی و ورود آنها به حریم هوایی لبنان در جنگ 33 روزه موشک‌های متعلق به نیروهای مقاومت در لبنان هیچ تاثیری از این هواپیماها نپذیرفتند.

- هدف پنجم این حملات به احتمال زیاد مرکز رادیو - تلویزیون و صدا و سیمای سوریه است لذا اتاق عملیات مشترک ایستگاهی برای انتشار اخبار و برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی سوریه به عنوان جایگزین صدا و سیما در نظر گرفته است و این مشابه کاری است که حزب الله لبنان آن را انجام داد. چنانکه به رغم ویران شدن ساختمان شبکه المنار در اولین روزهای جنگ ژوئیه در سال 2006 برنامه‌های این شبکه متوقف نشده و به مکانی محرمانه منتقل شد.

- هدف ششم احتمالا ضربه زدن به مراکز مخابراتی سوریه است لذا فرماندهان نظامی به جای این مراکز، مراکز ارتباطی بی‌سیم و قابل انتقال را در نظر گرفته‌اند و قرار است تجهیزات ارتباطی بی‌سیم جانشین تجهیزات سیمی شود تا به این وسیله از هرگونه شنود ممانعت شود.

- هدف هفتم احتمالا حمله به نیروهای نظام سوریه برای تضمین غلبه مخالفان بر نظام سوریه است لذا نظام سوریه تلاش می‌کند تا حد ممکن به نیروهای مخالف نزدیک شود به ویژه عملیات استقرار نیروهای سوریه در مکان‌های فعالیت مخالفان در دو منطقه غوطه شرقی و غربی دمشق که نقطه آغاز فعالیت آنها در دمشق است، صورت خواهد گرفت.

فرماندهان اتاق عملیات مشترک مذکور اعلام کردند که نیروهای ویژه فعالیت خود را برای تعقیب نیروها و منافع کشورهای شرکت کننده در حمله احتمالی به سوریه آغاز کرد‌ه‌اند و علاوه بر این تیم تجسس نیز از تجهیزات لیزری برای ردیابی حرکت موشک‌های دوربرد و موشک‌هایی که توسط هواپیماهای دشمن پرتاب می‌شود و شناسایی اهداف آنها استفاده می‌کنند.

علاوه بر این فرماندهان مذکور تاکید کردند: دستور اقدام فوری گروه‌های ذیربط در این خصوص صادر شده است.

بنا به گفته فرماندهان اتاق عملیات مشترک، ارتش سوریه به سه بخش تقسیم شده و هر گروهی از آنها فرماندهانی مستقل و جداگانه دارند که این فرماندهان می‌توانند در طول جنگ تصمیمات و طرح‌های جداگانه ارائه دهند.

این فرماندهان همچنین تاکید کردند: گروه اول ارتش سوریه مسئول حفظ امنیت منطقه مرکزی سوریه شامل دمشق و حومه آن است. بخش دوم مسئول حفظ امنیت مناطق شمالی از حلب تا مرزهای سوریه با ترکیه و عراق و بخش سوم ارتش مسئولیت حفظ امنیت منطقه جنوبی یعنی درعا و اطراف آن را برعهده دارد.

علاوه بر این مسئولان مذکور تاکید کردند که جایگاه فرماندهان سه بخش ارتش به جایگاه‌های بالاتر ارتقا داده شده است.

این فرماندهان در ادامه ارزیابی کردند: اگر هرگونه جنگی از سوی آمریکا و هم‌پیمانانش علیه سوریه آغاز شود این جنگ به احتمال زیاد به حمله موشکی محدود نمی‌شود بلکه نیروی هوایی آمریکا در ناوگان‌های کشورهای هم‌پیمان آمریکا نیز به شکلی فعال در این جنگ مشارکت خواهند کرد لذا رهبران سوریه عملیات ایجاد شبکه ارتباطی در مناطق وابسته به نظام را به پایان رسانده‌اند و این مشابه کاری است که حزب الله لبنان در جنوب این کشور انجام داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۶-۱۶ ۱۳:۴۹

عجببببب