• سه‌شنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 92061206859
  • خبرنگار : 71417

تحلیلگر آمریکایی: اوباما امیدوار است کنگره به طرح حمله به سوریه "نه" بگوید

تحلیلگر آمریکایی: اوباما امیدوار است کنگره به طرح حمله به سوریه "نه" بگوید

یک تحلیلگر آمریکایی گفت، اوباما امیدوار است کنگره به طرح حمله به سوریه رأی منفی بدهد تا آمریکا مجبور به ورود به جنگ نشود.

یک تحلیلگر آمریکایی گفت، اوباما امیدوار است کنگره به طرح حمله به سوریه رأی منفی بدهد تا آمریکا مجبور به ورود به جنگ نشود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ریچارد ویتز، تحلیلگر ارشد موسسه تحقیقاتی هودسون در واشنگتن در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی سی.سی.تی.وی گفت: آمریکا و روسیه دیدگاه‌های متفاوتی درباره مسأله سوریه دارند. البته روابط واشنگتن و مسکو به بدی پنج سال گذشته یعنی زمان جنگ روسیه و گرجستان نیست.

وی ادامه داد: البته این سخن به معنای آن نیست که روابط روسیه و آمریکا به اندازه‌ای که باید، خوب است. در بسیاری از موارد روسیه و آمریکا به یکدیگر توجه نمی‌کنند. روسیه با اقدامات آمریکا در سوریه مخالفت می‌کند و واشنگتن نسبت به این مخالفت‌ها بی‌توجه است. آمریکا نیز با اقدامات روسیه در گرجستان مخالفت است و کاخ کرملین به این مخالفت‌های کاخ سفید توجه نمی‌کند. آمریکا و روسیه در بسیاری از مسائل اختلاف دارند و درباره چند مسأله باهم اتفاق نظر دارند. آمریکا و روسیه به روابط با هم به چشم اولویت اصلی خود نگاه می‌کنند اما حاضر نیستند سیاست‌های خود را به گونه‌ای تغییر بدهند که به دغدغه‌های طرف مقابل توجه داشته باشند.

ویتز گفت: باراک اوباما به خوبی می‌داند که درباره حمله به سوریه نمی‌تواند حمایت چندانی در عرصه بین‌المللی به دست بیاورد. به همین علت، اوباما طرح حمله به سوریه را در کنگره مطرح کرده است تا دست‌کم از حمایت داخلی برای این اقدام بهره‌مند باشد. اوباما امیدوار است کنگره به این طرح رأی منفی دهد تا این که او دیگر مجبور نباشد در جنگ سوریه وارد شود.

این تحلیلگر آمریکایی اعلام کرد: فکر می‌کنم این نگرش نشان‌دهنده تاکتیکی ماکیاولی است که اگر درست باشد، واشنگتن به خوبی از آن استفاده نمی‌کند. سخنان اوباما درباره عبور از خط قرمز درباره سوریه غیرمنتظره بود و حالا او در وضعی قرار گرفته است که باید این مسأله را پیگیری کند. طرفداران اوباما امیدوار بوده‌اند که او بر مسأله خلع سلاح هسته‌ای در منطقه شمال آفریقا و غرب آسیا تمرکز کند؛ نه این که درگیر چنین مسائلی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha