• دوشنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92061106510
  • خبرنگار : 71234

در گفت‌وگو با ایسنا؛

احمدی‌: حمله آمریکا به سوریه موجودیت اسرائیل را با خطر جدی مواجهه می‌کند

احمدی‌: حمله آمریکا به سوریه موجودیت اسرائیل را با خطر جدی مواجهه می‌کند

رییس کمیته خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه طرح موضوع حمله آمریکا به سوریه جنگ رسانه‌ای و روانی است، گفت: قطعا جنگ آمریکا تنها به سوریه محدود نمی‌شود و موجودیت اسرائیل را در خطر جدی قرار می‌دهد.

رییس کمیته خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه طرح موضوع حمله آمریکا به سوریه جنگ رسانه‌ای و روانی است، گفت: قطعا جنگ آمریکا تنها به سوریه محدود نمی‌شود و موجودیت اسرائیل را در خطر جدی قرار می‌دهد.

حجت‌الاسلام وحید احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: اخیرا آمریکایی‌ها جنجال رسانه‌ای را به بهانه استفاده سلاح شیمیایی در سوریه راه انداختند تا به سوریه حمله کنند موضوعی که بیشتر جنگ رسانه‌ای و روانی است که برای بررسی بیشتر این موضوع باید مسائل ماه‌های گذشته را به دقت بررسی کرد.

وی یادآور شد: در جریان برگزاری اجلاس ژنو 2 طرحی تهیه شد تا این نشست با تاخیر برگزار شود بدان دلیل که غربی‌ها بخصوص آمریکایی‌ها می‌خواستند در این فاصله زمانی معارضین و تروریست‌ها در صحنه عملیات نظامی امتیازی داشته باشند، غربی‌ها حتی بدون ابایی رسما اعلام کردند که از تروریست‌ها حمایت کرده و به آنها سلاح جدید می‌دهند.

احمدی اضافه کرد: با این هدف آمریکایی‌ها به تروریست‌ها و معارضین کمک کردند تا در صحنه نظامی در مقابل حکومت سوریه قرار گیرند که آنها نتوانستند به این هدف‌شان برسند و حتی معارضین موقعیت‌هایی که در اختیار داشتند را از دست داده و حکومت سوریه توانست بخش‌هایی از منطقه را از دست تروریست‌ها نجات دهد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با تاکید بر اینکه حمله شیمیایی توسط تروریست‌ها رخ داده است، گفت: در شرایطی که ارتش در حال پیش‌روی و اخذ موقعیت‌های استراتژیک خود است هیچ دلیلی ندارد که از سلاح شیمیایی علیه مردم خود استفاده کند، این خود موید این موضوع است که سلاح شیمیایی توسط تروریست‌ها با هدایت غربی‌ها استفاده شده است تا بتوانند در پس آن فضای روانی را در دنیا ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها با همین هدف این نقشه را کشیدند که اگر بتوانند افکار عمومی دنیا را به خود همراه کنند به سوریه حمله کنند و اگر این موضوع رخ نداد با ایجاد این فضای روانی شرایطی را فراهم کنند که حکومت سوریه کند در جهت پیشروی‌های خود حرکت کند که تا حدودی در این موضوع نیز موفق شدند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: پیشروی ارتش سوریه در حال حاضر کند شده چون نگاه و توجه ارتش سوریه متوجه مباحث حول حمله معطوف شده است، البته با این وجود آمریکایی‌ها نتوانستند افکار عمومی دنیا را برای حمله به سوریه جلب کنند نمونه آن مخالفت پارلمان انگلیس با پیشنهاد نخست‌وزیر این کشور برای حمله به سوریه است که موضوعی بی‌سابقه در انگلیس به شمار می‌آید.

احمدی با اشاره به اظهارات اخیر رییس‌جمهور آمریکا در مورد حمله به سوریه، گفت: مجموعه قرائن و شواهد نشان می‌دهد که موضوع حمله به سوریه تنها یک جنگ روانی است.

وی در عین حال با بیان اینکه آمریکا برای حمله به سوریه باید به سه سوال اساسی پاسخ روشن دهد، گفت: اول اینکه زمان جنگ باید روشن باشد، شاید آمریکا بتواند آغازکننده جنگ باشد ولی حتما پایان جنگ با آمریکا نیست و ابهام وجود دارد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: سوال دوم این است که آمریکا می‌خواهد چه نتیجه‌ای از جنگ با سوریه بگیرد، شاید آنها بخواهند به برخی نقاط سوریه مثلا از روی عرشه کشتی حمله کنند و به بخش‌هایی از این کشور آسیب برسانند ولی طبیعتا نتیجه‌ای عاید آنها نخواهد شد.

احمدی اضافه کرد: سوال سوم هزینه‌هایی که آمریکا در این حمله متوجه می‌شود را باید مشخص کند، آمریکا با وضعیت اقتصادی‌ای روبرو است که طبیعتا جنگ برایش هزینه‌بر خواهد بود، تمامی این ابعاد نشان دهنده ابهامات پیرامون حمله آمریکا به سوریه است و نتیجه آن این است که این موضوعات تنها در حد جنگ روانی است.

وی در جمع‌بندی گفت: بیش از 60 سال است که صهیونیسم بین‌المللی، آمریکا و بسیاری از کشورها برای مولود نامشروعی به نام اسرائیل هزینه می‌دهند، مردم را می‌کشند و جنگ‌های زیادی کرده و از حملاتی حمایت می‌کنند، در این مورد نیز قطعا حمله و جنگ با سوریه به آمریکا محدود نمی‌شود، دامن بسیاری از کشورها را می‌گیرد و موجودیت اسرائیل را در خطر جدی قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha