• چهارشنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92060603653

ساخت اندام بدن به شیوه عنکبوتی!

ساخت اندام بدن به شیوه عنکبوتی!

محققان دانشگاه کالج لندن با استفاده از جریان ثابتی از سلولهای مخلوط با یک پلیمر برای بافتن بافتهای جدید، روش ساخت اندام بدن مشابه ساخت تارهای عنکبوت را به نمایش گذاشتند.

محققان دانشگاه کالج لندن با استفاده از جریان ثابتی از سلولهای مخلوط با یک پلیمر برای بافتن بافتهای جدید، روش ساخت اندام بدن مشابه ساخت تارهای عنکبوت را به نمایش گذاشتند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آنها بر این باورند که این شیوه می‌تواند نتایج بهتری از شیوه‌های دیگر ساخت اندام بدن برای پیوند ارائه کند.

محققان این شیوه را با ساخت رگهای خون در موشها آزمایش کردند.

شیوه‌های زیادی برای پرورش اندام در آزمایشگاه مورد استفاده است. برخی از آنها با یک چارچوب مصنوعی آغاز شده که سپس با سلولهای خود بیمار پر شده و پیوند زده می‌شود. تاکنون چند بیمار با استفاده از این شیوه از مثانه جدید برخوردار شده‌اند.

یک شیوه دیگر شامل گرفتن اندام از یک بدن مرده و پاکسازی آن از سلولهای اولیه با پاک‌کننده برای دستیابی به یک چارچوب پروتئینی است. سپس این چارچوب با سلولهای بیمار پر شده و در بدن فرد قرار می‌گیرد. تاکنون محققان با استفاده از این شیوه توانسته‌اند نای تولید کنند.

محققان دانشگاه کالج لندن در حال استفاده از فناوری الکتروریسی برای تولید اندام هستند. آنها تصور می‌کنند که این شیوه می‌تواند با ساخت سلولها در محل پیوند بر چالشهای کاشت سلول در چارچوبهای پروتئینی غلبه کند.

این شیوه با ترکیبی از سلول و پلیمر آغاز شده و سپس از یک سوزن الکتریکی 10 هزار ولتی برای کشیدن الیاف به شیوه مشابه تار بافتن عنکبوت استفاده می‌شود. پس از بافتن یک لایه ضخیم می‌توان سلولها را در آن ادغام کرد.

فناوری الکتروریسی برای ساخت رگهای خونی بوسیله دوخت متقاطع الیاف بر روی یک استوانه چرخنده مورد استفاده بوده که تا نیمه در یک مایع برای تغذیه سلولهای زنده قرار گرفته است.

پژوهش جدید دانشمندان که در مجله Small منتشر شده، نشان‌دهنده امکان تولید رگهای خونی موش با سه لایه جداگانه بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha