• یکشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 92060301513

رییس کل جدید بانک مرکزی عنوان کرد:

امکان کار خارق‌العاده در مدت زمان کوتاه وجود ندارد

امکان کار خارق‌العاده در مدت زمان کوتاه وجود ندارد

گزینه ریاست بانک مرکزی با بیان این‌که باید به تدریج به سمت انطباق سیستم بانکی و کنترل رشد نقدینگی برویم، گفت: امکان کار با سرعت و خارق‌العاده در مدت زمان کوتاه وجود ندارد و فعالیت‌های بانکی باید به تدریج تحت کنترل قرار گیرد.

گزینه ریاست بانک مرکزی با بیان این‌که باید به تدریج به سمت انطباق سیستم بانکی و کنترل رشد نقدینگی برویم، گفت: امکان کار با سرعت و خارق‌العاده در مدت زمان کوتاه وجود ندارد و فعالیت‌های بانکی باید به تدریج تحت کنترل قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار بانک و بیمه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ولی‌الله سیف با بیان این‌که اگر 1.3 هزار میلیارد ریال سپرده قانونی بانک‌ها نزد بانک مرکزی را کسر کنیم به معنای آن نیست که رقمی در بانک وجود دارد، گفت: بانک‌ها در حال حاضر به بانک مرکزی بدهکار هستند و پول پرقدرت بانک مرکزی به اقتصاد تزریق شده است.

وی تصریح کرد: در واقع علت رشد کنترل‌نشده نقدینگی در کشور ما وجود پول بانک مرکزی است و از همین زمینه نشأت می‌گیرد، بنابراین چاره‌ای نداریم که به تدریج خود را به سمت کنترل نقدینگی انطباق دهیم و بانک‌ها مجاز نباشند که از منابع بانک مرکزی که تاثیرات تورمی شدید دارد، استفاده کنند.

مدیر عامل بانک کارآفرین گفت: وعده‌هایی که داده می‌شود و افق‌هایی که برای آینده روشن می‌شود به سرعت قابل عمل شدن نیست و ما باید به تدریج به سمت ایجاد تعادل برویم.

سیف ابراز امیدواری کرد که با فعالیت بیشتر بانک‌ها و رشد سپرده‌های آنها این خلأ پولی برطرف شود و نظام بانکی بتواند با جهت‌گیری صحیح و ارائه‌ی تسهیلات در جهت حمایت از تولیدات واقعی رسالت خود را انجام دهد.

وی با اشاره به یکی از وظایف بانک مرکزی مبنی بر نظارت بر فعالیت بانک‌ها نیز گفت: رسالت بانک مرکزی حاکم کردن انضباط فعالیت‌های پولی است و هرگونه تخلف باید به شدت پیگیری و متوقف شود.

گزینه ریاست بانک مرکزی افزود: در حال حاضر ما دوگونه فعالیت‌های پولی را در بانک‌ها شاهدیم که یکسری آنها خارج از افق دید و نظارت بانک مرکزی بوده و غیرقانونی است که هرچه سریع‌تر بانک مرکزی باید آنها را شناسایی و تحت کنترل و نظارت خود قرار دهد و یا اگر ممنوع است آنها را متوقف کند.

سیف به فعالیت‌های موسسات اعتباری و مالی که تحت نظارت بانک مرکزی هستند نیز اشاره کرد و گفت: برای این موسسات و عملیاتی‌کردن نظارت بیشتر بر آنها باید به گونه‌ای رفتار کرد که در چارچوب نظام بانکی فعالیت داشته باشند.

وی در پایان گفت: اگر این انضباط را در نهادهای پولی فعال ایجاد کنیم می‌توان به تحقق اهداف اقتصادی کشور دست یافت و رسیدن به آنها را تسهیل کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha