• سه‌شنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92050100287
  • خبرنگار : 71457

استقبال غرب و قدردانی صهیونیست‌ها از تصمیم اروپایی‌ها درباره حزب‌الله لبنان

استقبال غرب و قدردانی صهیونیست‌ها از تصمیم اروپایی‌ها درباره حزب‌الله لبنان

آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و مخالفان سوری از تصمیم اتحادیه اروپا جهت قرار دادن شاخه نظامی حزب الله لبنان در فهرست سازمان‌های تروریستی استقبال کردند.

آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و مخالفان سوری از تصمیم اتحادیه اروپا جهت قرار دادن شاخه نظامی حزب الله لبنان در فهرست سازمان‌های تروریستی استقبال کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، جان کری، وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم اتحادیه اروپا "پیام محکمی" به حزب الله مبنی بر این است که حزب الله نمی‌تواند با فرار از مجازات به فعالیت خود ادامه دهد و اقداماتش دارای پیامدهایی است.

وی خاطرنشان کرد که این اقدام اتحادیه اروپا تاثیر بسیاری بر آزادانه عمل کردن حزب الله در اروپا می‌گذارد.

وزیر خارجه آمریکا از دولت‌های دیگر نیز خواست همچون اتحادیه اروپا عمل کنند تا از این طریق "مانع از فعالیت‌های تروریستی و جنایتکارانه حزب الله شوند".

در همین راستا ویلیام هیگ، وزیر خارجه انگلیس از این تصمیم اتحادیه اروپا استقبال کرده و آن را پیام شفاهی برشمرد که نشان می‌دهد اتحادیه اروپا علیه تمامی "تروریست‌ها و گروه‌های تروریستی" در یک جبهه ایستاده است.

وزیر خارجه انگلیس این مساله را بعید دانست که این تصمیم اتحادیه اروپا تاثیری بر روابط با دولت لبنان بگذارد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با استقبال از این تصمیم اتحادیه اروپا اعلام کرد: این تصمیم دستاوردی برای وزارت خارجه اسرائیل است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که امیدوار است این تصمیم اتحادیه اروپا به اتخاذ "گام‌های واقعی" علیه حزب الله لبنان بینجامد.

دفتر شیمون پرز، رئیس رژیم صهیونیستی نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که وی در پیامی به اروپایی‌ها از این تصمیم آن‌ها قدردانی کرده و گفته است: این اقدام جهت پایان دادن به گسترش تروریسم در جهان گامی مهم و ضروری است.

در همین راستا تزیپی لیونی، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی روز دوشنبه مدعی شد: این تصمیم به جهانیان نشان داد که این حزب یک "گروه تروریستی" است.

وی خاطرنشان کرد: من از تصمیم اتحادیه اروپا استقبال می‌کنم و تلاش‌ها بعد از چندین سال جهت نشان دادن حزب الله به عنوان یک حزب سیاسی و مشروع شکست خورد.

آویگدور لیبرمن، رئیس کمیسیون خارجه و امنیت در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) از تصمیم اتحادیه اروپا مبنی بر قرار دادن شاخه نظامی حزب الله در فهرست سازمان‌های تروریستی انتقاد و اعلام کرد: باید این حزب به صورت کامل در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: طبق معمول اروپایی تنها به پشت سر نهادن نیمی از راه رضایت دادند و این تصمیم یک اقدام جزئی بوده و کافی نیست.

لیبرمن خاطرنشان کرد: شاخه‌های سیاسی و نظامی حزب الله دو روی یک سکه هستند و سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان ریاست دو شاخه را برعهده دارد.

در همین راستا ائتلاف ملی مخالفان سوریه با صدور بیانیه‌ای از تصمیم اتحادیه اروپا جهت قرار دادن شاخه نظامی حزب الله در فهرست سازمان‌های تروریستی استقبال و اعلام کرد که این اقدام در مسیری درست اتخاذ شد.

ائتلاف ملی مخالفان سوریه تاکید کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید تدابیری را اتخاذ کنند که به حضور حزب الله در سوریه پایان دهند.

ائتلاف ملی مخالفان سوریه خواهان محاکمه اعضای حزب الله لبنان به "دلیل جنایت‌های تروریستی" آنها در سوریه شد.

در همین راستا، دفتر اطلاع رسانی ریاست جمهوری لبنان اعلام کرد که میشل سلیمان، رئیس جمهوری لبنان اعلام کرد که امیدوار است اتحادیه اروپا در این تصمیم خود تجدیدنظر کند.

عدنان منصور، وزیر خارجه در دولت لبنان نیز اعلام کرد: باید پیش از اتخاذ چنین اقدامی مذاکرات بیشتری صورت می‌گرفت تا این اقدام تاثیر منفی و پیامدهایی به لبنان نداشته باشد.

وی با بیان اینکه این تصمیم در شرایط حساس و پرتنش لبنان اتخاذ شد، این سوال را مطرح کرد که آیا اتحادیه اروپا دولت لبنان را که حزب الله در آن مشارکت دارد، خواهد پذیرفت یا خیر؟

وزیر خارجه دولت موقت لبنان تاکید کرد: ما این تصمیم اتحادیه اروپا را با دقت و عمیقا مورد بررسی قرار خواهیم داد و پس از آن تصمیم مناسب را اتخاذ می‌کنیم.

وی در اظهاراتی مطبوعاتی تاکید کرد: باید کابینه لبنان یک نشست فوق‌العاده برگزار کند، چرا که این تصمیم اتحادیه اروپا عرصه سیاسی لبنان را شامل می‌شود و یقینا بر‌ آن تاثیر می‌گذارد.

عدنان منصور عنوان داشت: مساله مهمتر که همگان باید نسبت به آن‌ آگاه باشند این است که اسرائیل بهانه‌ای را با حمایت از 28 کشور اتحادیه اروپا جهت ضربه زدن به پایگاه‌های حزب الله در لبنان پیدا خواهد کرد و در آن‌ هنگام هیچ کس توانایی مقابله با آن را نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: ما در چارچوب‌های دیپلماتیک و براساس روابط خود با کشورهای اروپایی این مساله را دنبال خواهیم کرد، ما کارهای بسیاری می‌توانیم انجام دهیم، اما نخست باید دولت لبنان نشست برگزار کرده و تصمیم مناسب را اتخاذ کند.

منصور خاطرنشان کرد: درست است که این تصمیم دست پخت اروپا بوده است اما همگان می‌دانند که این تصمیم توسط لابی اسرائیل با مشارکت طرف‌های توطئه‌گر داخلی و خارجی صورت گرفت.

در همین راستا نجیب میقاتی، نخست وزیر دولت موقت لبنان تاکید کرد: لبنان با تمام اقشار آن خواهان پایبندی به مشروعیت بین‌المللی و حفظ بهترین روابط با کشورهای عضو اتحادیه اروپاست و ما از طریق کانال‌های دیپلماتیک این مساله را پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha