• شنبه / ۸ تیر ۱۳۹۲ / ۱۷:۰۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92040804551
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام

روایت هاشمی رفسنجانی از واقعه هفتم تیر سال 60

روایت هاشمی رفسنجانی از واقعه هفتم تیر سال 60

مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور اکثریت اعضا و به ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رییس این مجمع تشکیل جلسه داد.

مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور اکثریت اعضا و به ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رییس این مجمع تشکیل جلسه داد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در آغاز این جلسه، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به سالگرد حادثه 7 تیر 1360 گفت: هدف اساسی طراحان آن واقعه از رسمیت انداختن سه قوه اجرائیه، قضائیه و مقننه بود که با توجه به بحث آن جلسه که درباره گران‌فروشی بود، جمعی از اعضای هر سه قوه حضور داشتند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: قرار بود علاوه بر آیت‌الله دکتر بهشتی، رؤسای قوای دیگر هم در جلسه باشند که آیت‌الله خامنه‌ای روز قبل در یک حادثه تروریستی دیگر مورد سوءقصد قرار گرفته بودند، دکتر باهنر هم در آخرین لحظات قبل از شروع جلسه به پیشنهاد دکتر بهشتی وارد سالن نشدند و من هم طبق تماس تلفنی پزشکان درباره آیت‌الله خامنه‌ای به بیمارستان رفته بودم و تقدیر این بود که شهید بهشتی به همراه 72 تن از همراهان از آن جلسه آسمانی شوند.

هاشمی رفسنجانی با بیان خاطراتی از آوردن مجروحان حادثه هفتم تیر در مجلس گفت: نواختن زنگ و اعلام رسمیت جلسه مجلس پس از آن حادثه غم‌بار، یکی از شیرین‌ترین حالات در تلخ‌ترین لحظات بود.

وی با اشاره به اثرات سازنده خون شهدا در جامعه اظهار کرد: اگرچه از دست دادن 72 تن از بهترین مسئولان کشوری و فقدان شخصیتی چون آیت‌الله دکتر بهشتی که در طراحی ساختار نظام و تدوین و تصویب قانون اساسی نقش داشتند، ناراحت‌کننده بود، اما مهمترین دستاورد شهادت آنان، هوشیاری جامعه برای مقابله با دروغ‌های مردم فریب و تقویت همراهی و همدلی مردم با امام راحل در جهت تداوم انقلاب اسلامی بود.

در ادامه جلسه، بر اساس دستور کار که «بررسی لایحه پیشگیری از وقوع جرم» و مورد اختلاف مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان بود، بحث و تبادل‌نظر شد.

در این جلسه که علاوه بر اعضای جلسه، رؤسای قوای مقننه و قضائیه، وزیر دادگستری، مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر، رؤسای کمیسیون‌های قضایی و حقوقی و اجتماعی مجلس شورای اسلامی، رئیس دیوان عدالت اداری، معاون حفاظت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور، معاون حقوقی و امور مجلس نیروی انتظامی، معاون سازمان بازرسی کل کشور، رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان مسئولان مدعو مرتبط با موضوع، حضور داشتند، ابتدا نمایندگان شورای نگهبان به بیان دلایل ردّ مصوبه مجلس پرداختند و سپس اعضای مجمع دیدگاه‌های خود را بیان داشتند و سرانجام نظر به اینکه طبق آیین‌نامه مجمع تشخیص برخی از مواد، نیاز به مجوز مقام معظم رهبری دارد، رئیس و اعضا تصمیم گرفتند موارد مذکور پس از کسب مجوز در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha