• یکشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92031910372

حدادعادل: رییس‌جمهور آینده نباید با رهبری زاویه داشته باشد

حدادعادل: رییس‌جمهور آینده نباید با رهبری زاویه داشته باشد

غلامعلی حدادعادل تاکید کرد که رییس‌جمهور آینده نباید با رهبری این کشور و ولایت فقیه زاویه داشته باشد چراکه این را قانون اساسی به ما می‌گوید و تعیین سیاست‌های کلی با رهبری است و دولت باید آن را اجرا کند.

غلامعلی حدادعادل تاکید کرد که رییس‌جمهور آینده نباید با رهبری این کشور و ولایت فقیه زاویه داشته باشد چراکه این را قانون اساسی به ما می‌گوید و تعیین سیاست‌های کلی با رهبری است و دولت باید آن را اجرا کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع نمازگزاران مسجد انصارالحسین شهرک شهید محلاتی تهران گفت: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود، سال 92 را سال حماسه سیاسی و اقتصادی نامیدند و ما باید توجه داشته باشیم دلیل این نامگذاری چیست. حماسه یک خیزش قهرمانانه، شجاعانه و فداکارانه از جانب جامعه است. رهبری ملت ایران را به یک حرکت مجاهدانه در عرصه سیاست و اقتصادی همراه با بصیرت دعوت می‌کنند.

وی با بیان اینکه "تحلیل من از مدت‌ها قبل این بوده که دشمنان درصددند در کشور دو بحران اقتصادی و سیاسی ایجاد کنند"، یادآور شد: فشارها به کشور از ابتدای انقلاب بوده و این شکل جدید تحریم‌ها که به قول اوباما فلج‌کننده است، در یک سال اخیر تشدید شده و به این دلیل است که انواع راه‌ها را آزمودند و به نتیجه دلخواه خود نرسیدند.

حدادعادل با اشاره به توطئه دشمنان در طول انقلاب اسلامی اظهار کرد: جمع‌بندی آنها در مقابل قدرت و آینده انقلاب در سایه رهبری مقام معظم رهبری و بیداری اسلامی در منطقه و در مقابل نفوذ روزافزون ایران، این است که راهی جز محاصره اقتصادی این ملت باقی نمانده است. آنها خیال می‌کنند ملت یک روز در مقابل این فشارها به ستوه می‌آید و به دنبال بحران عراق در پی آن به دنبال بحران اجتماعی و پس از آن بحران سیاسی هستند. آنها همچنین می‌خواهند تحریم‌های اقتصادی را با بحران سیاسی تکمیل کنند و اوضاع سیاسی کشور را آنچنان آشفته کنند که قوای سه‌گانه و مسئولان به جان هم بیفتند و حتی به دنبال این هستند که افرادی را در مقابل رهبری قرار دهند و دودستگی در جامعه ایجاد کنند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به بحران‌سازی‌های اقتصادی و سیاسی آمریکا و انگلیس در راه‌اندازی کودتای 1332 و تشدید اختلافات در میان دکتر مصدق و آیت‌الله کاشانی و تشبیه آن با شیطنت‌های این کشورها پس از انقلاب، گفت: قطعا آنها به لطف الهی موفق نخواهند شد زیرا در آن زمان ولی فقیه در کشور نبود اما الان این کشور دارای ولایت فقیه است.

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود، با اشاره به طرح سوال از رییس‌جمهور در مجلس و انفاقات قبل و بعد از آن گفت: علت اینکه بنده در مجلس با سوال نمایندگان از رییس‌جمهور موافق نبودم، با توجه به شناختی بود که از روحیه احمدی‌نژاد و قصد دشمنان داشتم و این کار را صحیح نمی‌دانستم و این کار من باعث شد در مجلس مخالفت‌های سختی با من شود که من پافشاری کردم تا اینکه 10 روز قبل از سوال از رییس‌جمهور، رهبری فرمودند سوال را متوقف کنید.

این نماینده مجلس ادامه داد: بعد از این جریان بود که استیضاح وزیر کار و روز یکشنبه سیاه رخ داد که به ما خیلی سخت گذشت و دو رییس قوه به جان هم افتادند و همدیگر را متهم کردند در حالیکه که زنده از رادیو پخش می‌شد. این کار باعث تاسف مردم شد. در آن زمان نمایندگان به سمت من می‌آمدند و می‌گفتند چه کار کنیم؟ این همان چیزی بود که دشمنان می‌خواستند و به دنبال ایجاد تشدید اختلاف بین مسئولان بودند.

حدادعادل با بیان اینکه "اعتقاد دارم با این مردم بزرگوار می‌توانیم حماسه سیاسی و اقتصادی را بوجود آوریم"، افزود: در سال 91 در مجموع 53 میلیارد دلار واردات داشته‌ایم و 32 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته‌ایم که تفاوت آن 21 میلیارد دلار است و هشت میلیارد دلار آن صرف واردات گروه 9 و 10 شامل کالاهای تجملی و لوکس مانند خودروهای سواری گران قیمت شده است.

وی در ادامه، با تاکید بر اینکه "دولت آینده نباید با رهبری زاویه داشته باشد"، گفت: دولت آینده باید دولتی باشد که رییس‌جمهورش با رهبری این کشور و ولایت فقیه زاویه‌ای نداشته باشد. این را قانون اساسی به ما می‌گوید که تعیین سیاست‌های کلی با رهبری است و دولت باید آن را اجرا کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره مساله سیاست خارجی و موضوع انرژی هسته‌ای اظهار کرد: آمریکایی‌ها اگر بدانند می‌توانند با این قطعنامه‌ها و فشارها ما را مجبور به عقب‌نشینی کنند، این عقب‌نشینی‌ها قطعا ادامه پیدا خواهد کرد. حتی اگر بگوییم همه فعالیت‌های هسته‌یی را متوقف می‌کنیم، باز بهانه‌های دیگری ایجاد می‌کنند و کار به جایی می‌رسد که می‌گویند این کلمه اسلامی را از کنار جمهوری‌تان بردارید ما راضی نمی‌شویم و اگر می‌خواهیم آنها به قصدشان نرسند باید از ابتدا در برابر آنها مقاومت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه "این ملت عاشورایی هرگز دست از آرمان‌های اسلامی خود و انقلاب اسلامی بر نخواهد داشت و تسلیم دشمنان نخواهد شد"، خاطرنشان کرد: اگر بداخلاقی‌های سیاسی نکنیم و از فتنه‌انگیزان فاصله بگیریم و دچار افکار انحرافی نباشیم، اداره این کشور دشوار نخواهد بود و می‌توانیم با مدیریت دولت و با کمک ملت کشور را به خوبی اداره کنیم.

حدادعادل ادامه داد: دولت آینده باید رهنمودهای رهبری را چراغ راه خود کند و برنامه‌ریزی در جهت سبک زندگی اسلامی و حمایت از کار و تولید ایرانی داشته باشد و دنبال تثبیت نرخ ارز و تک نرخی کردن آن و کاهش فشار بر طبقات ضعیف باشد و بازار ثبات پیدا کند تا با خیال آسوده سرمایه‌گذار بتواند در کارهای تولیدی سرمایه‌گذاری کند. دیپلمات‌ها و مذاکره‌کنندگان روزی موفق می‌شوند مشکل ما را بر سر میز مذاکره حل کنند که دشمن از فشارهای اقتصادی مأیوس شود.

وی خطاب به کاندیداها گفت: کسانی که فکر می‌کنند با لبخند زدن به دشمن می‌توانند مسائل را حل می‌کنند اشتباه می‌کنند و کسانی که سعی می‌کنند به دنبال کدخدای جهان بروند و مشکلات را حل کنند سخت در اشتباهند. دیپلماسی وقتی مفید است که دشمن بداند ملت در مقابل فشارهای آنان مقاوم است. در تبلیغات انتخاباتی یکی از اشتباهات این است که همه چیز انقلاب را فراموش و فقط بر روی مشکلات اقتصادی تمرکز کنیم و همه چیز را به فقر نسبت دهیم، انگار که همه مردم دارند از گشنگی می‌میرند و این آقا فقط می‌تواند مردم را از گرسنگی نجات دهد که این جفای به انقلاب است.

حدادعادل افزود: درست است که به دولت موجود انتقاداتی وارد است اما صحبت از مساله انقلاب و ملت است؛ همان‌طور که رهبری در مراسم 14 خرداد از دستاوردهای انقلاب گفتند. نباید صحنه تبلیغات و مناظرات فقط این باشد که آمریکا کاری کرده که ما را گیچ کرده که می‌نشینیم دعوا کنیم و مسائل هسته‌یی باعث مشکلات شده و آنها به ریش ما بخندند. این بازی کردن در زمین دشمن است.

وی با اشاره به مسایل اقتصادی نیز تصریح کرد: کاندیداها نمی‌تواند قول بدهد که یارانه را دو برابر می‌کند، کما اینکه رییس‌جمهور فعلی قول داد پنج برابر کند که نتوانست زیرا مجلس اجازه این کار را نمی‌دهد و برای مخالفت خود نیز استدلال دارند زیرا افزایش یارانه‌ها باعث افزایش شدید قیمت‌ها خواهد شد و شاید 45 هزار تومان به مردم اضافه دهید اما 300 تومان از جیب مردم بیرون می‌کشید.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه، اظهار کرد: من به یکی از کاندیداهای محترم می‌گویم که شما می‌گویید 1000 تا سانتریفیوژ نچرخد بهتر است تا اینکه چرخ کارخانه‌ها و تولید نچرخد، ولی من می‌گویم صحبت آنها بر سر سانتریفیوژها نیست و مساله این است که اگر این را بپذیریم، آنها حرف‌های زور بیشتری می‌زنند و می‌خواهند که ما تمام حرف‌های آنها را قبول کنیم.

حدادعادل در پایان خاطرنشان کرد: مردم ما باهوش هستند و در صحبت‌های برخی افراد فهمیدید که آنها طوری حرف می‌زنند که تحریک‌آمیز است و مصالح نظام را به خطر می‌اندازد. نباید چنین افرادی در رأس امور قرار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۹ ۱۶:۴۴

آقای حداد عادل متعادل‌ترین شخصی بود که بین کاندیداها بود. کاش کنار نرن. رای ما به ایشونه.