• شنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92031809778
  • خبرنگار : 71480

حدادعادل: مصلحت انقلاب را بر ائتلاف ترجیح می‌دهم/ضرورتی برای کناره‌گیری احساس نمی‌کنم

حدادعادل: مصلحت انقلاب را بر ائتلاف ترجیح می‌دهم/ضرورتی برای کناره‌گیری احساس نمی‌کنم

غلامعلی حدادعادل گفت: دلیل اینکه من در مناظره دیروز به آقای ولایتی انتقاد کردم این بود که مردم بدانند من مصلحت انقلاب را بر ائتلاف ترجیح می‌دهم.

غلامعلی حدادعادل گفت: دلیل اینکه من در مناظره دیروز به آقای ولایتی انتقاد کردم این بود که مردم بدانند من مصلحت انقلاب را بر ائتلاف ترجیح می‌دهم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری امروز خود در خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که "پاسخ شما به اظهارات رضایی در مورد ائتلاف پیشرفت چیست؟" گفت: من به دو دلیل به آقای رضایی پاسخ ندادم؛ اول به این دلیل که فرصت نبود و دوم به این دلیل که من مصلحت انقلاب را بر ائتلاف ترجیح می‌دهم. آقای رضایی تصور می‌کند اگر من با آقای ولایتی در یک مساله اختلاف نظر داشته باشم به دلیل اینکه ما در یک ائتلاف هستیم، این اختلاف را پنهان می‌کنم.

وی در پاسخ به این پرسش که "چرا تصمیم گرفته شد همه اعضای ائتلاف تا پایان حضور داشته باشند؟" اظهار کرد: علت تشکیل ائتلاف ما پیروزی اصولگرایان بود زیرا پیروزی اصولگرایان را به سود انقلاب می‌دانیم. در شرایط فعلی نگرانی از بابت پیروزی اصولگرایان نداریم و فکر می‌کنیم وجود هر سه نفر ما موجب شکست اصولگرایان نمی‌شود، اما اگر آرایش صحنه انتخابات عوض شد، ما بر اساس آرایش جدید تصمیم‌گیری می‌کنیم. حضور من در مناظره بهتر از کناره‌گیری من بود و این یکی از دلایل حضور من در انتخابات است.

حدادعادل در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه "راهکار شما برای حل مشکلات اقتصادی چیست؟" پاسخ داد: من یک راهکار کوتاه‌مدت و یک راه میان‌مدت دارم و معترضم که باید نرخ ارز تثبیت شود، هزینه‌های غیر ضروری کاهش یابد و مدیریت بر ارز در صادرات و واردات صورت بگیرد. در میان‌مدت هم باید قانون اصل 44 اجرا شود.

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره رابطه ایران و ترکیه در دولت احتمالی خود گفت: با وجود اختلاف نظرهایی که در مساله سوریه میان ایران و ترکیه وجود دارد، رابطه خوبی میان دو کشور برقرار است و ما به رابطه با ترکیه اهمیت می‌دهیم و رابطه اقتصادی ما با ترکیه یک معادله برد - برد است. من تلاش می‌کنم ارتباط دیپلماتیک دو کشور در مسائل منطقه‌ای حفظ و ظرفیتهای بیشتری برای همکاری اقتصادی فراهم شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که "آیا امکان دارد به نفع جلیلی کناره‌گیری کنید؟" افزود: در شرایط فعلی من ضرورتی برای کناره‌گیری به نفع هیچکس احساس نمی‌کنم.

حدادعادل در برابر این پرسش که "دستاورد مجلس هفتم در حوزه سیاست خارجی چه بوده است؟" پاسخ داد: یکی از دستاوردهای مجلس هفتم ایجاد اتحادیه مجالس کشورهای آسیایی بود.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه "رابطه آرمان و عمل در سیاست به نظر شما چگونه است؟" خاطرنشان کرد: من در سیاست به ترکیب آرمان و واقعیت اعتقاد دارم و معتقدم در سیاست خارجی این دو عنصر را باید با هم در نظر بگیریم. اشتباه می‌دانم که بر خلاف واقعیات موجود، وعده‌هایی به مردم داده شود، عده‌ای از خود قهرمان‌سازی کرده‌اند و می‌خواهند ظرف چند ماه مسائل سیاست خارجی کشور را حل کنند اما حل مشکلات ما در سیاست خارجی در درجه اول با مأیوس کردن دشمن از فشار بر ما محقق می‌شود. این کار با مدیریت در عرصه اقتصادی، وحدت و همبستگی و تعامل قوا ممکن است، من به سود انقلاب نمی‌دانم که به عنوان طرفداری از اقوام سخن‌هایی گفته شود که خلاف مصلحت کشور باشد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در برابر این پرسش که "آیا شما دیدار جدیدی با آیت‌الله مهدوی‌کنی داشته‌اید؟" پاسخ داد: ما دیدار جدیدی با ایشان نداشته‌ایم و طبق دیدار قبلی قرار شد که هر سه نفر ما در مناظره‌ها و تبلیغات شرکت کنیم.

وی درباره دیدگاه خود در زمینه آزادی بیان نیز گفت: آزادی بیان از اموری است که خود را در دولت آینده متحد به حمایت از آن می‌دانم و معتقدم حزب استقلال کشور با آزادی بیان ارتباط دارد. دولتی که پاک باشد از آزادی بیان نگران نیست.

حدادعادل در پاسخ به این پرسش که "در دولت شما نقش سپاه پاسداران در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی چگونه است؟" گفت: سپاه یک ظرفیت انقلابی، متحد و مفید به حال کشور است که پس از خاتمه جنگ در همه عرصه‌ها بویژه عرصه اقتصادی خدمت کرده است. من با حفظ مصالح کشور، استفاده از ظرفیت نیروهای سپاه که توانایی خدمت در سایر بخش‌ها را داشته باشند، بلامانع می‌دانم.

وی در ادامه با بیان اینکه "اقتصاد باید عمدتا توسط بخش خصوصی اداره شود"، خاطرنشان کرد: سپاه نه خود مایل است در اقتصاد دخالت داشته باشد و نه سیاستهای کشور حضور سپاه در اقتصاد را اقتضاء می‌داند.

حدادعادل درباره موضع خود در پرونده هسته‌یی نیز گفت: موضوع هسته‌یی بهانه‌ای برای فشار آوردن به ایران است. به نظر من دیپلماتها وقتی می‌توانند موفق شوند که آمریکا از رسیدن به پیروزی به وسیله فشار اقتصادی مأیوس شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره مناظره‌های دو به دو اظهار کرد: اگر هریک از نامزدها آماده باشند، من هم آمادگی دارم که چنین مناظره‌هایی برگزار شود.

وی در مورد مناظره با وزرا و مشاوران اقتصادی دولت نیز گفت: من مانعی برای مناظره با این افراد نمی‌بینم، اما یک هفته مانده به انتخابات، مناظره با نامزدها را در اولویت می‌دانم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که "نظر شما در مورد انتقادات مطرح شده علیه دولت در مناظره‌ها چیست؟" خاطرنشان کرد: سیاه‌نمایی خلاف اخلاق اسلامی است و من سعی کردم در این سه مناظره حق دولتهای قبلی را ضایع نکنم و مطالبات مردم را هم نادیده نگیرم. اما بعضی از نامزدها برای رای آوردن از همه چیز انتقاد می‌کنند تا مردم احساس کنند که آنها شجاع هستند و به صورت همه چنگ می‌اندازند اما مردم با بصیرت‌تر از آن هستند که راه خود را گم کنند.

حدادعادل درباره برنامه‌های دولت احتمالی خود در مورد خانه سینما و شورای عالی سینما نیز گفت: ساماندهی به امور سینما را در اولویت خود قرار می‌دهم و تلاش می‌کنم زبان مشترکی میان دولت و اهل سینما پیدا کنم و بر اساس حسن نیت و در چارچوبهای نظام از تجربه اهل هنر استفاده می‌کنم. مشکلات خانه سینما با مذاکره قابل حل است و با تصویب قانونی می‌شود محدوده عملکرد خانه سینما و دولت را مشخص کرد. من در مورد ساختارهای موجود اظهارنظری نمی‌کنم و منش من این است که از هیچ نهاد مردمی استفاده ابزاری سیاسی نکنم من سینما را در خدمت کشور می‌دانم.

در ادامه این پرسش مطرح شد که "موضع دولت احتمالی شما درباره آرمان فلسطین چیست؟"، که حدادعادل پاسخ داد:‌ روش من درباره فلسطین در زمانی که رئیس مجلس بودم مشخص شده است. من در این دوره از برگزاری همایش پشتیبانی از ملت فلسطین حمایت کردم.

وی در مورد برنامه‌های خود درباره پرونده هسته‌یی گفت: من معتقد به مقاومت هستم اما این مقاومت با جهاد اقتصادی، حمایت از تولید ملی کار و سرمایه ایرانی، تغییر سبک زندگی، آرام کردن فضای اقتصادی و عدم وابستگی به نفت محقق می‌شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه‌های خود برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیز اظهار کرد: یکی از قول‌هایی که من می‌دهم بر پایه نهضت ازدواج آسان در کشور است که مانع فساد و بی‌بندوباری می‌شود. باید برای حقوق کودکان هم فکر کرد و من سعی می‌کنم در دولت آینده برنامه پزشک خانواده را ادامه دهم.

به گزارش ایسنا، حدادعادل در ابتدای این نشست نیز تاکید کرد:‌ من سعی می‌کنم در تبلیغات انتخاباتی خود از مسیر انقلاب، حق و انصاف دور نشوم و به هر قیمتی رای جذب نکنم و وعده‌های غیر ممکن ندهم، از هزینه‌های گزاف پرهیز می‌کنم و تاکنون حتی یک ریال هم از هیچکس کمک نگرفته‌ام و از بیت‌المال سوءاستفاده نکردم. من از سیاه‌نمایی پرهیز می‌کنم و سیاه‌نمایی را جفا به نظام می‌دانم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۳:۳۰

وقت مردم ارزش دارد. آقای حداد طبق نظرسنجیها رای شما کم است

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۳:۵۶

واقعا که حق گفته‌اند ... انشاالله به یاری خدا یا دکتر جلیلی رای بیارن یا آقای حداد .....

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۸ ۱۷:۰۳

جناب آقای دکتر حداد عادل مرد با تقوایی هستند.