از این پس برق تولیدی نیروگاهها با سوخت تحویلی به آنها تطابق داده میشود تا در صورت عرضه خارج از شبکه سوخت با متخلفان برخورد قانونی شود.
به گزارش خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی ابویی- معاون امور پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز- از خروج خارج از شبکه سوخت تحویلی برخی نیروگاههای کشور خبر داد و گفت: گاهی سوخت مورد نیاز نیروگاهها با هماهنگی راننده نفتکش با برخی کارگران نیروگاهها در مکان دیگری تخلیه و قاچاق میشود.
وی اعلام کرد: از این پس برق تولیدی نیروگاههای کشور با حجم سوخت تحویلی به آنها تطابق داده میشود تا در صورت اختلاف در این موضوع با افراد متخلف برخورد شود.
معاون امور پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین اذعان کرد که برخی از شرکتهای صادرکننده فرآوردههای نفتی به اسم صادرات مشتقات اقدام به قاچاق سوخت میکنند.
قاچاق گازوئیل به یک هفتم رسید
ابویی در مورد قاچاق سوخت از ابتدای امسال تاکنون گفت: 97 درصد قاچاق سوخت مروبط به گازوئیل تولید کشور است که البته توانستیم با اقدامات صورت گرفته قاچاق گازوئیل را به یک هفتم کاهش دهیم.
وی با اشاره به اینکه پیش از این حجم قاچاق سوخت در کشور به روزانه 35 میلیون لیتر در روز میرسید گفت: در حال حاضر این رقم به کمتر از پنج میلیون لیتر در روز رسیده است.
50 درصد قاچاق سوخت از مرزهای آبی هرمزگان
معاون امور پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان این که 50 درصد قاچاق سوخت از مرزها آبی استان هرمزگان صورت میگیرد افزود: بعد از این استان بیشتر قاچاق سوخت به ترتیب از استان سیستان و بلوچستان و مرزهای غربی به کشورهای ترکیه و عراق صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات