• جمعه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۰۰:۱۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92022013123
  • خبرنگار : 71186

معاون بازرسی سازمان حمایت درگفت‌وگوبا ایسنا:

قیمت شکر تغییری نکرده است/ با گران‌فروشان برخورد جدی می‌کنیم

قیمت شکر تغییری نکرده است/ با گران‌فروشان برخورد جدی می‌کنیم

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اظهار کرد: قیمت فروش شکر هیچ گونه تغییری نکرده و هر گونه افزایش قیمت آن تخلف بوده و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اظهار کرد: قیمت فروش شکر هیچ گونه تغییری نکرده و هر گونه افزایش قیمت آن تخلف بوده و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

مجتبی فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: متاسفانه دیده شده که بعضی از فروشندگان قیمت شکر را افزایش داده یا برخی از قنادی‌ها به بهانه افزایش قیمت شکر نرخ فروش محصول نهایی خود را افزایش داده‌اند.

وی با بیان این‌که قیمت شکر هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده است خاطرنشان کرد: هم اکنون نرخ فروش هر کیلوگرم شکر در کارخانه 1300 تومان است و برای کنترل این نرخ بازرسان تمامی وقت را در واحدهای تولیدی مستقر کرده‌ایم که موظفند استمرار عرضه، رعایت قیمت فروش و اخذ تاییدیه از خریداران شکر را کنترل کنند.

وی ادامه داد: در سطح بنکداری و خرده فروشی نیز بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و شورای اصناف با همکاری سازمان تعزیرات نسبت به کنترل قیمت‌های فروش اقدام می‌کنند.

او خاطرنشان کرد: بنکداران در سراسر کشور موظفند علاوه بر هزینه حمل ونقل تنها سه درصد به قیمت 1300 تومانی خرید شکر اضافه کرده و در اختیار خرده فروشان قرار دهند و خرده فروشان نیز می‌توانند حداکثر 10 درصد قیمت شکر دریافتی از بنکداران را افزایش دهند.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با بیان این‌که تمام شکرهای موجود در سطح کارخانه‌ها وانبارها با ارز مرجع وارد شده است تصریح کرد: هم اکنون به مقدار نیاز چند ماه شکر موجود بوده و از آن سو تولید داخلی نیز آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ در یک ماه اخیر 39 هزار بازرسی از واحدهای تولیدی، بسته بندی، بنکداری و خرده فروشی شکر صورت گرفته و حدود 20 میلیارد تومان پرونده گرانفروشی برای تولیدکنندگان و واردکنندگان و یک میلیارد تومان پرونده گرانفروشی برای خرده فروشان این محصول تشکیل شده است.

به گفته او در این مدت میزان بازرسی‌ها چهار برابر و میزان کشف تخلفات و تشکیل پرونده برای گرانفروشان شکر سه برابر شده و 1720 پرونده در یک ماه اخیر در این زمینه تشکیل شده است.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد: بنابراین با توجه به اقدامات انجام شده قیمت شکر هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده و هر گونه افزایش قیمت چه در سطح واحدهای خرده فروشی و چه در سطح واحدهای صنفی مرتبط مانند قنادی تخلف بوده و در صورت گزارش مصرف‌کنندگان به شدت با آن برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، با توجه به نرخ 1300 تومانی فروش شکر از سوی واحدهای تولیدی و با احتساب 13 درصد سود مشروع بنکداران و خرده فروشان و حداکثر چند درصد هزینه حمل ونقل قیمت فروش شکر در واحدهای صنفی باید حداکثر حدود 1500 تومان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۲-۲۰ ۱۱:۴۶

سلام، دو نکته: 1. در این متن نوشته شکر با ارز مرجع وارد شده ولی اگه یه سر به امار گمرک در چند ماه پایانی پارسال بزنید می‌بينيد شکر با ارز 2400 وارد شده حالا ما کدوم را باور کنیم؟ 2. اگه بنا بر جریمه واحدهايی باشد که شکر را بیش از 1500 میفروشن، اداره تعزیرات باید دونه به دونه مغازه ها و شرکتهای تعاونی که شکر میفروشند را از دم جریمه کنند چرا که در بازار شکر زیر 2000 تومان پیدا نمیشه. ممنون

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۲۰ ۱۳:۳۶

دقیقا. همه جا میگن ارز مرجع میدیم اما نمیگن ارز مرجع جنده؟! در ثانی همه شکرها با دلار 2500 وارد شده و حق کارخونه ها و سهامداراست که شکر گرون بشه!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۲۰ ۱۴:۰۷

اگر نرخ مرجع همان مبادله‌اي هم باشد که قیمت شکر بالای 2000 تومن میشه و اگر نرخ ارز مرجع 1220تومن باشه پس چرا بهمنی اصلا قبول نداره که امسال ارز مرجع داریم؟ به نظر میرسه ارز مرجع فعلا همان مبادله‌ای باشه و بعد از انتخابات شاید کمتر یا بیشتر بشه.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۲۰ ۱۶:۳۸

اصلاً نباید به شکر ارز اختصاص بدهند چون ماشاءالله مردم ما خیلی افراطی شکر وقند مصرف می کنند به خودشان هم رحم نمی کنند دیابت و مرض قند که دارد غوغا می کند تو ایران وضع دندانهای ایرانی ها هم این امر راثابت می کند. تازه خبرهایی هم هست که چون شکر خیلی تو ایران ارزان هست مقدار زیادیش قاچاق می شود و رونق زیادی دارد چون سود دارد برای قاچاقچی ها با دلار 4000 تومان.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۲۱ ۰۱:۲۵

اولین عامل تورم و گرانی در ایران دولت میباشد چون هرساله هزینه های تولید را بالا میبرد و متاسفانه برخي حرف راست به مردم نمی‌گویند!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۲۱ ۰۷:۲۵

میگن دروغگو حافظه نداره یکبار رفتن بازار ببینند شکر چنده! فقط حرف میزنند!