یک کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در صورت رای آوردن رادیو و تلویزیون خصوصی در کشور راه اندازی می کنم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، مصطفی کواکبیان در جمع مردم کرمانشاه از انتخابات به عنوان مظهر حماسه سیاسی نام برد و گفت:باید با حضور جدی در انتخابات تلاش کنیم، وضع فعلی کشور را به وضع مطلوب تغییر دهیم.
وی با بیان اینکه سرنوشت کشور به دست مردم رقم می خورد، گفت: این حرف بیربطی است که بگوییم رییس جمهور از قبل تعیین شده و رای ما تاثیری ندارد، برخی با این حرفها بدنبال مایوس کردن مردم هستند. باید بدانیم تک تک رایهای ما سرنوشت ساز است.
کواکبیان افزود: قهر کردن با صندوقهای رای به نفع کشور نیست و خیلیها بدنبال این هستند.
دبیرکل حزب مردم سالاری در ادامه با بیان اینکه حکومت امانت است، گفت: معتقدم حکومت امانت است و این امانت مال مردم است، یعنی70 میلیون نفر صاحبان این امانت هستند و خیانت در این امانت یعنی خیانت در حق 70 میلیون ایرانی.
وی با بیان اینکه قصد کاندیداتوری نداشتم و هدفم اجماع اصلاح طلبان با اجرا طرح مناسک(مجمع نخبگان اصلاح طلبان کشور) بود، گفت: متاسفانه این طرح اجرایی نشد و دوستان ما را به این عرصه کشاندند.
کواکبیان افزود: اعلام کرده ام که اگر آقای خاتمی حضور یابند به نفع ایشان کنار می روم، زیرا ایشان محل اجماع است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، مصطفی کواکبیان که نام دولت احتمالی خود را «دولت اخلاق» نامیده، طی نشستی در دانشگاه علوم پایه رشت به اجرای اخلاق در دولتهای گذشته اشاره کرد و افزود: ما منکر اجرای اخلاقیات در دولتهای گذشته نمی شویم، اما اتفاقات اخیر و موضوعات پیش آمده باعث شد تا این عنوان را برای دولت آینده خود انتخاب کنیم.
دبیر کل حزب مردم سالاری، با اشاره به انتخابات سال 88 گفت: قبول ندارم که در انتخابات سال 88 تقلبی صورت گرفته باشد، اما به اندازه کافی تخلفاتی انجام شد.
وی ادامه داد: معتقدم حضور 85 درصدی مردم در انتخابات خیلی تعیین کننده بود، اما انجام این تخلفات هم بر روی این مسائل تاثیر گذار بود.
کواکبیان با اشاره به حضور آقایان خاتمی و هاشمی در انتخابات خاطرنشان کرد: خوشحال می شوم اگر این آقایان احساس تکلیف کرده و وارد صحنه شوند، اما در مورد آقای هاشمی هنوز مصوبهای در حزب تصویب نشده است.
کواکبیان در حوزه روابط بین الملل گفت: در خباثت و کارهای شیطانی آمریکا شکی نداریم، اما بحث اینجاست که 34 سال است با آمریکا در نزاع و کشمکش هستیم. بالاخره این بحث ها باید در مقطعی از زمان بر مبنای عزت و قدرت سیاسی ملت ایران تمام شود و مشکلات را حل کنیم.
وی ادامه داد: در این مورد دو رویکرد وجود دارد؛ یکی بحث قهر تا ابد است که امکان پذیر نیست و دیگری همان راه گفتوگو بر مبنای برنامهریزی و کارشناسی دقیق است. هر کشوری که با آمریکا رابطه دارد، نوکر آن نیست و باید به این موضوع توجه کافی داشته باشیم. مشکلات ما با همسایگان کشورمان باید حل شود.
دبیر کل حزب مردم سالاری، درباره موضعش نسبت به رژیم صهیونیستی افزود: اسرائیل باید نابود شود، اما روش آن لشکرکشی نیست. امام خمینی (ره) هم معتقد بودند که اسرائیل باید نابود شود، ولی طرفدار راه حل نظامی نبودند. بهترین راه برای رفع معضل اسرائیل، برگزاری رفراندوم عمومی است.
کواکبیان در خصوص تحولات سوریه خاطرنشان کرد: کشور ما در سوریه منافع راهبردی و استراتژیک مهمی دارد که باید آنها را حفظ کنیم، اما هدف ما بشار اسد نیست. ما برای حفظ منافع کشورمان در سوریه، حتی پس از بشار اسد هم تلاش خواهیم کرد.
وی ادامه داد: ما باید در قبال سیاست خارجی، دیپلماسی فعال داشته باشیم. موضع ایران در قبال سوریه خوب است و باید کمک کنیم تا مشکلات این کشور از راه گفتگوی ملی حل شود.
کواکبیان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تضمینی برای انجام حرف های خود دارد یا نه گفت: تضمین را مردم باید بدهند. اینگونه نیست که مردم بعد از انجام انتخابات، بگویند وظیفه خود را انجام دادیم و بروند گوشه ای بنشینند. مردم باید بعد از انتخاب رئیس جمهور هم در صحنه باشند و در اجرای امور کشور او را یاری کنند.
دبیر کل حزب مردم سالاری با اشاره به مباحثی پیرامون حوزه اصلاحات گفت: برخی می گویند اصلاحات مخالف نظام و پیشرفت آن است. بنده در جواب آنها میگویم اصلاحات یعنی اصلاح کارها برای جلوگیری از فروپاشی نظام.
انتهای پیام
نظرات