• پنجشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92021208250
  • منبع : نمایندگی کرمان

باقری‌لنکرانی: جامعه جوان ایرانی رییس‌جمهور 79 ساله نمی‌خواهد

باقری‌لنکرانی: جامعه جوان ایرانی رییس‌جمهور 79 ساله نمی‌خواهد

یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به یک کاندیدای احتمالی دیگر در این انتخابات گفت: جامعه جوان ایرانی رییس‌جمهور 79 ساله نمی‌خواهد.

یک کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به یک کاندیدای احتمالی دیگر در این انتخابات گفت: جامعه جوان ایرانی رییس‌جمهور 79 ساله نمی‌خواهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، کامران باقری لنکرانی ظهر پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران کرمان هم چنین از برنامه‌های دولتی گفت که «شاید پس از انتخابات 24 خردادماه بتواند رییس آن باشد.»

وی «آرمانگرایی واقع‌گرایانه» را محور اصلی برنامه‌های خود عنوان و اظهار کرد: رییس‌جمهور آینده باید نقش منحصر بفردی در مسیر تاریخی مردم ایران طی کند.

وی افزود: در شرایطی هستیم که نظام تحت فشارها و تهدیدات شدید دشمنان قرار دارد؛ دولت یازدهم باید علی‌رغم این فشارها کارها را به پیش ببرد و مسیر تعالی را برای مردم هموار کند؛ اما این ضرورت تاریخی نباید با نادیده گرفتن آرمان‌های انقلاب پیش برود.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: این ضرورت تاریخی باعث شده که عده‌ای گمان کنند راه رسیدن به اهداف، دست کشیدن از آرمان‌ها و ارزش‌هاست. این یک تصمیم بسیار غلط است که حل معضلات را با دوری از ارزش‌ها و یا نوعی گسست با آرمان‌ها دنبال کنیم.

وی حاکم بودن اصول و ارزش‌ها بر همه فعالیت‌ها را اساس دولت احتمالی خود دانست و گفت: در عرصه اقتصادی، این ارزش‌ها در قالب رسیدگی به وضع معیشتی اقشار ضعیف مورد توجه قرار می‌گیرد. علی‌رغم این‌که بودجه فعلی انقباضی بوده و اتفاقا کار درستی هم هست، منابعی را پیش‌بینی کردیم تا تولید را افزایش دهیم.

وی اظهار کرد: اما حل مشکلات کشور به صورت درمان سطحی امکان‌پذیر نیست، بلکه باید به صورت ریشه‌ای این موضوع حل شود. ریشه این بیماری‌ها اقتصاد مبتنی بر نفت، وضعیت نظام بانکی و وجود زمینه‌های فساد در اقتصاد دولتی است. این شرایط، امکان ویژه‌خواری را فراهم می‌کند.

باقری‌لنکرانی با بیان این‌که «باید از نگاه به گذشته حرکت را به سمت نگاه به آینده تغییر دهیم» افزود: برنامه‌ریزی کشور باید به صورت منسجم باشد؛ برنامه اقتصادی، اجتماعی و سیاست خارجی مجزا داشته باشیم از اشتباهات مکرر است که باعث شده برخی از اقدامات، آثار سوء داشته باشد.

وی درباره طرح هدفمندی یارانه ها هم گفت: وضعیت در مرحله اول باید حفظ، تثبیت و اصلاح باشد و ما معتقد به پرداخت یارانه نقدی هستیم اما فاز دوم هدفمندی را به صلاح نمی‌دانیم. بعد از تثبیت معیشت اقشار ضعیف و ایجاد زمینه‌ برای افزایش تولید، هدفمندی یارانه‌ها را در چارچوب کل سیستم تحول اقتصادی می‌دانیم.

وی در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره ائتلاف با اصولگرایان دیگر نیز گفت: هر کس صلاحیت‌های لازم را درخود می‌بیند باید به صحنه بیاید و حضورش به این معنا باشد که خودش را در مقابل سایرین اصلح بداند. اگر حرف‌های متمایز از هم داریم باید حرف خود را به مردم بگوییم تا مردم خودشان انتخاب کنند؛ البته برداشت‌ها این است که کاندیداهایی که فعلا در صحنه حاضر هستند، حرف‌های متمایزی برای گفتن ندارند و وقتی این گونه است چرا چهره‌های متعدد معرفی می‌کنند؟ من هم به صحنه آمدم چون ما پرچمداری برای گفتمان آرمان‌گرایی به صورت منطقی را در انتخابات دنبال می‌کنیم.

سخنگوی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: جبهه پایداری یک جبهه گفتمانی بوده و از حزب شدن به طور جدی پرهیز می‌کند. ما حزبی عمل نکرده و نخواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره کاندیدا شدن یا نشدن هاشمی رفسنجانی گفت: ایشان در حال حاضر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور مقام معظم رهبری است؛ اگر به همین عنوان و لوازم آن پایبند باشد و به نقش خود بپردازد قطعا در آینده انقلاب موثر خواهد بود. جامعه ایرانی جامعه‌ای جوان بوده و نیروهای جوان کشور رییس جمهوری 79 ساله را نمی‌پسندد؛ رییس‌جمهور 79 ساله برای یک کشور جوان در واقع عدم تطبیق مدیریت کشور با بدنه اجتماعی آن است.

وی مدعی شد: در انتخابات 88 کاندیدایی که رای نیاورد در مصاحبه با تایمز اعلام کرده بود که می‌خواهد ساختار نظام و قانون اساسی را تغییر دهد؛ حالا این چه رویکردی است که افرادی که به هوشیاری سیاسی معروف هستند، همچون هاشمی رفسنجانی، پشت این ماجرا قرار می‌گیرند؟ بخشی از مشکلات امروز کشور هم به دلیل بوجود آمدن یک طبقه سرمایه‌دار و ویژه‌خوار است که در دوران دولت سازندگی با استفاده از رانت‌های دولتی ثروت‌اندوزی کرده‌اند. این پیشینه باعث می‌شود هاشمی رفسنجانی علی‌رغم طرفدارانی که دارد، به هیچ وجه شانی برای انتخابات نداشته باشد. مردم به هیچ‌وجه او را انتخاب نخواهند کرد و او حتما رییس‌جمهور منتخب خردادماه امسال نخواهد بود.

لنکرانی در پاسخ به سوال دیگری، سیاست خارجی مورد نظر خود را «ارتباط دوستانه با همه همسایگان کشور» بیان کرد و گفت: اگر بخواهیم مناسبات بین‌المللی داشته باشیم خومان و بدون واسطه‌گری نقش‌آفرینی خواهیم کرد. ما نیاز به تقویت نگاه در خصوص سیاست خارجی داریم. آن‌چه در گروه 5+1 در حال رخ دادن است، از اقدامات خوبی است که حضور فعال‌تر جمهوری اسلامی ایران را در عرصه‌های بین‌المللی رقم خواهد زد.

وی مهمترین نقطه قوت دولت را تاکید بر آرمان‌ها و ارزش‌های نظام از سوی رییس‌جمهور دانست و خاطرنشان کرد: دولت آتی برای این‌که نقطه قوتی داشته باشد باید عدالت را مهمترین رکن برنامه‌های خود بداند و حاشیه‌هایی که این مسیر را مخدوش می‌کند، از خود دور کند. باید توجه ما به آرمان‌ها بیش از گذشته باشد. راه حل مشکلات فعلی ما نه دور شدن از ارزش‌ها بلکه تشکیل یک دولت اصولگرایی وافعی است.

وی همچنین هولوکاست را هوشمندانه‌ترین اقدام دولت فعلی دانست و اظهار کرد: بسیار متاسفم که عده‌ای این اقدام خوب سیاست خارجی را زیر سوال می‌برند.

این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم درباره مشکل گرانی هم گفت: نظام پولی کشور ما نیاز به انضباط بیشتری دارد و چاپ اسکناس نباید بر اساس نیاز بلکه باید طبق اصول و ضوابط باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۶:۰۹

اقای لنکرانی زمانی که شما جوان بودی بزرگی چون اقایه هاشمی رییس‌جمهور بود کسی دغدغه نداشت. یه مقدار ادب چیز بدی نیست!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۶:۳۱

باقری لنکرانی و تمامی آقایانی که اعلام نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نموده اند وقتی هنوز زمان تبلیغات انتخاباتی از سوی وزارت کشور اعلام نشده و زمان تبلیغات قانونی از 3 خرداد 92 بمدت 20 روز می باشد با چه مجوزی برای خودشان نشست، همایش، سخنرانی؛ مصاحبه ، سفرهای استانی و... برگزار می کنند . در حالیکه اینها 6 ماه است که تبلیغات غیرقانونی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم خودشان را آغاز نموده اند، چرا در مقابل عدم رعایت قانون مصونیت دارند و هیچ نهادی ، هیچ دستگاهی ، هیچ صدا وسیمایی ، هیچ سایتی و.... آنها را مورد بازخواست قرار نمی دهند بلکه برای آنها تبلیغات انتخابات ریاست جهموری یازدهم انجام می دهند؟ مگر نباید همه در برابر قانون یکسان باشند. اما مشایی در حالیکه هرگز اعلام نامزدی ننموده، همین دستگاهها هر جا او را ببینند سایه اش را با تیر می زنند؟!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۶:۴۳

بچه هم نمی خواهد

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۷:۰۱

آقاي حسني اينو خوب اومدي. افراد فكر ميكنند رياست جمهوري جاي آزمون و خطاست.يكي نيست بگه در دوران وزارتت چكار كردي؟

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۷:۰۹

جامعه ما به یک کاندیدائی نیاز دارد که بسیار با تجربه باشد

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۷:۱۶

ایشان سیاست و اقتصاد و پول داره تو چه داری اگر خوب بودی رییس جمهور در وزارت نگرت میداشت میای یک وضعیتی بوجود میاد مثل الان و بلکه بدتر بشین درست را دانشگاه بده استاد.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۷:۲۴

اول اینکه اقای هاشمی که نمی خواهد کار بدنی انجام دهد که بگوییم پیر است دوم اینکه اقای هاشمی تجربه 34 ساله دارد که بعید میدانم شما اقای لنکرانی همچین سابقه ای داشته باشید سوم اینکه نشستن بر جایگاه ریاست جمهوری کار سختی است و از عهده هر كسي هم بر نمی اید و در اخر شما باید بدانید که هرجا که می نشینید غیبت و بدگویی اصحاب امام راحلمان را نگویید امیدوارم که خدا همه ما را به راه راست هدایت کند. و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۷:۵۴

شما مي تونيد از طرف خودت حرف بزني كاري به نظرات جامعه نداشته باش، چه طور راي‌گيري انجام نشه خودت رييس جمهور بشي!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۸:۰۸

آقای لنکرانی کاش به جای توهین به افرادی که شان و احترامشان به مراتب از اشخاصی مثل ایشان بالاتر است، برای ما توضیح می‌دادند که این جوانانی که ازشان یاد می‌کنند و می‌فرمایند که رییس‌جمهور ۸۰ ساله نمی‌خواهند کی‌ها هستند و تعدادشان چند نفر است و کجایند که ایشان شده‌اند صدای آن‌ها؟ این تشکل‌هایی که هر روز نامه و بیانه‌ای در باب تقاضا از آقای هاشمی می‌دهند پس جوان نیستند؟ امثال آقای لنکرانی با صحبت‌هایشان فقط باعث افزایش محبوبیت امثال آقای هاشمی می‌شوند. امثال آقا لنکرانی این قدر مدعی‌العموم شده‌اند و خود را به حق دانسته‌اند که وضع شده این. آقای هاشمی را باکی از افاضات چون شمایی نیست آقای لنکرانی.ادامه دهید...

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۹:۰۵

پختگی خیلی مهم تر است آقا باقر یک بار اشتباه بس است

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۱۹:۵۸

ایشان ازجانب خودشان حرف بزنن جامعه جوان نیاز به سخنگونداره

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۲۰:۲۰

آقای لنکرانی شما در مورد خودت صخبت کن! و خودتو کوچیک نکن و نیا. بعید میدونم بیشتر از 100 رای داشته باشی.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۲ ۲۲:۴۰

از اولویتهای اخلاقی حفظ احترام بزرگترهاست...

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۳ ۰۱:۱۰

سلام، چهل و سالش هم دیدم. شما را هم در وزارتخانه دیدم.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۳ ۲۰:۲۹

این آقا کامران یا غیبگو است یا دچار جو گرفتگی شده و یه چیزی گفته. کاش یک سری به نظرسنجی‌هایی که بعضی خبرگزاریها درحال انجامش هستند می‌زد و جایگاه خودش رو میدید که بیشتر از 2 درصد آرا را هم نداره!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۱۳ ۲۲:۰۶

آقای لنکرانی یه نگاهی هم به اطرافیان... بنداز می‌فهمی سرمایه‌دار یعنی چی مثل آقای... دست راست ایشان که اختلاس چند میلیاردی فرمودن آزادانه دارن میچرخن آقای هاشمی همیشه افتخار این سرزمین بوده و هست. لطفا سکوت کن.