جمعی از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی روز گذشته با اکبر اعلمی یکی از کاندیداهای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این دیدار اکبر اعلمی در پاسخ به پرسش چند تن از دانشجویان که از او پرسیده بودند "با توجه به رد صلاحیت شدن شما در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، آیا فکر میکنید اینبار در رویکرد این شورا تغییری حاصل خواهد شد؟" گفت: طبق قانون حق انتخاب شدن در مجالس شورای اسلامی، خبرگان و عضویت در شورای نگهبان و انتخاب شدن ریاست جمهوری یکی از حقوق اجتماعی هر ایرانی واجد شرایط است و با توجه به اینکه میگویند حق، گرفتنی است از این رو بنده هم همه تلاش خود را صرف گرفتن این حق می کنم به این امید که شاید تبعیض و برخوردهای سلیقه ای برطرف و قانون و عدالت در کشورمان اجرا شود.
وی با بیان اینکه "صرفنظر از برخی برخوردها از سوی شورای نگهبان با کاندیداهای مختلف از جمله بنده، به چند دلیل امیدوارم که اینبار شورای نگهبان اقدامات قبلی خود را تکرار نکند"، از توصیههای مقام معظم رهبری در مشهد در اول فروردین سال جاری به عنوان اولین دلیل خود یاد کرد و افزود: ایشان در این سخنرانی گفته اند در انتخابات، همه سلیقهها و جریانهای معتقد به جمهوری اسلامی شرکت کنند. این، هم حق همه است، هم وظیفه همه است. انتخابات برای یک سلیقه خاص یا یک جریان فکری و سیاسی خاص نیست. همه کسانی که به نظام جمهوری اسلامی و به استقلال کشور معتقدند، به آینده کشور اهمیت میدهند، دلشان برای منافع ملی میسوزد، باید در انتخابات شرکت کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در دورههای ششم و هفتم مجلس، از تاکیدات احمدینژاد مبنی بر برگزاری انتخابات سالم با حضور همه سلیقههای سیاسی، بعنوان دومین دلیل خود یاد کرد و گفت: آقای احمدینژاد بعنوان مجری انتخابات ضمن تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری بارها از طریق تریبونهای رسمی اعلام کرده است اصل بر رأی مردم است. انتخابات آزاد، حق مردم است؛ هم اصالت دارد، هم ضرورت دارد و هم اهمیت دارد.
وی در توضیح سومین دلیل خود اظهار کرد: در سه دهه گذشته، همه روسای جمهوری و نامزدهای تائید صلاحیت شده ریاست جمهوری از فیلتر شورای نگهبان گذشتهاند و مفهومش این است که از میان صدها داوطلب شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ادوار گذشته، تنها کسانی مصداق رجال مذهبی و سیاسی و واجد شرایط ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور بودهاند که صلاحیتشان به تائید شورای نگهبان رسیده است و به تشخیص این نهاد سایرین فاقد صلاحیت های لازم بوده اند و از ورود به میدان رقابت ها باز مانده اند.
اعلمی در بخش دیگری از صحبتهای خود خاطرنشان کرد: با توجه به انتخابات گذشته و موقعیت کنونی کشور، منطق ایجاب می کند که مسئولان کشور زمینه لازم را برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم کنند. از این رو اگر شورای نگهبان مایل به نجات کشور باشد باید به همین روش عمل کند.
این نماینده پیشین مجلس همچنین با انتقاد از نحوه اطلاعرسانی و عملکرد صدا و سیما در آستانه انتخابات گفت: در اصل 175 قانون اساسی صراحتا تاکید شده است در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، آزادی بیان و نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید تأمین شود. ماده 7 قانون خط مشی کلی و اصول برنامههای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هم تاکید می کند صدا و سیمای جمهوری اسلامی متعلق به تمامی ملت است و باید منعکسکننده زندگی و احوال تمامی اقوام و اقشار مختلف کشور باشد. در ماده دیگر همین قانون آمده است که صدا و سیما با حضور دائمی خود در جامعه باید همواره منعکس کننده صدیق وقایع و رویدادهای مهم اجتماعی باشد و واقعیت ها را بهاطلاع مردم برساند.
انتهای پیام
نظرات