• سه‌شنبه / ۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92020301967
  • خبرنگار : 71456

امکان بچه‌دار شدن، معمای بزرگ سفر بی‌بازگشت

انتخاب داوطلبان سکونت دائمی در مستعمره انسانی مریخ آغاز شد

انتخاب داوطلبان سکونت دائمی در مستعمره انسانی مریخ آغاز شد

جست‌وجوی هیجان‌انگیز برای شناختن نخستین انسان‌های عادی که پای خود را برای همیشه بر روی سیاره دیگری می‌گذارند، دیروز آغاز شد.

جست‌وجوی هیجان‌انگیز برای شناختن نخستین انسان‌های عادی که پای خود را برای همیشه بر روی سیاره دیگری می‌گذارند، دیروز آغاز شد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این تلاش سازمان Mars One اولین برنامه انتخاب فضانوردان را در نیویورک انجام می‌دهد.

فرایند این انتخاب به صورت زنده در شکل مجموعه‌ای از رویدادهای تلویزیونی در سراسر جهان انجام می‌شود که در آن بینندگان برای شرکت‌کنندگان مورد علاقه‌شان رای می‌دهند تا سفر یک طرفه به مریخ را در سال 2023 انجام دهند. این سفر نیز از رسانه تلویزیون پخش خواهد شد.

این مناسبت مهم در واقع برای انتخاب اولین ساکنین بین سیاره‌یی صورت می‌گیرد و در نوع خود بسیار هیجان‌انگیز است.

هنگامی که سازمان Mars One در ماه ژانویه برنامه اعزام انسان به مریخ را اعلام کرد، بیش از هزار نفر از پیش برای این سفر ابراز علاقه کرده بودند و از زمان این اعلام تاکنون نیز هزاران نفر دیگر اعلام آمادگی کرده‌اند.

حاضرین در این رقابت با یک رقابت چهارمرحله‌ای سخت و حذفی روبرو می‌شوند که اوج آن شبیه‌سازی شرایط فوق‌ترسناک است که آن‌ها حین سفر و هنگام فرود بر مریخ با آن مواجه خواهند شد. تمامی این مراحل توسط میلیون‌ها بیننده در سراسر جهان نظاره می‌شوند.

جای تعجب دارد معیارهایی که Mars One در انتخاب شرکت‌کنندگان به دنبالشان است، پزشکی، مهندسی یا حتی زمینه‌های هوافضا نیستند، بلکه این کاندیداها باید دارای مشخصه‌های روانشناسانه، اجتماعی و شخصی برای ایفای نقش در گروهی کوچک و در شرایط دشوار برای مابقی حیاتشان باشند.

تمامی دیگر توانایی‌ها و صلاحیت‌ها از قبیل درجات مهندسی و پزشکی و همچنین مهارت‌های باغبانی و گلکاری پس از انتخاب، به افراد برگزیده آموزش داده خواهند شد.

بنیاد Mars One این تصمیم را بر اساس نتایج آزمایش 17 ماهه Mars500 در روسیه اتخاذ کرده است. این آزمایش در سال 2011 به پایان رسید.

این سازمان در نظر دارد چهار نفر را برای بنیان‌نهادن یک کولونی و زندگی بر روی سیاره سرخ با استفاده ازفناوری‌های موجود و آتی اعزام کند. چهار نفر نیز هر دو سال یک بار به مریخ اعزام خواهند شد و این افراد هرگز به زمین بازنخواهند گشت.

اعزام‌های اولیه تجهیزات در سال 2016 آغاز خواهد شد و امید می‌رود که SpaceX تجهیزات مورد نیاز ساکنان مریخ پس از فرود را به این سیاره حمل کند.

نخستین ساکنان مریخ ممکن است دو برابر سایر افراد در خصوص تولیدمثل فکر کنند.

گرچه به نظر نمی‌رسد که این موضوع دشوارترین مشکل پیش روی فضانوردان آینده باشد، داشتن یا نداشتن فرزند می‌تواند یک معمای اخلاقی و زیستی عمده باشد.

پزشکان اعلام کرده‌اند که هنوز نمی‌دانند آیا انسان‌ها قادر به بارورشدن و بچه‌دارشدن در گرانش کمتر مریخ هستند، یا خیر. گرانش مریخ 38 درصد گرانش زمین است.

آن‌ها اعلام کرده‌اند که آزمایشاتشان را نخست بر روی حیوانات انجام خواهند داد و چگونگی بارورشدن آن‌ها را بررسی می‌کنند و پس از کسب نتایج لازم، این آزمایشات را در مورد انسان انجام خواهند داد.

با این حال این دانشمندان اعلام کرده‌اند که در نهایت باید بارورشدن را بر روی مریخ آزمایش کرد.

پذیرش اولیه داوطلبان از روز هشتم ژانویه (19 دی ماه سال گذشته) آغاز شده بود.

این طرح تنها مختص دانشمندان یا خلبانان سابق جت های جنگی نبوده و تمامی افراد علاقه مند با حداقل 18 سال سن می توانند داوطلب حضور در جمع پیشگامان مستعمره مریخ (Mars Colony pioneer)‌ باشند.

بهره هوشی مناسب و سلامت کامل جسمی و روحی از جمله شروط اصلی برای ثبت نام اولیه در این طرح عنوان شده است و پس از انتخاب اعضای نهایی، دوره هشت ساله تمرین و آماده سازی برای سفر به مریخ آغاز می شود؛ این گروه در مدت حضور در تمرینات بر روی زمین و زندگی بر سطح سیاره سرخ در استخدام شرکت Mars One‌ خواهند بود.

به گفته «لانس دورپ» بنیانگذار شرکت Mars One نخستین گروه مسافران در سال 2023 راهی مریخ خواهند شد و باقی عمر خود را در کلونی های احداث شده بر روی سیاره سرخ سپری خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha