• یکشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 92020100417
  • خبرنگار : 90057

بازجویی از جوهر سارنایف بدون اعلام حقوق متهم

بازجویی از جوهر سارنایف بدون اعلام حقوق متهم

گروهی از بازجویان ارشد آمریکا آماده بازجویی از جوهر سارنایف، دومین مظنون انفجارهای بوستون هستند که بر اثر تیراندازی از ناحیه پا و گردن آسیب دیده است، اما این بازجویان قرار نیست حقوق متهم را به وی متذکر شوند.

گروهی از بازجویان ارشد آمریکا آماده بازجویی از جوهر سارنایف، دومین مظنون انفجارهای بوستون هستند که بر اثر تیراندازی از ناحیه پا و گردن آسیب دیده است، اما این بازجویان قرار نیست حقوق متهم را به وی متذکر شوند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک واحد ویژه ماموران امنیتی آمریکایی آماده بازجویی از جوهر سارنایف، فرد مظنون به بمبگذاری در مسابه دو ماراتن شهر بوستون است.

جوهر سارنایف که ١٩ سال سن دارد، جمعه شب توسط پلیس بازداشت شد. تیمورلنگ سارنایف، برادر بزرگتر او، پیشتر در عملیات تعقیب و گریز توسط پلیس کشته شده بود.

جوهر سارنایف که به شدت مجروح است، در یک بیمارستان تحت نظر ماموران مسلح قرار دارد.

به گزارش شبکه خبری بی.بی.سی، دوال پتریک، فرماندار ایالت ماساچوست آمریکا گفته است جوهر سارنایف هنوز قادر به تکلم نیست.

واحد ویژه موسوم به "گروه بازجویی بازداشتیان ارزشمند" که توسط ماموران آژانس‌های امنیتی آمریکا تشکیل شده است، در بیمارستان آماده تحویل گرفتن سارنایف برای بازجویی است.

بر اساس گزارش‌های رسیده از شهر بوستون، جوهر سارنایف در اثر تیراندازی در ناحیه پا و گردن آسیب دیده و پیش از بازداشت خون زیادی از دست داده بود.

طبق قانون آمریکا باید به افراد مظنون گفته شود که آن‌ها از حق اختیار وکیل و همچنین حق اختیار سکوت در قبال پرسش‌های بازجویان برخوردار هستند. گروه‌های حقوق بشری از تصمیم دولت آمریکا مبنی بر آغاز بازجویی از سارنایف بدون این که او را از حقوق تضمین شده قانونی خود مطلع کنند، انتقاد کرده‌اند. این حقوق به "حقوق میراندا" شناخته می‌شود.

با این حال، برخی افراد تندرو، از جمله دو سناتور برجسته آمریکایی، اصرار دارند که باید با جوهر سارنایف همانند یک "دشمن متخاصم" رفتار کرد و بدین ترتیب حقوق رسمی شناخته شده برای متهمان را در خصوص او رعایت نکرد.

تیمورلنگ سارنایف که ٢٦ سال سن داشت و برادر کوچکترش جوهر که در سن ١٩ سالگی دانشجوی سال دوم رشته پزشکی بود، چچن تبار بوده و بیش از 10 سال در آمریکا سکونت داشتند.

والدین آن دو که اکنون در جمهوری داغستان روسیه زندگی می‌کنند، می گویند فرزندان آن‌ها بی‌گناه بوده و پلیس آمریکا تلاش دارد حمله به مسابقه دو ماراتن را که سه کشته و 176 زخمی بر جای گذاشت، به آن‌ها نسبت دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۲-۰۱ ۱۸:۰۶

این ماجرای دست ساخته آمریکا قضیه شبه جزیره کره را فعلاً مسکوت گذاشت. مظلوم آن دو برادری که به‌عنوان یک سوژه توسط غولهای رسانه‌ای به یک جنایتکار تبدیل شدند. دنیا عجب جای عجیبی است.

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۰۶ ۰۷:۱۹

امریکا سعی دارد تا اول به مسلمانان تهمت بزند و بعد این ماجرا را به اسلام و ایران ختم کند اما هیچ گاه موفق نخواهد شد.