• جمعه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 92012911651
  • خبرنگار : 71491

انتخاب رشته آزمون دکتری آغاز شد

انتخاب رشته آزمون دکتری آغاز شد

انتخاب رشته سومین دوره آزمون نیمه متمرکز دکتری 92 آغاز شد.

انتخاب رشته سومین دوره آزمون نیمه متمرکز دکتری 92 آغاز شد.

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به آغاز انتخاب رشته 45 هزار و 106 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، گفت: مجازین به انتخاب رشته برای تکمیل فرم اینترنتی انتخاب رشته باید به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org، مراجعه کنند.

وی افزود: داوطلبان می‌توانند تا روز یکشنبه اول اردیبهشت ماه باید با مطالعه دقیق دفترچه‌ راهنمای انتخاب رشته‌ تحصیلی آزمون نسبت به انتخاب کد رشته‌ محل‌های مورد علاقه از دوره‌های موجود که در آنها مجاز به انتخاب رشته شده‌اند حداکثر تا 50 کد رشته محل اقدام کنند.

توکلی با اشاره به پایان مهلت انتخاب رشته تا روز یکشنبه اول اردیبهشت ماه، گفت: در صورت انجام صحیح انتخاب رشته کد پیگیری 16 رقمی به عنوان رسید انتخاب رشته از طریق سایت در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد که نشانگر مراحل طی شده می‌باشد و داوطلب باید این کد پیگیری را نگهداری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۱-۳۰ ۱۱:۲۸

بعد از اتمام انتخاب رشته و هنگام پرينت سهميه من خود به خود تغيير كرد و تبديل به سهميه رزمنده شد! چه كار بايد بكنيم؟

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۳۰ ۱۴:۲۱

الان كه نگاه كردم ديدم مشكل سهميه درست شده است. تشكر

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۳۰ ۱۲:۳۷

تو رو به خدا حق دانشجویان مالی رو پیگیری کنید.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۳۰ ۱۳:۲۳

سلام، من وقتی انتخاب رشته می کنم تو نمایش اطلاعاتم اول سهمیه ام به صورت درست آزاد نمایش داده می شود ولی وقتی کدها رو انتخاب می کنم و ثبت می‌کنم در بخش نهایی می‌زنه سهمیه رزمنده سپاه! مثل من هم مشکل‌دار زیاده و بچه‌ها زیاد در این باره نوشتن خواهش می کنم پیگیری کنید.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۳۰ ۱۹:۳۵

حق دانشجویان مالی تمام شد رفت هیچکس هم پاسخگو نیست. از ایسنا خواهشنمدیم پیگیری کند استدعا داریم.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۳۰ ۲۳:۲۱

چرا مالک اشتر دریا نگرفته؟