جمعی از اعضای شورای فعلی شهر تهران صبح امروز چهارشنبه برای ثبت نام در چهارمین دوره شوراها با حضور در فرمانداری تهران به سوالات خبرنگاران نیز پاسخ دادند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مستقر در فرمانداری تهران اسدالله عسگراولادی عضو اتاق بازرگانی تهران پس از ثبت نام در انتخابات شورای شهر اظهار کرد: من فعلا مستقل آمدم و در حال حاضر هم مصاحبه نمیکنم.
مهدی چمران رییس شورای فعلی شهر تهران که از وی به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نام برده میشود، گفت: برای حضور در هیچ ائتلافی از من دعوت نشده است.
خبرنگاری پرسید: آیا به شما پیشنهاد شده تا در ائتلافی حضور داشته باشید؟
چمران گفت: هنوز برای حضور در هیچ ائتلافی از من دعوت نشده است و خود من نیزدر این باره اعلامی نداشتم.
وی همچنین در مورد وضعیت ری اظهار کرد: وضعیت ری هنوز مشخص نیست و اگر امروز شورای نگهبان آنچه را که دیروز مجلس تصویب کرد تایید کند، بحث استقلال ری منتفی خواهد بود.
وی همچنین درباره احتمال ثبت نام پروین احمدینژاد در این دوره از انتخابات شوراها گفت: خانم پروین احمدینژاد دیروز در جلسه شورا نبود، ما با ایشان تماس گرفتیم، اما موفق نشدیم که با او صحبت کنیم، اما قبلا برای ثبت نام از ایشان دعوت کردیم.
رییس شورای فعلی شهر تهران همچنین در پاسخ به این سوال که آیا ثبت نام در انتخابات شوراها میتواند حضور شما در عرصه ریاست جمهوری را منتفی کند؟ اظهار کرد: این دو به هم ربطی ندارند.
خبرنگاری پرسید: آیا شما در عرصه ریاست جمهوری هم فعال هستید؟
چمران گفت: بله مدتی است که فعالیت میکنم.
وی خاطرنشان کرد: ثبت نام در انتخابات شوراها میتواند تایید کاندیداتوریام در انتخابات ریاست جمهوری باشد.
وی اعلام کرد که روز هشتم اردیبهشت عملکرد شورای فعلی شهر تهران تشریح خواهد شد.
علیرضا دبیر نیز اظهار کرد: توصیه میکنم چهرههای سیاسی شوراها را سیاسی نکنند و در انتخابات شوراها ثبت نام نکنند.
همچنین مرتضی طلایی درباره تشکیل ائتلاف پیشرفت در انتخابات ریاست جمهوری گفت: این ائتلاف نقطه امیدی برای اصولگرایان به وجود آورد و نشان داد کسانی که دغدغهی انقلاب را دارند میتوانند ساز و کار مشخصی را تشکیل دهند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شما در صورت پیروزی در انتخابات شوراها کماکان فعالیت سیاسی خواهید داشت؟ گفت: من کنشگر مسائل سیاسی هستم و در جهت اعتقادات خودم حرکت میکنم، اما این موضوع به معنی این نیست که کارهای اجتماعی را انجام ندهم.
وی در پاسخ به این سوال که شما در کدام لیست قرار خواهید گرفت؟ اظهار کرد: در لیست هر مجموعه که من را قابل بداند.
خبرنگاری پرسید: آیا با تفکیک ری از تهران موافق هستید؟
طلایی پاسخ داد: ما تابع قانون هستیم و هرچه قانون بگوید را تمکین میکنیم، اما شخصا با این موضوع مخالفم و معتقدم این تفکیک چیزی جز ضرر نخواهد داشت.
حسن بیادی نیز پس از ثبت نام در انتخابات در پاسخ به این سوال که در کدام فهرست قرار میگیرید؟ گفت: در هر فهرستی که محوریتش چمران باشد.
خبرنگاری پرسید: آیا در جمعیت آبادگران از هاشمی برای ریاست جمهوری دعوت کردهاید؟
وی اظهار کرد: اینگونه نیست، اما به هر حال هاشمی از ظرفیتهای ماست و ما البته در آبادگران هنوز اولویت بندی انجام ندادیم.
بیادی همچنین دربارهی ائتلاف 1+2 گفت: این ائتلاف 1-2 است؛ چرا که ائتلاف یکی شدن است، اما ائتلاف 1+2 نتوانسته به نتیجهای برسد.
هادی ساعی نیز با بیان اینکه «من مستقل وارد این عرصه شدهام» درباره عملکرد شورای شهر فعلی اظهار کرد: این موضوع را باید از مردم بپرسید، اما من فکر میکنم آنچه را که در ذهنم بود تا حدی توانستم عملی کنم؛ اگرچه صددرصد نبوده است.
وی تاکید کرد: کارکردن در شهر تهران تا حدی سخت است.
حبیبالله کاسهساز نیز از دیگر افرادی بود که در جمع خبرنگاران گفت: میخواهم در حوزهی فرهنگی حضور پیدا کنم و معتقدم شورای شهر اصلا سیاسی نیست، بلکه جایی برای خدمت به مردم قلمداد میشود و هنرمندان معمولا در سیاست دخالت نمیکنند.
همچنین حسینخان از اعضای جریان وابسته به دولت و مدیر سامانه پیامکی زنده باد بهار نیز با حضور در فرمانداری تهران اقدام به ثبت نام کرد.
محمد کشتیآرای رییس اتحادیه طلا و جواهر پس از ثبتنام در جمع خبرنگاران با بیان اینکه «به صورت مستقل وارد این عرصه شدهام»، اظهار کرد: تاکنون در جامعه اصناف که جامعهای بزرگی است، در شورای شهر نمایندهای نداشتهایم و ما میخواهیم اولین قدم را در این زمینه برداریم.
وی افزود: از صنف مبلمان، لوازم صوتی و تصویری نیز افرادی برای شوراها ثبتنام خواهند کرد. ما مستقل عمل میکنیم و از هیچ جبهه خاصی نیستیم.
خبرنگاری پرسید: شما که رییس اتحادیه طلا و جواهرات هستند، چطور درد طبقات پایین را احساس خواهید کرد؟
کشتیآرای پاسخ داد: ما که از کشور دیگری نیامدهایم، من خودم 52 سال سابقه کار دارم و درد مردم را میفهم.
محسن بهرامی سخنگوی انتخاباتی محمد شریعتمداری نیز پس از ثبت نام در این انتخابات در جمع خبرنگاران تنها به گفتن این موضوع بسنده کرد که برای تحقق حماسه سیاسی وارد این عرصه شدهام.
حبیبالله کاشانی مدیرعامل سابق پرسپولیس هم به خبرنگاران گفت: هیچ صحبتی نمیکند.
حسن قربانی خبرنگار سابق صدا و سیما در سوریه، عراق و لبنان که هماکنون بازنشسته شده است به خبرنگاران گفت: شهر تهران نیازمند یک برنامهریزی اساسی است تا شهروندان بتوانند از آرامش لازم نظم شایسته و اخلاق مناسبی برخوردار شوند.
وی گفت: با توجه به تجربیاتی که در سفرها و ماموریتها با مسوولان و مقامات کشوری داشتهام تجربیاتی پیدا کردهام که به نظرم میتوانم از این تجربیات در شوراها استفاده کنم.
وی گفت: من آدم سیاسی و وابسته به هیچ حزب و گروهی نیستم و مستقل آمدهام.
فاطمه احمدی مشاور امور زنان سازمان ثبت احوال کشور نیز گفت: ترجیح میدهم، در حوزه فرهنگی که از حوزههای مورد علاقه من است، هم چنین در امور مربوط به زنان فعالیت داشته باشم.
وی همچین اظهار کرد: ما زنان باید خودمان عرصه را برای خودمان رقم بزنیم و به تاثیرگذاری نقش زنان پی ببریم.
این کارشناس ارشد فلسفه علم گفت: در لیست حزب موتلفه اسلامی و جامعه اسلامی دانشجویان حضور دارند.
به گزارش ایسنا روز گذشته نیز افرادی آمده بودند از جمله این افراد؛ علی محمدیاری قهرمان پرتاب دیسک پارالمپیک لندن بود که گفت: میخواهم ثابت کنم که با معلولیت هم در مراحل بالاتر شرکت کرد و موفق بود.
وی با اشاره به اینکه «تا الان درگیر مسابقات پارالمپیک لندن بودم و برای قهرمانی مسابقات فرانسه نیز تمرین میکنم»، اظهار کرد: با شورای شهر و شهرداری تهران آشنایی دارم و سعی میکنم در این رابطه فعال باشم و یکی از اهداف من حل کردن مشکل آلودگی هوا و ترافیک شهر تهران است.
وی همچنین عنوان کرد که مدال نقره و برنز پرتاب دیسک پارالمپیک لندن را کسب کرده است.
به گزارش ایسنا همچنین در اولین روز ثبتنام علیرضا دهقانی با حضور در محل ثبتنام داوطلبان شوراهای شهر در محل فرمانداری تهران، یکی از دلایل حضورش در چنین عرصهای را تجربه چهار ساله خود در مجلس شورای اسلامی عنوان و اظهار کرد: فکر میکنم نسبت به مسایل مختلف شناخت لازم را دارم.
وی افزود: من فعلا مستقل وارد این عرصه شدهام تا ببینم نام من بعد از این در کدام لیست قرار میگیرد؛ البته مذاکراتی با من انجام شده است ولی هنوز به نتیجهای نرسیدهام.
وی افزود: با توجه به حضور چهارساله خود در مجلس شورای اسلامی، ارتباط تنگاتنگی هم با مسوولان نظام و هم با عامه مردم دارم و معتقدم شوراها بهترین مکان برای ارتباط نزدیک با مردم محسوب میشود.
این نماینده پیشین مجلس همچنین اظهار کرد: من هرچه دارم از لطف و محبت خدا و نگاه مردم دارم و به نظر من در شوراها میتوان ارتباط تنگاتنگی با مردم داشت.
دهقانی در پایان صحبتهای خود تاکید کرد: نگاه من سیاسی نیست بلکه فقط به قصد خدمت وارد این عرصه شدهام.
آرش میراسماعیلی دبیر فدراسیون جودو نیز صبح روز اول به محل فرمانداری تهران آمد و در پاسخ به پرسشهای خبرنگاران درباره دلیل حضورش در این عرصه گفت: من فعلا وقت پاسخ دادن ندارم، بعدا بیایید.
با این حال وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری، به گفتن این موضوع بسنده کرد که "با حضور خود میتوانیم مردم را به صحنه بیاوریم و من هم احساس وظیفه کردم".
محمود رضاییان مدیرعامل سابق سازمان بهشت زهرا(س) نیز که به گفته خود بیش از 40 سال در شهرداری تهران سابقه فعالیت دارد، با حضور در فرمانداری تهران و ثبتنام برای انتخابات شوراها، به تشریح دلایل حضورش پرداخت و اظهار کرد: پیش از این مشاور شورای شهر و سازمان زیباسازی بودهام و مدت سه سال است که بازنشسته شدهام.
وی افزود: با توجه به تجربیاتم تکلیف دارم به میدان بیایم.
به گزارش ایسنا سومین روز از ثبتنام داوطلبان چهارمین دوره انتخابات شورای شهر تهران، فرمانداری تهران به نسبت دو روز گذشته شاهد حضور چهرههای شاخصتری بود، اما این مساله از حاشیهها نکاست، چنانچه این روز نیز مانند دو روز قبل با حاشیههایی همراه بود.
بهمن شریفزاده مدیر گروه مطالعات دینی مرکز ملی مطالعات جهانی از جمله دیگر کسانی بود که پس از ثبت نام در انتخابات شورای شهر تهران با بیان اینکه «من آماده خدمترسانی به مردم هستم» گفت: فعلا چیز زیادی نمیگویم، اما به زودی درباره اهمیت انتخابات شوراها و حضورم صحبت خواهم کرد.
مجتبی قاسمی قائم مقام سابق معاون شهردار تهران و شهردار سابق مناطق 3، 8 و 13 و 19 نیز پس از ثبتنام خود در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا برای حضورتان در این عرصه با آقای قالیباف صحبت کردهاید، گفت: من دیگر در شهرداری نیستم، بنابراین نیازی به رایزنی با ایشان ندارم.
وی همچنین با بیان اینکه «در لیست حزب موتلفه و آبادگران هستم، درباره ریاستجمهوری قالیباف» نیز گفت: ایشان از نظر اجرایی مدیری توانمند و موفقی هستند.
وی که دارای مدرک مهندسی محیط زیست است، اظهار کرد: از آنجا که 36 سال در شهرداری تهران شاغل بودهام، و در قسمتهای مختلف مدیریت داشتهام و همچنین با تهران آشنایی کامل دارم، مسائل پیش روی تهران را میشناسم و به آن مشرف هستم.
هیربد معصومی معاون سابق شهرسازی و معماری شهردار تهران همچنین مشاور عالی شهردار تهران نیز گفت: احساس تکلیف کردهام و برای ثبتنام به فرمانداری آمدم.
ودود حیدری مدیرمسوول روزنامه جوان از دیگر کسانی بود که برای ثبتنام در چهارمین دوره انتخابات شوراها به فرمانداری تهران آمد.
بهنام ملکی عضو شورای عالی جبهه ایستادگی نیز پس از تکمیل پروسه ثبتنام خود گفت: در فهرست جبهه ایستادگی هستم، بنا به دعوت جبهه در انتخابات شرکت کردم.
وی افزود: برای پیوستن به ائتلافها با بسیاری از گروهها مذاکره کردهام و معتقدم مستقل بودن در انتخابات شوراها معنایی ندارد.
وی همچنین گفت: از آنجا که در انتخابات مجلس نهم رای خوبی آوردم، به پیروزی خودم در انتخابات شوراها ایمان دارم.
انتهای پیام
نظرات