• چهارشنبه / ۱۴ فروردین ۱۳۹۲ / ۱۸:۵۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 92011402674
  • خبرنگار : 71405

در دیدار از انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم ملی ارمنستان

مهمان‌پرست: اگر کشورهای بزرگ به حق خود قانع بودند دنیا آرامش داشت

مهمان‌پرست: اگر کشورهای بزرگ به حق خود قانع بودند دنیا آرامش داشت

رییس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌یی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم ملی جمهوری ارمنستان دیدار کرد.

رییس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌یی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم ملی جمهوری ارمنستان دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به ارمنستان، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران که در راس هیاتی رسانه‌یی به جمهوری ارمنستان سفر کرده است روز چهارشنبه در بازدید از انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم ملی این کشور با سافراستیان، رییس این انستیتو دیدار کرد.

او در این دیدار با بیان این که ایران همواره به دنبال برقراری صلح و آرامش در منطقه است گفت: امروزه نظام حاکم در جهان عادلانه نبوده و به همین دلیل هم دانش‌های روز در انحصار تعدادی از کشورهای غربی قرار گرفته است و ریشه بسیاری از مشکلات جهان هم به دلیل همین انحصارطلبی‌هاست.

وی افزود: از آن جا که خود غرب هم با مشکلات زیادی روبه‌رو است ما باید بیش از پیش پایه‌های فرهنگی خود را تقویت کرده و بر استقلال کشورهای‌مان پافشاری کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان ادامه داد: ایران در طول تاریخ بهترین روابط را با همسایگانش داشته و همیشه به دنبال صلح در منطقه و جهان است. نظام حاکم بر جهان نظام عادلی نیست و علوم پیشرفته و روز دنیا در انحصار چند کشور غربی قرار دارند و آن‌ها به فرهنگ‌ها و ارزش‌های دیگر کشورها احترام نمی‌گذارند و این در حالی است که فرهنگ این چند کشور غربی عامل به‌وجود آمدن بحران‌های کنونی در جهان است.

رییس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌یی وزارت خارجه در ادامه اظهار کرد: باید به استقلال، فرهنگ و ارزش‌های ملت‌ها احترام گذاشته شود. اگر کشورهای بزرگ به حق خود قانع بودند و به دنبال دست‌اندازی به کشورهای مستقل نبودند دنیا آرامش داشت. بین کشورهای مستقل باید روابط مستحکم وجود داشته باشد و هم‌چنین جوامع دانشگاهی آن‌ها باید با یکدیگر همکاری نزدیک داشته باشند.

مهمان‌پرست در بخش دیگری از سخنانش در انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم ملی ارمنستان درباره حضور و وضعیت ارامنه در ایران گفت: ما ارمنی‌ها را مورد احترام می‌دانیم. ایرانی‌ها ممکن است مذاهب متفاوتی داشته باشند ولی محور اصلی پیوند آن‌ها ایرانی بودن آن‌هاست.

او با بیان این که جمهوری اسلامی ایران اجازه نمی‌دهد کسی به حقوق اتباعش تجاوز کند خاطرنشان کرد: به همین دلیل ارامنه هم که در ایران زندگی می‌کنند بخشی از ملت ایران را تشکیل می‌دهند و ایران یکی از بهترین سرزمین‌ها برای زندگی ارامنه به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، در این دیدار سافراستیان، رییس انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم ملی ارمنستان گفت: ما برای سیاست‌های ایران که در جهت حفظ امنیت منطقه است احترام زیاد قائل هستیم و همواره سیاست‌های ایران در منطقه را مهم ارزیابی می‌کنیم زیرا این سیاست‌ها باعث ایجاد تعادل در منطقه شده و ما معتقدیم که این سیاست‌ها با درایت بالا دنبال می‌شوند.

وی در پایان این دیدار گفت: سیاست‌های ایران در منطقه باعث ایجاد تعادل در منطقه بوده و ارمنستان هم در این سال‌ها، روابط دوستانه‌یی با ایران داشته است.

مهمان‌پرست هم‌چنین روز گذشته از شبکه خبری آرم‌نیوز دیدار کرد و آرتاک الک‌نیان، مدیر این شبکه با معرفی سیاست‌های داخلی این شبکه خبری گفت: شبکه آرم‌نیوز ارمنستان اولین شبکه‌ای در این کشور است که صرفا به پخش اخبار می‌پردازد و به‌زودی قرار است که یک خبرگزاری هم به این مجموعه اضافه شود.

او ادامه داد: ما علاقه داریم تا اخبار مربوط به ایران را مستقیم از شبکه‌ها و خبرگزاری‌های ایرانی پوشش بدهیم و این امر نیاز به همکاری دوجانبه دارد.

در این دیدار مهمان‌پرست از رییس شبکه آرم‌نیوز دعوت کرد تا با برخی از شبکه‌های خبری و خبرگزاری‌های داخلی ایران هکاری داشته باشند.

در پایان این دیدار، رییس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌یی وزارت خارجه ایران در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه آرم‌نیوز شرکت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha