• جمعه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91122516147

برنامه روسیه برای بمباران ضایعات فضایی و ردیابی سیارکها

برنامه روسیه برای بمباران ضایعات فضایی و ردیابی سیارکها

مقامات روسی در حال برنامه‌ریزی برای حفاظت از زمین در برابر ضایعات پرنده فضایی با استفاده از بمبهای اتمی و تجهیز سیارکها با یک چراغ ردگیری هستند.

مقامات روسی در حال برنامه‌ریزی برای حفاظت از زمین در برابر ضایعات پرنده فضایی با استفاده از بمبهای اتمی و تجهیز سیارکها با یک چراغ ردگیری هستند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این ایده در پی برخورد یک شهاب‌سنگ در بالای شهر چلیابینسک روسیه در ماه گذشته بوجود آمده که منجر به یک انفجار صوتی و آسیب دیدن نزدیک به 1500 روسی و تخریب ساختمانها شد.

«ولادیمیر پاپووکین»، رئیس سازمان فضایی فدرال روسیه، هفته گذشته در نشستی در مجلس علیای پارلمان اظهار کرد که کارکنان وی در حال کار برای شناسایی اجسام فضایی هستند که برای زمین تهدیدآمیز محسوب می‌شوند.

«پاپووکین» گفت که استراتژی برای کار بر روی این تهدیدات تا اواخر سال جاری آماده خواهد بود، اگرچه اقدامات موثر در این زمینه تا سال 2020 قابل اجرا هستند.

یکی از اولویتها، اتصال یک دستگاه پیگیری بر روی سیارک 305 متری آپوفیس است که قرار است از کنار زمین عبور کند. اگرچه ناسا ماه گذشته اعلام کرد که شانس برخورد آن با زمین یک در یک میلیون است.

«پاپووکین» اظهار کرد: ما می‌خواهیم یک ردیاب را بر روی سیارک آپوفیس نصب کنیم تا بتوانیم مدار دقیق آن را تعیین کرده و اقدامات بعدی مرتبط با عبور این سیارک از کنار زمین در سال 2036 را مشخص کنیم.

«اولگ شوبین»، یک مقام ارشد سازمان هسته‌ای روسیه در این نشست اظهار کرد که سیارکهای بزرگ را می‌توان با سلاحهای اتمی پیش از ورود آنها به جو زمین از بین برد.

«شوبین» گفت: متوقف کردن یک سیارک با عرض بیش از یک کیلومتر به استفاده از ماده اتمی با قدرت بیش از یک مگاتن نیاز دارد. این یک وظیفه علمی جداگانه است که باید حل شود.

همچنین «بوریس شوستوف»، مدیر موسسه نجوم آکادمی علوم روسیه اظهار کرد که برای شناسایی زودهنگام اجسام فضایی به تلسکوپهای فوق نیرومند در زمین و فضا نیاز است.

شهاب‌سنگی که ماه گذشته بر فراز روسیه منفجر شد، از قدرتی برابر با 30 بمب هیروشیما و جرمی در حدود 10 هزار تن برخوردار بود. تنها بخشهای کوچکی از این شهاب‌سنگ با زمین برخورد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha