مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی علت افزایش قیمت گوشت مرغ را که از مرز 6000 تومان گذشته است، کمبود و افزایش قیمت نهادهها و افزایش مصرف مرغ در پی افزایش قیمت گوشت قرمز عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ از 10 روز گذشته حدود هزار تومان افزایش یافت که در پی آن شرکت پشتیبانی امور دام، مرغ ذخیره شده را کیلویی 5100 تومان در فروشگاههای زنجیرهای، میادین میوه و ترهبار و واحدهای صنفی استان تهران توزیع کرد اما قیمت مرغ تازه در بازار کاهش نیافت.
حسین مقدمنیا در این باره به ایسنا گفت: فروش هر کیلو گرم مرغ به قیمت 6000 تومان منطقی نیست و برای ایجاد تعادل بیشتر در قیمت این محصول شرکت پشتیبانی امور دام باید میزان بیشتری از مرغ ذخیرهسازی شده را در بازار تزریق کند.
وی افزود: قیمت مرغ زنده در روز گذشته 3800 تا 3850 تومان بود درصورتیکه قیمت تمام شده برای مرغداران 5300 تا 5400 تومان است و در بازار مصرف هر کیلوگرم گوشت مرغ 5700 تا 6000 تومان فروخته میشود.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی دربارهی علت افزایش قیمت گوشت مرغ در روزهای اخیر عنوان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام 40 درصد از نهادههای مورد نیاز مرغداران ( سویا کیلویی 950 تومان و ذرت کیلویی 330 تومان) را توزیع میکند و مرغداران برای تأمین مابقی نهادههای خود مجبور هستند هر کیلوگرم سویا را 1250 تومان و ذرت را کیلویی 670 تا 700 تومان از بازار آزاد بخرند.
مقدمنیا اظهار کرد: در حال حاضر نیازهای مرغداریها مرتبا روند افزایش قیمت را دارد و علیرغم فراهمبودن سویا در گمرک، گشایش اعتبار و عرضهی آن به بازار پنج تا شش ماه طول میکشد که این امر باعث کمبود این نهاده برای مرغداران و افزایش قیمت آن در بازار میشود.
وی ادامه داد: افزایش هزینههای جانبی تولید مانند افزایش 40 درصدی حقوق کارگران، افزایش گرایش مصرفکنندگان به مصرف گوشت مرغ به دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز در روزهای اخیر سبب شده تا نوساناتی در قیمت مرغ ایجاد شود.
به گفته مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی هماکنون شرکت پشتیبانی امور دام هر کیلوگرم مرغ ذخیرهسازی شده را کیلویی 5100 تومان در بازار توزیع میکند که پیشنهاد میشود برای ایجاد تعادل در بازار میزان تزریق این ذخایر افزایش یابد.
انتهای پیام
نظرات