یک عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، با اعتقاد به اینکه استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی عین اقتدار نظام است، گفت: خدشهدار نمودن اعتماد عمومی به اجرای قانون در کشور و اقتدار نظام قابل اغماض و گذشت نیست لذا طرح استیضاح در جهت هر چه زیباتر پیاده کردن قانون برای برپای قسط و عدل در جامعه اسلامی است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، غلامرضا نوری قزلجه در جریان بررسی استیضاح وزیرکار و تعاون و رفاه اجتماعی، به عنوان یکی از امضاء کنندگان و موافق استیضاح شیخالاسلام در صحن علنی امروز گفت: این اقدام مجلس در مورد استیضاح عین اقتدار نظام است، چرا که نظام جمهوری اسلامی به درجهای از پایداری و اقتدار ملی رسیده است که تحت هر شرایطی مراقب اجرای قانون و عدالت در جامعه است و میخواهد با قانونگریزان برخورد کند، هر چند که این افراد از کارگزاران نظام باشد.
وی با تاکید بر این که استیضاح به نفع دولت و مجلس است، گفت: اگر دولت قانونگذار باشد و مجلس نیز مقتدر و خود را عصارهی ملت بداند این استیضاح به نفع این دو قوه است.
نمایندهی مردم بستان آباد در عین حال گفت: اگر مجلس به نام ملاحظاتی در برخی موارد از خود نجابت بیشتری به خرج میدهد نباید از این تعاملها همکاریها و گذشتها سوء استفاده کرد و آن را وسیلهای برای به حاشیه راندن مجلس دانست.
نوری در ادامه گفت: در خصوص استیضاح عدهای از تحلیلگران اهمیت مسایل معیشتی و اقتصادی را اولی میدانند که در جواب باید گفت که آیا این موضوع نباید برای دستگاههای اجرایی و دولت اولاتر باشد و بهتر نبود که دولت به جای تشکیل جلسه برای انتزاع و الحاق سازمان تامین اجتماعی آن هم برای حفظ یک فرد جلسهای برای حفظ ارزش پول ملی و مهار تورم، گرانی، تولید و اشتغال تشکیل میداد؟
وی همچنین گفت که آمار بررسی طرحها و تبدیل آن به قوانین در مجلس و به دنبال آن لوایح مورد بررسی در دولت در خصوص مسایل اقتصادی این موضوع را به خوبی نشان میدهد که کدام یک از این دو قوه بیشتر در خصوص مسائل اقتصادی حساسیت داشته است.
نوری در ادامه با بیان این که قسمت قابل توجهی از مشکلات اقتصادی در مقولهی قانونگریزی و عدم تمکین به قوانین راهگشای مجلس ریشه دارد خطاب به ملت ایران گفت: این قانونشکنی و عدم تمکین به حکم محاکم صالحه و تاکید بر حفظ فرد به جای حفظ اصول و ارزشهای اسلامی و خدشهدار نمودن اعتماد عمومی به اجرای قانون در کشور و اقتدار نظام قابل اغماض و گذشت نیست از این رو طرح استیضاح در جهت هر چه زیباتر و زیبنده تر پیاده کردن قانون برای برپایی قسط و عدل دتر جامعه اسلامی است.
این نماینده اصولگرای مجلس با اشاره به بخشهایی از نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر و همچنین 34 سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: به شکرانه پیروزی انقلاب اسلامی همه وظیفه دارند که اجازه ندهند دستاوردهای عظیم نظام در مقاطع حساس به دست نامحرمان بیفتد.
نوری با اشاره به فتنه سال 88 گفت: سال 88 یکی از حساسترین رویدادها در تاریخ به ثبت رسید که ملت ایران توانست از این آزمون سربلند بیرون آید، در این بین عدهای قلیل دانسته و یا ندانسته همراه با فتنه شدند که بعد از بیانات رهبری به مسیر درست بازگشتند، در این بین کسانی را باید به محاکمه کشاند که علیرغم داشتن مسئولیت با رفتاری نابخردانه و لجاجت و عناد ورزی آشکار آبروی نظام را به خطر کشاندند و با عملکرد خود دل رهبری را به درد آوردند.
وی با اظهار اینکه آنچه در بازداشتگاه کهریزک به دستور دادستان وقت آقای مرتضوی روی داد متعرض آبروی نظام شد، به طوری که مقام معظم رهبری در بین آن همه اقدامات انجام شده و نامردیها و خیانتها اقدام در کهریزک را باعث هتک حرمت نظام برشمردند افزود: این اقدام در کهریزک ضربهای مهلک به ارکان نظام بود.
وی افزود:مقام معظم ر هبری بعد از آگاهی ازاقدامات در کهریزک دستور دادند که زندانیان به جای دیگری انتقال داده شوند و کهریزک تعطیل گردد اما این فرمان رهبر انقلاب مورد بیتوجهی قرار گرفت و معطل ماند به همین دلیل دوباره رهبری برای بهبود وضعیت فرمان دادند.
نماینده مردم بستان آباد با یادآوری اینکه سعید مرتضوی توسط آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه از سمت خود تعلیق شد گفت: این اقدام رئیس قوه قضاییه مورد تقدیر 216 نفر از نمایندگان قرار گرفت، حال سوال این است که در چنین شرایطی و با این پیشینهای آیا دادن مسئولیت به این فرد باعث شاد کردن دشمنان و شرمسار کردن دوستان نمیشود؟
نوری با بیان این که افراد دخیل در دادن سمت مستحق سرزنش هستند گفت: در چنین شرایطی آیا مجلس نباید به انتقاد پرداخته و از آقای شیخالاسلام توضیح بخواهد؟سوال این است که چرا آقای شیخالاسلام علیرغم ممنوعیت دادن مسئولیت به قاضی تعلیق شده این کار را انجام داد، از طرف دیگر چرا صرف نظر از وجود ممنوعیت برای دادن این مسئولیت، به تخصص و تحصیلات مربوطه در این رابطه توجه نشد؟
وی با اشاره به جلسه روز اول بهمن تقاضا کنندگان استیضاح با شیخالاسلام گفت: آقای شیخالاسلام چرا به وعدههای خود در این جلسه که به همت رئیس مجلس برای منتفی کردن استیضاح برگزار شد عمل نکرد و تنها صورت مساله را پاک نمود.
نوری با بیان این که با این اقدامات وزیر کار دیگر رای اعتماد مجلس موضوعیت ندارد گفت: با این وضعیت چه تضمینی برای امانت داری آقای شیخالاسلام وجود دارد؟ آیا بیتفاوتی در برابر این اقدامات مصداق بارز این سخن حضرت علی (ع) نیست که اگر خائن به جزای خیانت خود به حد کمال نرسد کردار زشت خود را با جرات بیشتری تکرار میکند؟
وی در پایان از تمامی افرادی که در تماسهای مکرر با او خواستار پس گرفتن امضایش در استیضاح شیخالاسلام شده بودند عذرخواهی کرد و گفت که به دلیل ادای وظایف سنگین نمایندگی امضای خود را پس نمیگیرد.
انتهای پیام
نظرات