سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان بر اهمیت از سرگیری مذاکرات رسانهیی میان ایران و جمهوری آذربایجان که دسامبر 2011 آغاز شده است، تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن پاکآیین با تاکید بر این که مناسبات ایران و جمهوری آذربایجان در زمینههای مختلف رو به توسعه است، افزود: نقش رسانهها در این خصوص موثر بوده است و از این رو انتظار میرود همکاریهای رسانهیی میان ایران و جمهوری آذربایجان نیز توسعه یابد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو افزود: همین نقش تاثیرگذار رسانهها در مناسبات دو کشور باعث شد که دو طرف برای تاسیس کمیته مشترک رسانهیی اقدام کنند.
او با اشاره به سفر رسانهیی علی حسن اف، رییس بخش سیاسی و اجتماعی ریاست جمهوری آذربایجان به تهران در دسامبر2011 افزود: در این سفر توافقات مهمی با محورتشکیل کمیته مشترک رسانهیی انجام شد.
پاکآیین با تاکید بر این که تقویت دوستی و اشتراکات اولویت رویکرد اطلاعرسانی ایران در قبال جمهوری آذربایجان است، افزود: پس از توافقات رسانهیی تهران، نمایندگان دو کشور در تهران و باکو موضوع را پیگیری کردند تا مقدمات نشست کمیته مشترک رسانهیی فراهم شود.
وی با اشاره به این که مقامات ذیربط جمهوری آذربایجان در دیدارهای مختلف بر گسترش مناسبات رسانهیی استقبال کردند، افزود: ایران از فعالیت اصحاب رسانهیی جمهوری آذربایجان در تهران حمایت میکند و امیدوار است باکو نیز با برداشتن گامهای عملی از جمله حمایت از فعالیت عوامل دفتر نمایندگی صداوسیما زمینه برای توسعه مناسبات رسانهیی را فراهم کند.
سفیر ایران در باکو با اشاره به برخی تلاشها برای ایجاد بیاعتمادی و تنش رسانهیی میان دوکشور و همچنین تلاش ماههای اخیر برخی از رسانههای غربی برای ایجاد تنش در مناسبات ایران و جمهوری آذربایجان از طریق انتشار اخبار جعلی افزود: اولین نتیجه توسعه مناسبات رسانهیی میان ایران و جمهوری آذربایجان مقابله با این فرصتطلبیها خواهد بود.
او تاکید کرد: تقویت ارتباطات رسانهیی میان دو کشور و اطلاعرسانی مستقیم، باعث شکلگیری فضای مثبت تعامل خواهد شد که این به نفع دو کشور است.
پاکآیین با تاکید بر این که نباید فعالیت رسانهها را محدود کرد، افزود: تعامل بیشتر با رسانهها باعث خواهد شد رسانهها به پشتوانه حمایت از مناسبات تبدیل شوند.
سفیر ایران در باکو با اشاره به این که در دو دهه اخیر سه توافقنامه همکاری و یکیادداشت تفاهم فنی میان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با جمهوری آذربایجان به امضا رسیده است، افزود: ادامه این روند و تقویت فعالیت دفاتر خبری و رسانهیی ایران و جمهوری آذربایجان به اطلاعرسانی صحیح از دو کشور و جلوگیری از سوء استفادههای گروههای ثالث کمک خواهد کرد.
او همچنین با اشاره به سیاهنمایی برخی از رسانهها و بنگاههای خبری شناخته شده در جهان علیه جمهوری آذربایجان، افزود: رسانههای بینالمللی ایران در انعکاس واقعیت مناقشه «قرهباغ» گامهایی مهمی برداشتهاند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در پایان با اشاره به همسایگی دو کشور افزود: مباحث رسانهیی ایران و جمهوری آذربایجان علاوه بر همکاریهای خبری، تولید و تبادل فیلم و سریال، طیف گستردهای از مسایل فنی رسانهیی و ارتباطاتی را در بر میگیرد.
وی با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی، تاریخی و دینی ایران و جمهوری آذربایجان افزود: زمینههای مختلفی برای تولید کارهای مشترک رسانهیی میان دو کشور وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات