• سه‌شنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91110301571

بازگشت نئاندرتال‌ها در انتظار یک مادر اجاره‌یی!

دانشمند آمریکایی در جست‌و‌جوی زنی شجاع برای تولد نوزاد نئاندرتال!

دانشمند آمریکایی در جست‌و‌جوی زنی شجاع برای تولد نوزاد نئاندرتال!

یک دانشمند آمریکایی مدعی شده که می‌توان کودک نئاندرتال را با استفاده از دی‌ان‌ای قدیمی شبیه‌سازی کرد درصورتیکه یک زن شجاع به عنوان رحم اجاره‌یی، این مسؤولیت را قبول کند.

یک دانشمند آمریکایی مدعی شده که می‌توان کودک نئاندرتال را با استفاده از دی‌ان‌ای قدیمی شبیه‌سازی کرد درصورتیکه یک زن شجاع به عنوان رحم اجاره‌یی، این مسؤولیت را قبول کند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این فرآیند در بسیاری از کشورها قانونی نبوده و نیازمند استفاده از دی‌ان‌ای استخراج شده از فسیلها است.

جورج چرچ، استاد ژنتیک دانشکده پزشکی هاروارد مدعی شده که این فرآیند ممکن بوده و اینکه نئاندرتال‌ها در کنار خشن و بدوی بودن، درعین حال بسیار هوشمند بوده‌اند.

باورها بر این است که این گونه، یکی از اجداد انسان مدرن بوده و 33 هزار سال پیش منقرض شده است.

چرچ افزود که تغییر ژنوم انسان همچنین می‌تواند پاسخهایی را برای درمان بیماریهایی مانند سرطان و ایدز و کلید حیات تا 120 سالگی ارائه کند.

چرچ در گفتگو با مجله اشپیگل اظهار کرد: من در حال حاضر دی‌ان‌ای کافی از استخوانهای فسیلها را برای بازسازی دی‌ان‌ای گونه‌های انسانی عمدتا منقرض شده جمع‌آوری کرده‌ام. اکنون به یک گونه انسان مونث شجاع برای ادامه کار نیاز دارم.

این استاد دانشگاه گفته که می‌تواند بخشهای ژنوم نئاندرتال را به سلولهای بنیادی انسان معرفی کرده و آنها را برای تولید یک جنین همتاسازی کرده و در بدن یک زن قرار دهد.

چرچ به پروژه ژنوم انسانی که نقشه دی‌ان‌ای انسان را طراحی کرده، کمک می‌کند و در این حوزه بسیار شناخته‌شده است. نظریات وی بیشتر متخصصان ژنتیک را که باور دارند همتاسازی انسان غیر قابل قبول است، متعجب ساخته است.

چرچ اظهار کرد: ما می‌توانیم تمام گونه‌های پستاندار را همتاسازی کنیم، از این رو احتمال همتاسازی انسان نیز بسیار زیاد است. چرا نباید این کار را انجام دهیم؟

وی افزود: نئاندرتالها ممکن است از تفکر متفاوتی با ما برخوردار بوده باشند. ما می‌دانیم که آنها از اندازه جمجمه بزرگتری برخوردار بوده‌اند و حتی ممکن است هوشمند‌تر از ما بوده باشند.

چرچ در ادامه گفت: حتی اگر با یک بیماری همه‌گیر یا پایان جهان روبرو شویم، شیوه تفکر نئاندرتالها می‌تواند بسیار مفید باشد.

به گفته چرچ، این شیوه شامل تولید مصنوعی دی‌ان‌ای از ماده فسیل شده و معرفی آن به خطوط سلولهای بنیادی انسان است.

وی امکان بازسازی گونه‌های قدیمی‌تر یا دایناسورها را غیرمحتمل خوانده چرا که محدودیت سنی دی‌ان‌ای قابل استفاده حدود 10 میلیون سال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۱۱-۰۳ ۰۹:۲۹

بحای اینکه گونه باهوش‌تر به دنیا آوریم، یک موجود عقب‌مانده‌تر را پرورش می‌دهیم. ما در محلمان چند نمونه از اینها را داریم!

avatar
۱۳۹۱-۱۱-۰۳ ۱۰:۰۵

ياد فيلم «فرانكنشتاين» افتادم. انسان خودخواه به خاطر خواست خودش موجود متفاوتي را بازسازي مي‌كنه ولي به فكر مشكلات و سختي‌هايي كه اون موجود بايد در يك جهان متفاوت تحمل كنه، نيست. بيچاره نئاندرتال تنها...!