• سه‌شنبه / ۲۶ دی ۱۳۹۱ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91102615493
  • خبرنگار : 71290

در صورت تصویب نهایی

قانون حذف کنکور لغو می‌شود

قانون حذف کنکور لغو می‌شود

رییس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه شب گذشته این کمیته با مسئولان مربوطه، گفت: براساس تصمیم این جلسه حذف کنکور که مربوط به قانون سال 86 بود لغو شد.

رییس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه شب گذشته این کمیته با مسئولان مربوطه، گفت: براساس تصمیم این جلسه حذف کنکور که مربوط به قانون سال 86 بود لغو شد.

رضا صابری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار داشت: البته این موضوع مراحلی دارد که باید طی شود در واقع تصمیم‌گیری اصلی بر عهده مجلس است و این قانون مصوبه بوده است.

وی تصریح کرد: البته جلساتی که کمیته آموزش عالی با وزارتخانه‌های متولی از جمله وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و همچنین دانشگاه‌های آزاد، پیام نور و مرکز پژوهش‌های مجلس داشته است گفته شد شرایط لازم برای اینکه کنکور حذف شود مساعد نیست.

رییس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: در بررسی‌های کارشناسی در برخی رشته‌ها رقابت از بین رفته اما در برخی رشته‌هایی که رقابتی هستند مشخص شده که نوع نمراتی که در سامانه آموزش و پرورش وجود دارد، کامل نیست و از آنجایی که دامنه پراکندگی آنقدر زیاد نیست که بتوان از بین آنها افراد را تفکیک کرد، به این نتیجه رسیدیم که باید شکل کنکور را از پر استرس و حجیم بودن خارج کرده و سابقه تحصیلی افراد را در آن لحاظ کنیم.

صابری با بیان اینکه اکنون طرح سنجش و پذیرش دانشجو در دستور کار این کمیته قرار دارد، گفت: اگر این طرح به تصویب مجلس برسد می‌تواند جایگزین قانون قبلی شود. البته یکی از متغیرهای طرح جدید نیز همچنان سابقه تحصیلی افراد و نیز برگزاری آزمون عمومی و اختصاصی است.

وی افزود: در واقع بیش از 50 درصد رشته محل‌ها که شامل پانزده هزار رشته محل می‌شود را قصد داریم به سمتی هدایت کنیم که کنکور اختصاصی نداشته و سابقه تحصیلی افراد و آزمون عمومی را در بر بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۱۰-۲۶ ۱۵:۵۵

تصميم‌گيري آقايان به چه چيزي بستگي دارد؟ هر روز يه تصميم!!

avatar
۱۳۹۱-۱۰-۲۶ ۲۳:۲۸

البته این از همون اول هم معلوم بود که عده‌ای با رفتن به مدارس غیرانتفاعی و بعضا"با پرداخت مبالغی سعی می‌کنند در دوران متوسطه سطح نمرات خود را ارتقاع{ارتقاء} بدن که در دانشگاه کرسی‌های بهتری رو کسب کنند. در واقع این قانون بیشتر راه تقلب رو باز می‌کرد تا نخبه‌گزینی را. هرچند با فرض عدم تقلب هم قطعا" معدلهای عالی بسیار بیشتر از کرسی‌های عالی دانشگاهها می‌بودند و اون‌وقت کار انتخاب از بین این افراد به مشکل می‌خورد. همين‌طور که العان{الآن} می‌بینیم خورده. اما بحث اینجاست که این همه ادم تحسیل{تحصيل} کرده در مجلس چرا اینها رو نفهمیدن! چرا حتما" ما باید با آزمون و خطا مشکلاط{مشكلات} رو متوجه بشیم. مگه ای مملکت کم متفکر و نظریه‌پرداز داره؟ واقعا" چرا؟