یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه به برندگان انتخابات در این سال ها بخوبی نشان می دهد که رای مردم آزادانه به صندوق انداخته شده و از ناحیه مسؤلین نتابج آن بدون دخل و تصرف اعلام شده است.
موسی قربانی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم قم ، اظهار کرد:فرمایشات رهبری پایانی بود بر ادعاهایی که در مورد انتخابات آزاد هر از چند گاهی وآن هم از ناحیه بزرگان درون نظام مطرح می شد.
وی در ادامه به برخی موارد طرح ادعای تقلب در انتخابات اشاره کرد و افزود:شاید اولین بار این حرف در خطبههای نماز جمعه قبل از انتخابات ریاست جمهوری هفتم (27 اردیبهشت 76) مطرح شد و حساسیت مطلب در این بود که برگزار کننده انتخابات یعنی رئیس جمهور وقت آقای هاشمی این سخن را آنهم در نماز جمعه مطرح کرد و دومین بار در انتخابات مجلس هفتم شاهد بودیم که مجلس ششمیها بوق و کرنای زیادی راه انداختند وحتی آخرین روز جلسه علنی مجلس قبل از انتخابات را به زدن این حرفها اختصاص دادند و چون ما خبر داشتیم که چه برنامهای دارند آن روز را در مجلس حاضر نشدیم ( آبستراکسیون کردیم) تا شاید مجلس تشکیل نشود، ولی متاسفانه جلسه تشکیل شد و بدترین حرفها زده شد که از نقاط تاریک مجلس ششم آن روز است ، همچنین در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 قبل از برگزاری انتخابات عده ای فریاد تقلب را سر دادند که هنوز خاطرات آن روزهای تلخ در ذهن ملت ایران وجود دارد.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با کمترین دقت در 34 انتخابات جمهوری اسلامی پی می بریم که آزاد ترین انتخابات ها در ایران برگزار شده است، به نتایج چند نمونه از انتخابات ایران پرداخت و گفت:اگر انتخابات آزاد نیست پس چگونه است که از صندوق انتخابات آقای بشارتی وزیر کشورِ اصولگرای دولت هاشمی ، آقای خاتمی بیرون میآید و از صندوق آقای موسوی لاری وزیرِ کشور اصلاح طلب و تاجزاده مشارکتی دولت خاتمی، احمدی نژاد بیرون میآید و اگر انتخابات آزاد نیست پس چگونه در انتخابات مجلس ششم اکثریت اصلاح طلبان رای می آوردند و همان افرادی که تأیید شدند، از قبیل آقای کروبی، مجید انصاری و... چون عملکرد نادرستی از خودشان بجای گذاشتند، در انتخابات مجلس هفتم رای نیاوردند.
قربانی تصریح کرد:اگر انتخابات آزاد نیست پس چگونه است که در صندوقهای شمال شهر تهران بیش از 60% مردم به میر حسین موسوی رای میدهند و در جنوب شهر تهرات کمتر از 40%. اگر واقعا تقلب شده است چرا در شمال تهران نشد؟
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی افزود: نگاه به برندگان انتخابات در این سالها بخوبی نشان میدهد که رای مردم آزادانه به صندوق انداخته شده و از ناحیه مسؤلین نتابج آن بدون دخل و تصرف اعلام شده است و اگر در گوشه و کنار تقلبی شده است توسط شورای نگهبان آراء متقلبانه باطل شده تا سلامت نتیجه انتخابات تضمین شود.
وی با بیان اینکه گویا افرادی که امروز مدعی انتخابات آزاد هستند یادشان رفته که خودشان بر اساس همین انتخابات ها بر کرسی مسؤلیت تکیه زدهاند،اظهار کرد: اگر مدعی تقلب هستند، باید در مورد خودشان پاسخگو باشند و اگر منظورشان این است که انتخابات در مورد آنها آزاد است و در مورد دیگران تقلب میشود، جای بسی تعجب خواهد بود و این همان خود بینی و انحصار طلبی است، پس اگر در انتخابات 88 نامزد مدعیان تقلب رای آورده بود، حتما علیرغم اینکه قبلا ادعای تقلب کرده بودند، از نتیجه، استقبال میکردند و تقلب را فراموش میکردند، ولی هنگامی که رای نیاوردند زمین و زمان را به هم دوختند تا ثابت کنند که انتخابات سالم نبوده است.
قربانی طرحی که نمایندگان مردم با ادعای سالم سازی انتخابات ریاست جمهوری به تصویب رساندند را بی تأثیر در فضای القای شبهه در انتخابات ندانست و گفت: البته به لطف خدا با اظهار نظر شورای نگهبان چیزی از آن باقی نماند و اکثر موارد آن مغایر قانون اساسی اعلام گردید که به ناچار حذف خواهد شد، ای کاش قبل از طرح آن در مجلس با شورای نگهبان مشورت می شد تا از تحمیل هزینه سنگین و بی نتیجه بر نظام پیشگیری میشد.
انتهای پیام
نظرات