• شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۱ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91101608945
  • خبرنگار : 71214

وعده‌های جدید بخش خصوصی؛ روزنه‌ی امید در دل چایکاران

وعده‌های جدید بخش خصوصی؛ روزنه‌ی امید در دل چایکاران

با وجود اینکه هنوز 22 میلیارد تومان از بهای فروش تضمینی برگ سبز چای امسال باقی مانده است، چایکاران با ورود یک شرکت خصوصی برای خرید تضمینی این محصول و افزایش 75 درصدی مبلغ خرید آن در سال آینده، به تولید چای امیدوار شده‌اند.

با وجود اینکه هنوز 22 میلیارد تومان از بهای فروش تضمینی برگ سبز چای امسال باقی مانده است، چایکاران با ورود یک شرکت خصوصی برای خرید تضمینی این محصول و افزایش 75 درصدی مبلغ خرید آن در سال آینده، به تولید چای امیدوار شده‌اند.

ایرج هوسمی - رییس اتحادیه چایکاران شمال - دراین باره به خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: با ورود یک شرکت خصوصی به صنعت چای و تعهداتی که برای خرید تضمینی برگ سبز چای به کشاورزان داده است، آینده امیدوارکننده‌ای را می‌توان برای چایکاران متصور شد.

وی با ابراز امیدواری از افزایش 75 درصدی قیمت خرید برگ سبز چای افزود: این شرکت براساس تفاهم‌نامه‌ای که با سازمان چای منعقد کرده، متعهد شده از سال آینده 25 درصد بهای برگ سبز را سر ترازو به چایکار تحویل دهد و در هر 15 یا 30 روز یکبار پرداخت‌های منظمی داشته باشد که در این صورت وضعیت بهتری برای چای و چایکاران رقم می‌خورد.

رییس اتحادیه چایکاران شمال با اشاره به وعده‌های محقق نشده صنعت چای گفت: با توجه به اینکه برای نخستین بار است که بخش خصوصی در خرید تضمینی برگ سبز چای وارد می‌شود، می‌توان نسبت به آینده امیدوار بود.

هوسمی با اشاره به شناسایی تمام چایکاران بدهکار یا ورشکسته اظهار کرد: اتحادیه چایکاران شمال آمادگی دارد در صورت تمایل این شرکت خصوصی نهایت همکاری را برای تحقق وعده‌های توانمندسازی چایکاران غیرفعال داشته باشد.

برای کارخانه‌های چای هم فکری کنید...

همچنین نعمت یاورزاده - رییس سندیکای کارخانجات چای - به ایسنا گفت: ورود بخش خصوصی به عرصه خرید برگ سبز چای می‌تواند نویدبخش آینده‌ای روشن برای آن‌ها باشد اما در حال حاضر ساز و کاری برای تقویت و توانمندسازی کارخانه‌های فرآوری چای تعریف نشده که امید می‌رود در جلسه پیش‌رو با این شرکت به نتایج مطلوبی برسیم.

وی افزود: وقتی برگ سبز چای از چایکاران خریداری می‌شود، باید برای فرآوری و تبدیل آن به چای خشک اقدام شود که برای این کار باید فرآیند فرآوری‌ها در کارخانه‌های چای تقویت شود چراکه اگر برگ سبز چای به موقع فرآوری نشود، ارزش اقتصادی نخواهد داشت.

یاورزاده با بیان اینکه تاکنون سیستم بازرگانی در صنعت چای تحت تاثیر سیاست‌های دولتی بوده‌ است عنوان کرد: باید هزینه‌های این صنعت را از محل درآمد حاصل از فروش و مصرف چای تامین کرد تا همه بخش‌های این صنعت تقویت شوند.

رییس سندیکای کارخانجات چای اظهار امیدواری کرد با ورود بخش خصوصی بتوان ظرفیت‌های خالی و نیمه فعال تولید و فرآوری چای را تقویت کرده و محصول با کیفیتی را در بازار مصرف عرضه کرد.

براساس تفاهم‌نامه‌ منعقد شده میان سازمان چای با یک شرکت خصوصی به نام شرکت سهامی صدرا مقرر شده این شرکت مطالبات 22 میلیارد تومانی چایکاران را تا قبل از 22 بهمن ماه پرداخت کند و در سال‌ آینده نیز برگ سبز چایکاران را کیلویی 1200 تومان بخرد و بهای این محصول را به صورت منظم در یک بازه زمانی 15 یا 30 روزه بپردازد تا دیگر چایکاران همچون امسال و سال گذشته چشم‌انتظار دریافت دست‌رنجشان نمانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha